25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Rendezvények

ECTS 1998: Acclaim

Írta: PC Dome

A szokás szerint nagyméretű Acclaim standon a PC-s játékok mellett sok Nintendo 64-es és Playstationös program is akadt, ez a cég ugyanis elég nagy hangsúlyt ad ezeknek a platformoknak is a játékok fejlesztésekor. Először itt a kiállításon lehetett kipróbálni a Turok: Dinosaur Hunter folytatását.

Turok 2: Seeds of Evil
A Turok első része nem kapott túl nagy reklámot megjelenésekor, részben ennek következtében igazán nem is lett népszerű játék. Pedig egy szépen kidolgozott 3D-s engine-je volt. A kézítők nem hagyták annyiban a dolgot, nekikezdtek a folytatásnak, melyben újabb őslények (szám szerint harminc különféle lény) ellen harcolhatunk. A játékban 25-féle fegyver áll majd rendelkezésünkre az ellenfelek irtására. Az engine sokkal kidolgozottabb, mint az első részé volt, remélhetőleg hardware tekintetében nem lesznek túl nagyok az igényei.
(Megjelenés: 1998. november)

Shadowman
Egy új 3D akció-kalandjáték, mely a Shadowman képregényre alapoz. Az Iguana csapat fejlesztésében készülő játék VISTA engine-jének (Virtually Integrated Scenic Terrain) köszönhetően óriási területek lesznek a programban, grafikailag aprólékosan kidolgozva.
(Megjelenés: 1999. eleje)

South Park
Az amerikai South Park rajzfilm egy felnőtteknek kézült, meglehetősen érdekes stílusú sorozat, melynek epizódjaiban az egyik főhős, Kenny általában meg szokott halni, mindig más - esetenként brutális - módon. Az ebből kézülő játékprogramról egyelőre nem sokat lehet tudni, az mindenesetre biztos, hogy a rajzfilm kedvelőinek tetszeni fog.
(Megjelenés: 1999. eleje)

Bloodshot
Külső nézetes 3D akciójáték több mint húsz küldetéssel, high-tech katonai járművekkel.
(Megjelenés: 1999. nyár)

Extreme G-2
Futurisztikus verseny 15 űrmotorral, 25 pályán. A játékban tíz különböző fegyvert is bevethetünk a többi versenyző ellen. A program érdekessége, hogy lesz benne deathmatch játékmód is.
(Megjelenés: 1998. ősz)

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!