Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

PC Dome paintball

Szerkesztőségünk paintballozással ünnepelte a lap közelgő nyolcéves születésnapját.

2006.06.10. 00:00 | szerző: Dino | Egyéb

Ahogy az eddigi években is mindig igyekeztünk egy-egy szerkesztőségi „banzájt” csapni, úgy idén is sort kerítettünk erre, ezúttal a lap közelgő nyolc éves születésnapja apropóján.

PC Dome paintball

Kitartó és lelkes csapatunk ezúttal paintballra szánta el magát, így különösen rosszul indult a reggel, amikor a felhős égből nem kis mennyiségű csapadék zúdult alá. Azért nem adtuk fel és megcéloztuk a Weinerr Paintball Centrum X. kerületi pályáit, ahol aztán legnagyobb szerencsénkre a játék idejére nagyjából szünetelt az égi áldás, és csak néha került fölénk záport hozó felhőcsoport. Beöltöztünk az ott kapott, kétféle színű kezeslábasokba, megkaptuk az arcvédő maszkot és a 200 ételfesték alapú festékgolyóval feltöltött markert (a paintballozásnál használt „fegyvert”), majd a fontosabb tudnivalókat – mi számít találatnak, hogyan jöjjünk ki a pályáról, ha eltaláltak, stb. – összefoglaló rövid eligazítás után nekikezdtünk a játéknak.

PC Dome paintball

Elsőként egy váras pályán indultunk el, az egyik csapat a védők, a másik a támadók szerepét játszva. A támadók taktikás győzelme után fordítottunk ezen a felálláson, és a másik csapat is megmutathatta, hogy támadásban ők is jók. Ezután megnéztük a szomszédos pályát, melyen a feladat hasonló volt, azonban a terep merőben más: méteres aljnövényzet (túlnyomórészt csalán :-) borította a területet, nagyszerű rejtőzködési lehetőséget biztosítva a merészebbek számára. Persze különböző nagyobb fedezékek – házak, fák – itt is akadtak.

PC Dome paintball

Végül – miután először csak távolról szemléltük, hogy a házigazdáink alkotta profi csapat milyen szinten nyomja a paintballt – kipróbáltuk mi is a versenypályát, ahol felfújható fedezékek mögül lődözhettük a golyókat a másik csapat tagjaira. Ez a korábbi terepekkel szemben jóval gyorsabb játékmenetet biztosító helyszín volt, a műfüvön pedig szép becsúszásokat is előadhattunk a fedezékek mögé. A helyiek egyik játékosa aztán egyedül állt ki a közülünk jelentkező hét fő ellen, és bebizonyította, hogy még igencsak kezdők vagyunk: csúfos vereséget szenvedtünk még a létszámra alapján nagynak tűnő túlerő ellenére is. :-)

PC Dome paintball

Ahogy a fotókból is látszik, egy remekül sikerült napot, egy újabb jól sikerült szerkesztőségi összejövetelt tudhattunk magunk mögött. Végezetül ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Weinerr Paintball Centrum munkatársainak, hogy lelkesen fogadtak, és segítőkészen támogatták szórakozásunkat. Biztos vagyok benne, hogy nem utoljára jártunk pályáikon. ■

PC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintballPC Dome paintball

hozzászólások (50)

Dark Archon
Dark Archon 2006.06.13. 08:57
Ja, hogy van a bal oldalon flash menü? Jó tudni :-D Tán nem ártana Firefox kompatibilissá tenni az oldalt vagy legalább odaírni, hogy "ez a szutyok bizony csak IE alatt látható".
Vaszilíj Zajcev
Vaszilíj Zajcev 2006.06.13. 11:34
Az "erdei pályán" voltatok? A hely központjához képest balra hátul.
Mi tavaly, vagy tavaly előtt jártunk itt, akkoriban még nem volt 100%-os a hely. Kérdezte a tulaj, h megnézzük-e az erdei pályát?!
Nosza, lássuk. Akkor még nem sejtettük...
Az erdei pálya egy érintetlen dzsindzsa volt, inkább dzsungel, kicsi patakkal (vagy feltörekvő talajvíz), nádassal a szélén. Látszott, h ember nem járt arra kb. 10 éve. A két csapat az erdő két vége felől közelített, cél a teljes megsemmisítés.
Igenám, de mire egymást lőhettük volna, megzabáltak minket a szúnyogok, és egyéb rovarok. Mindemki fejvesztve menekült, aminek az lett az eredménye, h az erdő szélén, már a tisztáson, mindenféle fedezék nélkül kezdődött meg a mészárlás!
Persze a tulaj röhögött a leghangosabban.
Akkoriban az volt a terve, h v.mi repülőroncsot szerez, és fellógatja az egyik fára, meg egy ejtőernyős bábut. Tovább növelve a dzsungel-fílinget. Javasoltuk, h inkább szúnyogirtót vegyen...
A western-falun is mosolyogtunk, akkor még 4-5 bódé volt összesen, de qvára élveztük. Főleg a vár jött be nagyon.
MagicMoment
MagicMoment 2006.06.13. 12:16
off,te fennt vagy iwiwen? mer email címre nem találtalak :)
vegyé' már fel,megakarom nézni a fejed. engem megtalálsz email cím alapján. csók a családnak :D
Đuke
Đuke 2006.06.13. 13:49
Persze. Morello ott lapult a dzsindzsásba :)
Gerry
Gerry 2006.06.13. 13:54
Nah, übervietnámos fíling az éppenséggel volt hátul is, mikor önjelölt Ramboként elkacsáztam, hogy benneteket hátbakapjalak.
Voltaképpen ott,a vár mögött is két dolgon csodálkoztam: hogy a fenébe nőnek meg itt másfél centisre a szúnyogok, továbbá hogy-hogy nem csíp a csalán. utólag konstatáltam: mindkettő csípett.
ajánlott olvasnivaló