Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Supercar Street Challenge

Különböző csodaszép sportkocsik várnak majd ősszel ebben a játékban.

2001.08.15. 00:00 | szerző: Cseló | Előzetes

Az Activision ősszel egy akciódús autóversenyt jelentet meg, melyben a világ leggyorsabb sportautóit vezethetjük majd. A Supercar Street Challenge nevet viselő játékban a versenyző saját autót építhet magának, de ha ehhez nincs türelme, akkor választhat egyet az eredeti 10 közül.

Supercar Street Challenge

A kész autók között olyan tervezők modelljei szerepelnek, mint Fioravanti, Callaway és Modena, valamint Steve Saleen, akinek közreműködését nemrég hozták nyilvánosságra. Saleen a 395.000 dolláros, S7-es típusú autójával képviseli magát a programban. Ez a sportkocsi 320 km/h maximum sebességre képes, 60 mérföldes (96 km/h) sebességre pedig kevesebb, mint 4 másodperc alatt gyorsul. Saleen emellett segít a fejlesztőknek az autótervező rész létrehozásában is. A saját kocsi tervezésekor például tőle kaphatunk majd tanácsokat és ötleteket a programban.

A járműveket 27 különböző útvonalon nyúzhatjuk majd, melyek 8 különböző valós város utcáin kapnak helyet, mint például Róma, Monaco vagy Los Angeles. Az egyes pályák mellett persze felismerhetőek lesznek a helyi nevezetességek. A versenyekben jól szerepelve válnak majd folyamatosan elérhetővé az újabb autók és pályaszakaszok, ahogy az a hasonló programoknál lenni szokott.

Supercar Street Challenge

Az autók törni fognak, így nem árt vigyázni majd vezetés közben. A sérülés persze hatással lesz az autó irányítására is, a fejlesztők ugyanis egy igazán realisztikus engine-t ígérnek. Ez nem is árt, ugyanis a mai programokban egyre kevesebbszer látni valódi töréseket.

Ha hihetünk az ígéreteknek, és a képeknek, akkor elég jól fogunk szórakozni, egy újabb látványos autóversenyes programmal. ■

Supercar Street ChallengeSupercar Street ChallengeSupercar Street ChallengeSupercar Street ChallengeSupercar Street ChallengeSupercar Street ChallengeSupercar Street Challenge
Supercar Street Challenge
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Supercar Street Challenge

hozzászólások (4)

AriAmi
AriAmi 2001.08.17. 00:36
Wow, régen láttam ilyen akciódús játékot, kivi vagyok rá, nagyon, szép grafika, jó játékmenet, ez kell egy mai játéknak. :) Várok rá, mint állat, remélem nem fogok csalódni.
SpiderMan
SpiderMan 2001.08.26. 11:40
Egyetértek veled AriAmi. Kiváncsi vagyok, hogy azon belül, hogy ősszel pontosan mikor jelenik meg.
Disk
Disk 2001.09.07. 21:05
Miért van az, hogy már megint hyperszupermodern álomautókat kéne majd vezetnünk, szuper pályákon ?
Én valahogy kicsit már unom ezt, attól függetlenül, hogy szívesen kipróbálnám a játékot. Már az NFS-sorozat is szakított az álomautókkal, és ezért száguldhatunk majd régi amerikai autókkal.(már a Porschéban megjelentek a régebbi autók)
Ezért is várom inkább a Rally Throphyt.
Viszont az autószerkesztés tetszik !
okoska3000
okoska3000 2002.02.21. 13:37
Hát ez baromi szar lett, ritka béna játék...
:(((((
ajánlott olvasnivaló