25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Interjú

Wolfenstein fejlesztői blog - bevezető

Az id Software közösségi vezetője ír a legendás játék új részéről.

Írta: Sokal - id Software

Üdv mindenkinek!

Peter Sokal vagyok, az id Software közösségi vezetője. Blogomban a színfalak mögötti információkat fogom megosztani veletek a Wolfensteinről, a legendás sorozat legújabb játékáról. Az elkövetkező hónapokban a játék fejlesztéséről és a Raven valamint id csapatoknál lévő munkatársakról fogok írni. Szó lesz az egyedi művészeti stílusról, az ismerős zenéről, amire a rajongók számítanak, és mindenről, ami a Ravennél folyik, az átvezető jelenetektől a motion capture-ön át a lézeres szkennelésig.

Mindenekelőtt azonban röviden összefoglalnám, hogy is kezdődik a történet.

A Wolfensteinben egy elit OSA (Office of Secret Actions – Titkos Műveletek Irodája) ügynököt alakíthatsz, név szerint B.J. Blazkowiczet. Egy náci hadihajón, a Tirpitzen zajló küldetés során B.J. egy amulettre akad, mely titokzatos erőt rejt magában. A lehetséges veszélyt nem sejtve B.J. magával viszi ezt feletteseinek, akik elkezdik analizálni és felfedni a titkait. Az OSA kutatói rájönnek, hogy az amulett belsejében olyan erőt adó kristályok vannak, melyeket csak a német Isenstadt városban lehet találni. Az OSA B.J.-t Németországba küldi, hogy a Kreisau Circle ellenálló csoporttal találkozzon, és együtt meghiúsítsák a nácik gonosz terveit.

Isenstadtban Zetta generális, a náci SS Paranormális Részlegének vezetője a Black Sun (Fekete Nap) néven ismert negatív energiaforrás felhasználását irányítja. A náciknak mindenekelőtt a "Veil" névre hallgató dimenziót kell megkerülniük, mely a mi valóságunk és a gonosz energiaforrás közti hidat jelenti. Minél jobban felfedezik a nácik a Veilt, annál veszélyesebbé válnak kísérletezéseik.

Hogy az okkult kísérletekkel szembeszálljon, B.J. egy saját amuletthez jut, hasonlóhoz, mint amilyet a Tirpitzen talált. Ez hozzáférést biztosít számára a Veilhez és annak erejéhez, tökéletes fegyverré téve őt az SS Paranormális Részlege ellen. Te vagy az egyetlen katona, aki szembeszállhat ezzel a gonosz és rejtélyes ellenséggel, sok szerencsét!

A Wolfensteinről további infókat találhatsz még a www.wolfenstein.com weboldalon és Twitter csatornánkon.

Forrás: BSC/Activision

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Wolfenstein
  • Wolfenstein
  • Wolfenstein

Wolfenstein

Platform:

Fejlesztő: id Software

Kiadó: Activision

Forgalmazó: BSC Kft.

Megjelenés: 2009. augusztus 21.

Minimális rendszerigény: Pentium 4 3,2 GHz/Athlon 3400+, 1 GB RAM, 8 GB HDD, GeForce 6800 GT/Radeon X800 vagy jobb videokártya, DVD-ROM

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!