Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Big Mutha Truckers

Kamionunkkal árut szállítva bizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legalkalmasabbak anyánk cégének vezetésére.

2003.04.27. 00:00 | szerző: Peac | Előzetes

Lassan elmondhatjuk, hogy minden évre jut nekünk egy újabb kamionos játék. Ilyen-olyan szoftveralkotó cégek lázas munkával igyekeznek lemodellezni a hatalmas tömegű járművek mozgását és az ezzel együtt járó életstílust.

Big Mutha Truckers

A Big Mutha Truckers egy rendhagyó kamionos játék lesz. Ebben a játékban maga az érzés egy kicsit engem a játékiparban a ’90-es évek elején jellemzővé váló kuszaságra, irányíthatatlanságra és kapkodásra emlékeztet. Persze ez mai köntösben, de mégsem egy felejthetetlen élmény a külső. A játék kellőképpen nehéz lesz, izgalmas és pörgős, de talán túlságosan is - hacsak addig nem fejlesztenek rajta valami égbe kiáltót.

A száraz tények tükrében a Big Mutha Truckers igazi feladatteljesítős arcade-autózás hangulatát megteremtő program. A háttértörténet szerint Ma Jackson visszavonulásán gondolkodik, fuvarozó cégét pedig négy gyereke közül a legalkalmasabbra szeretné hagyni. Azt pedig, hogy ki a legalkalmasabb, legegyszerűbben úgy lehet eldönteni, ha gyakorlati próbát tesz: aki a legtöbb pénzt gyűjti a meghatározott idő alatt, azé a cég.

Big Mutha Truckers

A játékban négy igen durva egyéniség közül választhatjuk ki saját karakterünket, amikkel aztán kamionostul kell teljesítenünk a kitűzött feladatokat. A fejlesztők célja érzésem szerint egyféle Redneck Rampage-hangulat megteremtése volt, épp ennek szellemében gyakran látunk az intro-ban is vidéki kocsmákat, és tipikus amerikai szőrös talpú kamionosokat is. A feladatok - legtöbb esetben bizonyos áru leszállítása - egyébként időkorlátosak, és voltaképpen ez az, ami végletekig nehezíti a küldetéseket.

Az érdekes alapötletet az eddig látottak alapján nem épp tökéletes játékban valósították meg, de ettől függetlenül kíváncsian várjuk a Big Mutha Truckers végleges verzióját, a végső következtetéseket pedig csak azután vonnánk le. ■

Big Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha TruckersBig Mutha Truckers
Big Mutha Truckers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Big Mutha Truckers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló