Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Peggle Nights

Sok-sok új pályát és egy különleges képességet hozott az új rész.

2009.04.23. 00:00 | szerző: Dino | Ismertető/teszt

Korábban már bemutattunk párat a PopCap Games játékai közül. Az általuk készített, színes-szagos kis casual játékok némelyikét akár ingyen, a böngészőben is játszhatjuk website-jukon, a teljes verziók pedig 10-20 euró körüli összegért vásárolhatók meg oldalukról. A két évvel ezelőtti cikkben szereplő Peggle után tavaly év végén érkezett meg annak folytatása.

Peggle Nights

A Peggle Nights gyakorlatilag egy önállóan futó kiegészítőnek tekinthető, hiszen a játékmenethez igazából nem sok újdonságot ad. Feladatunk továbbra is a színes tüskék közül elsősorban a narancssárgák eltüntetése, és persze minél több pont elérése. 60 pálya vár ránk a kaland módban és 60 további szint a Challenge játék során, és természetesen itt is lehetőség van kétszemélyes játékra, akár egy másik játékos, akár a számítógép ellen. A kétszemélyes játék egy gépen, egymást váltogatva történik. Az eddigi 10 speciális képességet (célzó, flipper-karok, tűzlabda stb.) egy újjal egészítették ki, az elektromos sugárral, mely a megcélzott tüske és az alsó kosár közötti vonal mentén tünteti el az útba eső tüskéket.

A többszöri újrajátszhatóság ismét csak garantált: törekedhetünk a minél magasabb pontszám elérésére, vagy a pálya összes tüskéjének kiirtására is, a Challenge feladatoknál pedig olyanok is várnak ránk minthogy 10 helyett csak 5 vagy 1 golyóval kezdhetünk neki egy-egy pályának, vagy meghatározott mennyiségű bónusz pontot kell elérnünk speciális lövésekkel. A Peggle tehát továbbra is igen addiktív, hosszú időre a képernyő elé tudja láncolni a könnyedebb szórakozásra vágyó játékost.

Peggle Nights

A Peggle Nights a Steamen keresztül jelenleg 9,99 euróért vásárolható meg, míg az első résszel együtt 14,99 euróba kerül. ■

Peggle NightsPeggle NightsPeggle NightsPeggle Nights

értékelés

Peggle Nights

Pozitívumok
  • Továbbra is addiktív játékmenet
Negatívumok
  • Csak egyetlen új képesség
Minimális rendszerigény: 700 MHz-es processzor, 256 MB RAM, 16 MB-os videokártya, 50 MB HDD
Ajánlott konfiguráció: 1 GHz-es processzor, 512 MB RAM, 32 MB-os videokártya
8,0

hozzászólások (1)

Dark Archon
Dark Archon 2009.04.23. 15:54
Széjjel játszottam a Peggle Deluxe-ot, ezt is megveszem, nagyon állat :D
ajánlott olvasnivaló