Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Thunder Brigade

1999.01.22. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A Blue Moon Interactive fejlesztésében készülő játék egy first-person akciójáték lesz, melyben feladatunk egy futurisztikus tank irányítása, valamint az ellenséges tankok és egyéb objektumok szétlövése. Ehhez egy saját 3D engine-t fejlesztettek ki a programozók, több-kevesebb sikerrel. A grafikus motor ugyanis maximum 640*480-as felbontást képes kezelni, ami a mai játékokhoz képest kevésnek tűnhet. Sajnos ez egyébként meg is látszik a képminőségen, ami messze elmarad a mai játékoktól. Az Unreallel vagy a Quake II-vel nem is érdemes összehasonlítani.

Tankunk négy-ötféle fegyverrel rendelkezik. A képernyőn játék közben láthatjuk radarunk kijelzőjét, mely mutatja az ellenséges járművek helyzetét, valamint azt, hogy a célállomás milyen irányban van. Ezen kívül van még egy kijelző, mely páncélunk állapotát és a fegyverekhez rendelkezésre álló tölténymennyiséget jelzi. A kép többi részét a táj tölti be.

A játékban több mint harminc egyszemélyes pálya lesz, emellett természetesen lesz multiplayer játéklehetőség is. Ilyenkor a pályán lévő tereptárgyak helyét módosíthatjuk is, például a radarok helyét.

A 2.0-ás béta verzió alapján lehet, hogy még elhamarkodott bármilyen következtetést levonni, de igazából nem valószínű, hogy a megjelenésig túl nagy változtatásokat tudnak elvégezni a programon. Mindenesetre reménykedni még lehet, a shoot 'em up játékok kedvelői azért találhatnak benne némi szórakozást, ha már megunták a Barrage-et. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló