25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Total Immersion Racing

Egy autóverseny, melyben feldühíthetjük ellenfeleinket.

Írta: Peac 7 hozzászólás

Még erre az évre rebesgetik a megjelenését ennek a szépreményű autó-szimulátornak, amely majd egy-egy GT-futamot igyekszik belülről megmutatni.

Az előzetes képek és videó alapján talán a Le Mans 24H-hoz lehetne a legjobban hasonlítani, hiszen megdöbbentően sok a hasonlóság a két játék között már a grafikában is. Igaz persze, hogy nem ugyanaz a megjelenése a két programnak, hiszen cirka három év választja el őket egymástól. De első ránézésre lényegében tehát hasonlónak tűnnek: kiépített pályákon versenyezhetünk, a cél pedig a lehető legjobb helyezés elérése, a lehető legfinomabb módszerekkel.

Ebben a játékban ugyanis az ellenfelek részéről nem a hagyományos mesterséges intelligencia a meghatározó, hanem a Razor fejlesztőcsapat „Emotion AI” elnevezésű technológiája. Ez szabályozza ellenfeleink pályán tanúsított viselkedését, a mi sportszerűségünk függvényében. Ez lefordítva annyit jelent, hogy amennyiben mi agresszív mutatványokat hajtunk végre a pályán, akkor az ellenfeleink ezt az egész szezon alatt minden adandó alaklommal kegyetlenül megtorolják. Persze minden alkalommal, amikor közel kerülünk egy-egy ellenfelünkhöz, tudhatjuk, mire számíthatunk, ugyanis a felénk tanúsított agressziót minden ellenfelünk autóje fölött egy színes háromszög jelzi. A hideg színektől fölfelé mérendő az agresszió mértéke ellenfeleinknél.

Mindezek mellé a fejlesztők biztosítanak számunkra 18 különböző eredeti GT-osztályú autót, és ismert pályák élethű mását, mint például Monza és Hockenheim. Ezeken a már jól megszokott továbbjutás-központú versenysorozatok várnak majd bennünket. Természetesen közel foto-realisztikus grafika és élethű környezeti- és hanghatások is várnak ránk a játékban.

Igazán kíváncsian várjuk ezt a gyöngyszemet, és bízom benne, hogy a szimulátor-rajongók ismét a kezükbe kaphatnak valami igazán kidolgozott programot a hosszú szünet után.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Total Immersion Racing

Platform:

Fejlesztő: Razorworks

Kiadó: Empire Interactive

Megjelenés:
2002. IV. negyedév PC
n/a: PS2

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Gobiakos
Gobiakos [13218]
Hali!
Lenne egy kérdésem. Azt szeretném megtudni, hogy a TIR támogatja-e a kormányokat? Unokaöcsém kapott egyet + megvan neki a játék is, csak nem tudjuk előcsalni a "dzsinit a palackból".

Előre is köszi a segítséget!
feri13
feri13 [1339]
De így legalább többen ismerik. Én már nem jtszok vele, mert egy modot letöltöttem, és így a Windows-szal csinált vmit, amitől ez az egy játék nem megy.:,-(:-/:sick::-((:-(
MOTO 3G
MOTO 3G [12]
Lol ez olyan gagyi hogy cerbonákban is lehetett kapni haha :-D
Az irányítás tényleg szar annyira nem rossz de az tény hogy egy szar gépen is elmegy!
feri13
feri13 [1339]
Ez a játék a legjobb!;-)
Bal_! Te pedig egy "selejet" vagy...
TIR=királyság!8-)
Ja! Tom má h mi bajod van vele! Béna vagy ahhoz hogy versenyt nyerj!:-P
Sajnos pedig igazad van: irányítani tényleg nem a legnagyobb élmény az életünkben...:-(
Bal_
Bal_ [14]
Kiprobaltam. ez a jatek szerintem egy selejet. jol nez ki meg minden, de nem egy nagy wass ist das. csalodtam benne. iranyites suxx, ehogy kivettem fizikai valosag teren sem egy nagy alkotas, annyi hogy szep, es viszonylag gagyi gepen is elfut
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)