Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Rabbids Invasion: The Interactive TV Show

Rabbids Invasion: The Interactive TV Show

Az őrült nyulak rajzfilmsorozata interaktívvá vált.

2015.03.10. 12:03 | szerző: Dino | Ismertető/teszt

2007 végén, egy Rayman spin-off játék keretében indultak hódító útjukra a Ubisoft őrült nyulai, hogy üvöltözésükkel meghódítsák a videojátékosokat. A legjobban sikerült változat egyértelműen a Nintendo akkoriban megjelent konzoljának újszerű vezérlési lehetőségeit kihasználó Wii verzió volt, így a franciák a második epizódtól már inkább arra koncentráltak leginkább. Az évek során pedig a franchise óriási növekedésnek indult, úton-útfélen kapni Rabbids figurákat, gumicukor is van már belőlük, kb. másfél éve pedig animációs tévésorozat is indult főszereplésükkel, Rabbids Invasion címmel. A legújabb videojáték ez utóbbihoz kapcsolódik: PS4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra jelent meg a Rabbids Invasion: The Interactive TV Show. Az X360-as változatot próbáltuk ki belőle.

Rabbids Invasion: The Interactive TV Show

Természetesen irányítás terén ezúttal sem a konvencionális megoldásokat választották a Ubisoft fejlesztői – akik közül konkrétan a barcelonai stúdió dolgozott a játékon –, az xboxos verzióhoz Kinect, a playstationöshöz pedig PS Camera szükséges, aztán ugrándozhatunk a képernyő előtt. Abban sincs változás, hogy most is a fiatalabb játékosokat célozták meg a programmal, és azzal se mondok valószínűleg semmi váratlant, hogy gyakorlatilag megint minijátékok gyűjteményét kapjuk a lemezen. A játék alapját a TV-sorozat epizódjai adják, konkrétan húszat találunk belőlük a dobozos változatban, amelyhez továbbiakat vásárolhatunk még DLC formájában. Elindul egy epizód, hülyéskednek a nyulak, aztán egyszer csak elénk ugrik egy idős néni, és elmondja, mi lesz a következő feladatunk. Szúrjunk ki egy adott tárgyat a képernyőn és mutassunk rá, ugráljunk, üvöltözzünk, grimaszolva utánozzuk a nyulakat vagy tegyünk úgy, mintha húzódzkodnánk – ilyen és hasonló tevékenységek várnak ránk néhány percenként, egészen az adott rész végéig. Aztán feloldásra kerül a következő filmecske és mehetünk tovább – igaz, a minijátékok nem túl változatosak, sokszor fog szembejönni ugyanaz a feladat.

Rabbids Invasion: The Interactive TV Show

Ahogy említettem, a célközönséget leginkább a kisgyerekek jelentik, talán az 5-8 éves korosztályt mondanám, akik leginkább élvezhetik a Rabbids Invasion minijátékait, azonban ehhez nagy valószínűséggel szükségük van a játékukat segítő felnőttre is, aki a feladatokat lefordítja nekik, hiszen magyarul nem beszél a játék. Utána viszont önfeledten tudnak szórakozni, ők talán még nem unják meg ezeket a kis játékokat, és jót röhögcsélnek az egyes epizódokon. Ha pedig valamelyik minijáték jobban tetszik nekik, bármikor visszamehetnek az adott részhez és csak azt külön elindíthatják. Xbox 360-on egyszerre ketten játszhatnak, az Xbox One verzióban pedig akár négyen is ugrálhatnak egyszerre a képernyő előtt, feltéve, hogy elegendően nagy ehhez a szoba.

Rabbids Invasion: The Interactive TV Show

Húsz rajzfilmepizód, egy rakás ezeket megszakító minijáték, és sok-sok üvöltöző nyúl – nagyjából ezek az összetevői a Rabbids Invasion: The Interactive TV Show-nak, amelyet nem neveznék a széria legjobb darabjának, de a kisebbeket egy időre bizonyára le tudja még kötni. ■

Rabbids Invasion: The Interactive TV Show
Rabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV ShowRabbids Invasion: The Interactive TV Show
Rabbids Invasion: The Interactive TV Show
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rabbids Invasion: The Interactive TV Show

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló