Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Big Mutha Truckers

Kamionunkkal árut szállítva bizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legalkalmasabbak anyánk cégének vezetésére.

2003.04.27. 00:00 | szerző: Peac | Előzetes

Lassan elmondhatjuk, hogy minden évre jut nekünk egy újabb kamionos játék. Ilyen-olyan szoftveralkotó cégek lázas munkával igyekeznek lemodellezni a hatalmas tömegű járművek mozgását és az ezzel együtt járó életstílust.

Big Mutha Truckers

A Big Mutha Truckers egy rendhagyó kamionos játék lesz. Ebben a játékban maga az érzés egy kicsit engem a játékiparban a ’90-es évek elején jellemzővé váló kuszaságra, irányíthatatlanságra és kapkodásra emlékeztet. Persze ez mai köntösben, de mégsem egy felejthetetlen élmény a külső. A játék kellőképpen nehéz lesz, izgalmas és pörgős, de talán túlságosan is - hacsak addig nem fejlesztenek rajta valami égbe kiáltót.

A száraz tények tükrében a Big Mutha Truckers igazi feladatteljesítős arcade-autózás hangulatát megteremtő program. A háttértörténet szerint Ma Jackson visszavonulásán gondolkodik, fuvarozó cégét pedig négy gyereke közül a legalkalmasabbra szeretné hagyni. Azt pedig, hogy ki a legalkalmasabb, legegyszerűbben úgy lehet eldönteni, ha gyakorlati próbát tesz: aki a legtöbb pénzt gyűjti a meghatározott idő alatt, azé a cég.

Big Mutha Truckers

A játékban négy igen durva egyéniség közül választhatjuk ki saját karakterünket, amikkel aztán kamionostul kell teljesítenünk a kitűzött feladatokat. A fejlesztők célja érzésem szerint egyféle Redneck Rampage-hangulat megteremtése volt, épp ennek szellemében gyakran látunk az intro-ban is vidéki kocsmákat, és tipikus amerikai szőrös talpú kamionosokat is. A feladatok - legtöbb esetben bizonyos áru leszállítása - egyébként időkorlátosak, és voltaképpen ez az, ami végletekig nehezíti a küldetéseket.

Az érdekes alapötletet az eddig látottak alapján nem épp tökéletes játékban valósították meg, de ettől függetlenül kíváncsian várjuk a Big Mutha Truckers végleges verzióját, a végső következtetéseket pedig csak azután vonnánk le. ■

Big Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha Truckers
Big Mutha Truckers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Big Mutha Truckers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló