Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

PC Dome paintball

Szerkesztőségünk paintballozással ünnepelte a lap közelgő nyolcéves születésnapját.

2006.06.10. 00:00 | szerző: Dino | Egyéb

Ahogy az eddigi években is mindig igyekeztünk egy-egy szerkesztőségi „banzájt” csapni, úgy idén is sort kerítettünk erre, ezúttal a lap közelgő nyolc éves születésnapja apropóján.

PC Dome paintball

Kitartó és lelkes csapatunk ezúttal paintballra szánta el magát, így különösen rosszul indult a reggel, amikor a felhős égből nem kis mennyiségű csapadék zúdult alá. Azért nem adtuk fel és megcéloztuk a Weinerr Paintball Centrum X. kerületi pályáit, ahol aztán legnagyobb szerencsénkre a játék idejére nagyjából szünetelt az égi áldás, és csak néha került fölénk záport hozó felhőcsoport. Beöltöztünk az ott kapott, kétféle színű kezeslábasokba, megkaptuk az arcvédő maszkot és a 200 ételfesték alapú festékgolyóval feltöltött markert (a paintballozásnál használt „fegyvert”), majd a fontosabb tudnivalókat – mi számít találatnak, hogyan jöjjünk ki a pályáról, ha eltaláltak, stb. – összefoglaló rövid eligazítás után nekikezdtünk a játéknak.

PC Dome paintball

Elsőként egy váras pályán indultunk el, az egyik csapat a védők, a másik a támadók szerepét játszva. A támadók taktikás győzelme után fordítottunk ezen a felálláson, és a másik csapat is megmutathatta, hogy támadásban ők is jók. Ezután megnéztük a szomszédos pályát, melyen a feladat hasonló volt, azonban a terep merőben más: méteres aljnövényzet (túlnyomórészt csalán :-) borította a területet, nagyszerű rejtőzködési lehetőséget biztosítva a merészebbek számára. Persze különböző nagyobb fedezékek – házak, fák – itt is akadtak.

PC Dome paintball

Végül – miután először csak távolról szemléltük, hogy a házigazdáink alkotta profi csapat milyen szinten nyomja a paintballt – kipróbáltuk mi is a versenypályát, ahol felfújható fedezékek mögül lődözhettük a golyókat a másik csapat tagjaira. Ez a korábbi terepekkel szemben jóval gyorsabb játékmenetet biztosító helyszín volt, a műfüvön pedig szép becsúszásokat is előadhattunk a fedezékek mögé. A helyiek egyik játékosa aztán egyedül állt ki a közülünk jelentkező hét fő ellen, és bebizonyította, hogy még igencsak kezdők vagyunk: csúfos vereséget szenvedtünk még a létszámra alapján nagynak tűnő túlerő ellenére is. :-)

PC Dome paintball

Ahogy a fotókból is látszik, egy remekül sikerült napot, egy újabb jól sikerült szerkesztőségi összejövetelt tudhattunk magunk mögött. Végezetül ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Weinerr Paintball Centrum munkatársainak, hogy lelkesen fogadtak, és segítőkészen támogatták szórakozásunkat. Biztos vagyok benne, hogy nem utoljára jártunk pályáikon. ■

PC Dome paintball
PC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintball

hozzászólások (49)

Dark Archon
Dark Archon 2006.06.13. 08:57
Ja, hogy van a bal oldalon flash menü? Jó tudni :-D Tán nem ártana Firefox kompatibilissá tenni az oldalt vagy legalább odaírni, hogy "ez a szutyok bizony csak IE alatt látható".
Vaszilíj Zajcev
Vaszilíj Zajcev 2006.06.13. 11:34
Az "erdei pályán" voltatok? A hely központjához képest balra hátul.
Mi tavaly, vagy tavaly előtt jártunk itt, akkoriban még nem volt 100%-os a hely. Kérdezte a tulaj, h megnézzük-e az erdei pályát?!
Nosza, lássuk. Akkor még nem sejtettük...
Az erdei pálya egy érintetlen dzsindzsa volt, inkább dzsungel, kicsi patakkal (vagy feltörekvő talajvíz), nádassal a szélén. Látszott, h ember nem járt arra kb. 10 éve. A két csapat az erdő két vége felől közelített, cél a teljes megsemmisítés.
Igenám, de mire egymást lőhettük volna, megzabáltak minket a szúnyogok, és egyéb rovarok. Mindemki fejvesztve menekült, aminek az lett az eredménye, h az erdő szélén, már a tisztáson, mindenféle fedezék nélkül kezdődött meg a mészárlás!
Persze a tulaj röhögött a leghangosabban.
Akkoriban az volt a terve, h v.mi repülőroncsot szerez, és fellógatja az egyik fára, meg egy ejtőernyős bábut. Tovább növelve a dzsungel-fílinget. Javasoltuk, h inkább szúnyogirtót vegyen...
A western-falun is mosolyogtunk, akkor még 4-5 bódé volt összesen, de qvára élveztük. Főleg a vár jött be nagyon.
MagicMoment
MagicMoment 2006.06.13. 12:16
off,te fennt vagy iwiwen? mer email címre nem találtalak :)
vegyé' már fel,megakarom nézni a fejed. engem megtalálsz email cím alapján. csók a családnak :D
Đuke
Đuke 2006.06.13. 13:49
Persze. Morello ott lapult a dzsindzsásba :)
Gerry
Gerry 2006.06.13. 13:54
Nah, übervietnámos fíling az éppenséggel volt hátul is, mikor önjelölt Ramboként elkacsáztam, hogy benneteket hátbakapjalak.
Voltaképpen ott,a vár mögött is két dolgon csodálkoztam: hogy a fenébe nőnek meg itt másfél centisre a szúnyogok, továbbá hogy-hogy nem csíp a csalán. utólag konstatáltam: mindkettő csípett.
ajánlott olvasnivaló