25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

WWII Fighters

Írta: Viper

A Jane's WWII Fighters nevű szimulátora még abban az időben játszódik, amikor a pilóták gyakorlottsága és tapasztalata kulcsfontosságú tényező volt; amikor egy légiharc kimenetele jobban függött a pilóta tudásától, mint a kor repüléstechnikai színvonalától.

Lehetőségünk van a háború 7 legjobb gépével repülnünk: Spitfire, P38, P47, P51, ME109, FW190, ME262. A közelharcokban természetesen csak a repülőgép gépágyúira támaszkodhatunk, tehát nem számíthatunk sem radarunkra, sem rakétáinkra. Ilyen körülmények közt vehetünk részt a nagy jelentőségű Battle of the Bulge fedőnevű katonai akcióban, amelyben Németország utoljára tesz kísérletet a szövetségesek erőfölényének megdöntésére. A kezdő pilóták számára egy beépített segítő rendszer áll rendelkezésre, illetve mindegyik küldetéshez tartozik egy oktató misszió is.

A légiharcokat a teljesen élethűen kidolgozott francia Ardennek hegységei fölött vívhatjuk meg, amelyek remek alkalmat nyújtanak a kanyonok közti manőverező légiharc elsajátítására. Ugyanilyen alapos gonddal kerültek megrajzolásra az égen levő felhők, illetve a nap, valamint annak különböző vizuális hatásai. A repülőgépek kidolgozása tökéletesen élethű, szinte minden részlet pontosan felismerhető. Sérüléseinket is a valósághoz hű effektusok kísérik. Mindehhez teljesen új 3D-s engine készült, amely természetesen támogatja a legtöbb 3D gyorsítókártyát is.

A játék várhatóan 1998 novemberében kerül a boltokba. A játékosok száma maximum 8 fő lehet, vagyis lehetőség lesz modemen, hálózaton, vagy Interneten keresztül is játszani.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!