Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

A testőr DVD

Ügynökös akció-krimi Michael Douglas és Kiefer Sutherland főszereplésével.

2007.03.20. 00:00 | szerző: Dino | DVD

Michael Douglas és Kiefer Sutherland főszereplésével nemrég DVD-n is megjelent filmben a CIA emberei egy belső árulóval néznek szembe.

A testőr DVD

Egy CIA ügynök meggyilkolása után Breckinridge ügynököt (Sutherland) bízzák meg a nyomozással. A nyomok azonban a CIA legjobb emberéhez, a First Lady személyes testőréhez, Garrison ügynökhöz (Douglas) vezetnek, aki szökni kényszerül, hogy bebizonyíthassa: nem ő áll az árulás és az elnök ellen tervezett terrorakció hátterében. Kiefer Sutherlandtől nem áll távol a filmben alakított figura, hiszen a 24-ben is gyakorlatilag hasonló szerepkörben láthatjuk. Rajta és Michael Douglasen kívül még Eva Longoria és Kim Basinger említhető ismertebb színészként a szereposztásból. A film pedig alapvetően inkább egy egyszer nézhető ügynökös akció-krimi lett, sok rohangálással és egy-két robbanással.

A testőr DVD

A DVD-n magyar és angol 5.1-es hangot találunk, extraként pedig egy audiokommentárt, néhány kimaradt jelenetet, valamint két kisfilmet kapunk. Ez utóbbiak a titkosszolgálatról és az elnök védelméről szólnak. ■

A testőr DVD
A testőr DVDA testőr DVDA testőr DVD

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló