25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Rendezvények

ECTS 1998: Interplay

Írta: PC Dome

Az Interplay standja is meglehetősen nagy volt a kiállításon, hisz náluk is rengeteg újdonság várta a látogatókat. A legjobban talán a Shiny Entertainmentnek (az MDK készítőinek) új PlayStationös játékát, a Wild 9-et és PC-s 3D akciójátékukat, a Messiah-t reklámozták, de bemutatták a Descent 3-at is és tavalyi nagy RPG sikerüknek, a Falloutnak második részét is.

Messiah
A Shiny Entertainment legújabb 3D akciójátékában egy kis angyalkát irányíthatunk, mely képes átvenni egyes emberek irányítását. A program jövő évre várható.
(Megjelenés: 1999.)

Earthworm Jim 3D
A kisebbek által közkedvelt kukacos platformjáték folytatása immár 3D grafikát kapott. A főhőssel, Jimmel számtalan pályát kell bejárnunk, hogy a játék végére érjünk.
(Megjelenés: 1998. tél)

Fallout 2
A tavalyi év egyik legsikeresebb RPG játékának folytatása.
(Megjelenés: 1998. tél)

Baldur's Gate
Egy teljesen új engine-re épülő RPG kalandjáték, mely a Forgotten Realms világban játszódik. Közel 10.000 képernyőnyi területen bolyonghatunk a szereplőkkel.
(Megjelenés: 1998. tél)

Descent 3
Az előző részek kedvelői már nagyon várják a Descent 3-at, melyben három különböző űrhajó közül választhatunk majd. Az eddigiekkel szemben már nem csak föld alatti járatokban kell az ellenséges űrhajók ellen harcolni, hanem lesznek felszíni pályarészek is. Tíz vadonatúj fegyver fog rendelkezésünkre állni a játékban.
(Megjelenés: 1999. tavasz)

Galleon
A Tomb Raider játék tervezői készítik ezt az új 3D akciójátékot, mely természetesen külső nézetes lesz. Hajónkkal szigetről-szigetre hajózva kell a különböző helyeken legyőzni az ellenséges kalózokat és a ránk támadó lényeket (az egyik szigeten például óriásgyíkok lesznek).
(Megjelenés: 1999.)

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!