Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Buzz! Junior: Monster Rumble (PS2)

A majmok és robotok után ezúttal szörnyek a szereplői az új party-játéknak.

2007.09.27. 00:00 | szerző: Dino | Ismertető/teszt

A majmok (Jungle Party) és robotok (RoboJam) után egy újabb party-játék készül a PS2-es Buzz! kontrollerhez, melyben ezúttal kis szörnyek a főszereplők.

Buzz! Junior: Monster Rumble (PS2)

A játék alapvetően nem különbözik a korábban már bemutatott két játéktól, a vezérlésről ismét a Buzz! négy plusz egy gombos vezérlői gondoskodnak, az elsődleges célcsoport pedig megint a fiatalabb korosztály – de ahogy a korábbiakkal is, ezzel is nagyon jól el lehet az idősebbeknek is szórakozniuk. Egyszerre maximum négyen vehetnek részt a versengésben, mely mini-játékok sorozatát jelenti. A feladatok is nagyjából megegyeznek a korábbiakkal, 25-féle feladat vár ránk, melyekben például a megfelelő szín megnyomásával dobhatjuk meg ellenfeleinket, vagy a vezérlő tetején lévő buzzer megnyomásával állíthatjuk meg a célzást, esetleg a színek megfelelő sorrendben nyomogatásával teljesíthetjük a feladatot. A lények kinézetre ezúttal talán kicsit mókásabbak a robotoknál, de szerintem még mindig a majmok vezetnek ezen a téren. Banán és csavaranya helyett a pontszámok gyűjtése szemgolyóban történik, ami azért kicsit morbid ötletnek tűnik. Szörnyeinket a korábbi Buzz! Junior játékokhoz hasonlóan ezúttal is tetszésünk szerint alakíthatjuk át, a rendelkezésekre álló testrészekből válogatva. Ha pedig egyedül szeretnénk játszani, vagy egyszerűen csak nincs meg a négy résztvevő, a gép mesterséges intelligenciája irányítja a többi ellenfelet.

Buzz! Junior: Monster Rumble (PS2)

Akit a dzsungeles-kismajmos vagy a világűrös-robotos téma nem igazán hatott meg, de a mókás kis szörnyekkel már jobban kijönne, novemberben kézhez veheti a Buzz! kontrollerrel használható új PS2 játékot. ■

Buzz! Junior: Monster Rumble (PS2)
Buzz! Junior: Monster Rumble (PS2)Buzz! Junior: Monster Rumble (PS2)Buzz! Junior: Monster Rumble (PS2)Buzz! Junior: Monster Rumble (PS2)Buzz! Junior: Monster Rumble (PS2)

hozzászólások (1)

dekanymate
dekanymate 2008.02.02. 12:01
Bocsi:love:
ajánlott olvasnivaló