Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

SnapShot! - Paparazzi

A Philos Labs egy mókás lesifotós programot is fejleszt.

2002.01.28. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A magyar Philos Laboratories az Escape from Alcatraz és az Imperium Galactica III fejlesztése mellett újabb játékon dolgozik, melyet 2003-ban fognak kiadni. A SnapShot! ráadásul egy többrészesre tervezett sorozat lesz, melyben a fotósok életébe kóstolhatunk bele.

SnapShot! - Paparazzi

Az első epizód a SnapShot! – Paparazzi címet kapta, és nem egy egyszerű fényképészt, hanem egy botrányos képekre vadászó lesifotóst, azaz paparazzót irányíthatunk benne. Feladatunk tehát nem más, mint különböző hírességek – filmsztárok, politikusok, stb. – megörökítése, minél kompromittáló helyzetben, például meztelenül napozva, vagy egy éjszakai mulatóban hullarészegen tántorogva. Ezekre a képekre aztán a valóságos életnek megfelelően lecsapnak a különböző pletykalapok, magazinok, hiszen azok mindig kaphatók egy kis botrány gerjesztésére. Minél ismertebb a fotóalanyunk, minél kínosabb a szituáció és minél jobb minőségű a kép, annál több példányban fogy el a magazin, és annál több pénzt kapunk érte. Ezt a pénzt több dologra is fordíthatjuk. Egyrészt bővíthetjük felszerelésünket, például egy jobb teleobjektívvel vagy egy jó kis vakuval, másrészt pedig exkluzív információkat is szerezhetünk a hírességekről, hogy a következő képünk még többet jövedelmezzen.

A SnapShot! az Escape from Alcatraz 3D engine-jére épül, és elsődlegesen egy külső nézetes játék lesz. Amikor azonban éles helyzetbe kerülünk, azaz megtaláltuk "áldozatunkat", hirtelen FPS nézetbe vált a program, és kameránk objektívjén keresztül láthatjuk a kiszemelt célpontot. Innentől kezdve tudásunkra - no és persze felszerelésünk minőségére - vagyunk utalva, hogy minél jobb, élesebb képet készítsünk.

SnapShot! - Paparazzi

Természetesen tevékenységünket sokan nem fogják jó szemmel nézni, így a játék során sokszor találkozhatunk különböző csapdákkal, vad kutyákkal vagy termetes testőrökkel, akik attól se rettennek vissza, hogy széttörjék drága felszerelésünket, és a rendőrségnek adjanak át minket, vagy egyszerűen bezárjanak a kutyák közé.

Mint a fentiekből és a mellékelt képekből látható, egy igen humoros játéksorozat van készülőben. A 2003 első negyedévében megjelenő Paparazzi részt a Moments of Sealife és a Natural Nudity követi majd. A játékoknak egyelőre még kiadót keresnek, de a mókás ötletre bizonyára nem lesz nehéz megfelelő céget találni, főleg annak ismeretében, hogy a tengerentúlon például igen nagy sikere volt a vadászprogramokat kifigurázó Deer Avengernek, Németországban pedig az évekkel ezelőtt megjelent, humoros alapokra helyezett kórház-szimulátor, a Biing! is nagy tetszést aratott. ■

SnapShot! - PaparazziSnapShot! - Paparazzi
SnapShot! - Paparazzi
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SnapShot! - Paparazzi

hozzászólások (6)

'Tacker Takk'
'Tacker Takk' 2002.02.02. 20:25
Sziasztok!
Még hogy nincs új a nap alatt...
Az ilyen eszeveszett ötletek általában nagy sikert aratnak a könnyed kikapcsolódást kereső játékosok körében. Talán egy-két kvéker le is cseréli a pisztolyát, egy-egy menő fényképező gépre...:)
Ghoost
Ghoost 2002.02.03. 17:05
atttol tartok baromi jo játék van készülőben!!
Remélem nem szurják el a hangulatot.
egy kérdés a fejlesztőknek hátha ide néz valaki:
ha küldenek ránk testőröket,kutyákat semmivel sem védekezgetünk?Nem arra gondolok hogy AKval leapritjuk őket de azért lehetne mondjuk:
gázspray,gumilöüvedékes pisztoly
az ilyen dörzsölt fotosoknál van ilyen szerintem.
tryll
tryll 2002.02.04. 17:38
Be kene mar valamit fejezni is, nem csak elkezdeni...
Kezdem unni a marketingszoveget, a renderelt screenshotokat, a vakito videokat amik semmit nem mutatnak a jatekobol/jatekmenetbol.
A Theocracy ota(es az sem volt egy nagy eresztes) semmit konkretat sem lattam a Philostol.
Demot akarok, jatekot akarok.
Peeter
Peeter 2002.02.04. 21:13
Hi!
Szerintem ezt nem a komoly játékosoknak találják ki.Ez csak egyszerű szórakozásra lesz jó,de ettől függetlenül nagy sikert arathat.Meg mondjuk,ki ne szeretné lekapni
Bill Clinton Lewinsky nénivel:)Hát ugye izlések és pofonok.
HoriG
HoriG 2002.02.05. 04:01
Elég bizalomgerjesztő próbálkozás. Kíváncsi vagyok rá. Remélem mihamarabb demo is készül róla, bár előbb a kiadó legyen meg!;-)
ajánlott olvasnivaló