25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

DVD

Kegyetlen bánásmód DVD

Egy fordulatos és könnyed vígjáték, igencsak eltúlzott karakterekkel.

Írta: Dino

Miles Massey sikeres válóperes ügyvéd, sorra nyeri az ügyeket, olyankor is, amikor látszólag minden ellene szól. Így történik Marilyn Rexroth esetében is, akinek férjét védi Massey. A nőről azonban kiderül, hogy szándékosan gazdag és buta férfiakkal házasodik, hogy aztán jól kisemmizze őket. Csakhogy Miles beleszeret Marilynbe, és tovább bonyolódnak az események, hamarosan pedig már nem tudni, ki is ver át kit... A Coen testvérek fordulatos és könnyed vígjátékát az eltúlzott karakterek jellemzik, de ez jól is van így: egy igen élvezetes filmet alkottak, melyben George Clooney ismét remekel, de a többi szereplő is jól adja a rá bízott figurát. Az eredmény pedig egy csavarokkal teli, igen élvezetes film.

Kegyetlen bánásmód DVD

A DVD-n lévő körítést tetszetős menü fogja körbe, igaz, maga a tartalom nem túl bőséges. Láthatunk egy mérsékelt bakiparádét (az egyik mondat annyira nem akart összejönni, hogy abból egy külön összeállítás készült), és megnézhetjük az egyik jelenet hátterében látható vonatos kisfilmet (ráadásul mindjárt 3-4-szer egymás után :-). A werkfilm a sablonos „de jó volt mindenkivel együtt dolgozni” stílust követi, 12 percben, végül pedig egy ötperces kisfilmet tekinthetünk meg a szereplők ruháinak kiválasztásáról. Mindehhez magyar feliratot is kapunk. A filmhez amúgy 5.1-es Dolby Digital magyar és angol hangot, vagy dts formátumú angol hangot választhatunk.

Kegyetlen bánásmód DVD

Amennyire tetszett a film, annyira csalódtam a DVD-n mellé járó extrákban. Ha legalább egy audiokommentár került volna még a lemezre, már nem lenne hiányérzetem, így azonban a filmen kívül más nem szól a DVD kiadás beszerzése mellett.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Kegyetlen bánásmód DVD
  • Kegyetlen bánásmód DVD
  • Kegyetlen bánásmód DVD
  • Kegyetlen bánásmód DVD
  • Kegyetlen bánásmód DVD
  • Kegyetlen bánásmód DVD
  • Kegyetlen bánásmód DVD
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!