Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Starcraft - Huncraft

2001.03.21. 00:00 | szerző: LeMon | Előzetes

Már jó ideje, hogy megjelent a nagysikerű Starcraft és hivatalos kiegészítője a Brood War, és nagyjából ugyanennyi ideje annak is, hogy egy lelkes magyar csapat bejelentette küldetéslemezét a játékhoz. Úgy látszik a projekt hamarosan révbe ér, mert ahogy azt a hírekből ki lehet szűrni, a program oroszlánrészét már maguk mögött tudhatják a készítők.

Starcraft - Huncraft

Saját bevallásuk szerint a lemez épp olyan igényes lesz, mint a Blizzard Brood War-ja. Nem csupán egy egyszerű gyűjteményről van szó, mely a neten fellelhető pályák tömkelegéből áll. A kiegészítőnek története lesz, mely pontosan ott folytatódik, ahol a Brood War véget ért. S hogy a történetet jobban lehessen követni, a fiúk 2 db négyperces animációt is készítettek, amire különösen kíváncsi vagyok.

De egy ilyen kiegészítő igazi fénypontja mégis az új egységek és szereplők. Mindhárom faj bővül új zenével, hősökkel, épületekkel. Fajonként egy hadjárat lesz, összesen 26 és egy titkos pályával. Maga a játékmenet rendkívül izgalmas lesz, mert a készítők rengeteg megrendezett jelenetet találtak ki az egyes küldetésekhez, és változatos feladatokat ígérnek.

Starcraft - Huncraft

S mivel a kiegészítés teljesen magyar fejlesztés, miért is maradnának el a magyar szinkronhangok. Olyan színészek adták hangjukat a játékhoz, mint: Sirkó László, Szokolai Péter, Ba Éva, Terescsik Eszter. Lesznek természetesen külön multiplayer pályák is a lemezen. A játéknak van külön honlapja is, melyet gyakran frissítenek a készítők, hírekkel, és a Starcrafttal kapcsolatos érdekességekkel (www.huncraft.net). Az oldalon egyébként letölthető egy Huncraft videó is. A honlapról megtudhatunk mindent a kiegészítőről, képeket tölthetünk le az új hősökről és egységekről, mint pl. a Terran Fantom. A készítők ezen kívül még ígérik a Starcraft és Brood War szövegek magyarra fordítását is kézikönyv formátumban. ■

Starcraft - HuncraftStarcraft - HuncraftStarcraft - Huncraft
Starcraft - Huncraft
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Starcraft - Huncraft

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló