25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Rendezvények

ECTS 1998: Cendant

Írta: PC Dome

A szakma egyik legnagyobbjának számító Cendant is sok programot mutatott be az ECTS-en. A Blizzard részéről ugyan csak a jövő nyárra ígért Diablo II-t lehetett látni, a Sierra viszont rengeteg újdonságot vitt magával a Cendant standra.

Diablo II
A sikeres Diablonak nem marad el a folytatása, a Blizzard fejlesztői már dolgoznak a folytatáson, mely jövő nyárra várható.

Half-Life
Az egyik legjobban várt 3D akciójáték a Daikatana és a SiN mellett. A Quake II engine-jére épülő programban elég sok részt átírtak a készítők, így lehet, hogy maguk a Quake II motor programozói se fognak ráismerni művükre. Hamarosan előzetest olvashattok a játék előzetes verziójáról, a Half-Life: Day One-ról.

Caesar III
A Caesar sorozat kedvelői bizonyára örömmel fogják kézbe venni a harmadik részt, mely még szebb grafikát és összetettebb szimulációt ígér. A feladat a szokásos: a rómaiak korában egy várost kell felépítenünk.

Grand Prix Legends
Az 1967-es autóversenyek világába visz minket vissza ez a játék. A Lotusokat, Ferrarikat és egyéb ősi versenyautókat olyan pályákon vezethetjük, mint a Nürnburgring, vagy a monacoi illetve monzai pályák.

Starsiege
A Dynamix óriásrobotos akciójáték-sorozata, az Earthsiege is újabb részhez érkezett. A játék neve utal arra, hogy ezúttal már nem csak a Földön, hanem az űrben is harcolhatunk robotjainkkal.

További Sierra újdonságok:
Team Fortress II (Akció)
Babylon 5 (Akció)
Viper Racing (Autóverseny)
Sierra Pro Pilot 99 (Repülőgép-szimulátor)
Red Baron 3D (Repülőgép-szimulátor)
Homeworld (Stratégia)
Gabriel Knight: Blood of the Sacred, Blood of the Damned (Kaland)
King's Quest: Mask of Eternity (Kaland)
Return to Krondor (RPG)
Quest for Glory V: Dragon Fire (RPG)
3D Ultra Pinball: Turbo Racing (Flipper)
PGA Championship Golf 99 (Golf)

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!