Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» World of Warcraft

World of Warcraft

World of Warcraft
A legutóbbi World of Warcraft cikkek, hírek
16773 levél
Válasz 19.11.02. 10:52 #18117
david139
nerf sylvanas
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
10074 levél
Válasz 19.11.01. 19:51 #18116
davkar9
1285 levél
Válasz 19.09.30. 17:55 #18115
PrOHax
Igen, sajna vannak szintek ahol nagyon belassul a szintezés. Vannak szintek ahol 4 helyszínre kell elmenni mert mindenhol csak pár questet tudsz csinálni és sok ido az utazgatás még mountal is. Ekkor mondjuk jól jön egy kis instázás 54-en már nem fáj a fejem, most már egyenes az út 60 ig Ami az időt illeti 8 nap 12 óra played nél tartok, de egyáltalán nem power leveling, kényelmesen, szakmázással együtt. LW 260, First Aid 300 , Skinning 300

Amúgy sem kell kapkodni mert sztem nem vagyunk lemaradva semmiről, azt hiszem csak év végén jön phase 2 szóval még odébb van.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
1320 levél
Válasz 19.09.30. 17:29 #18114
ivanova36
ha hordás vagy, menj swampba vagy arathi highlandre, van bőven hentelős küldi és ha ott lépsz ki, még utazással sem kell foglalkozni. Nekem a HSem konkrétan Hammerfallban volt 30-45 között. irtozatos mennyiségű vasat csákányoztam, majd engi alttal áttekertem Iron Grenade-á őket és adtam el vendornak. 6 vas, 6 heavy stone, 6 silk cloth 1 g-t hozott. Nem sok, de BS-el még ennyit sem hozott volna.
16773 levél
Válasz 19.09.30. 17:24 #18113
david139
35ös a lockom.
Kicsit elfogyott a lendület, egyszerűen annyi idő kell a játékra, ami ma már nem áll rendelkezésemre. Illetve nincs értelme leülni kis időre játszani, 1 óra simán elmegy csak az overheaddel.
A játék ettől függetlenül tetszik, csak mivle nincs időm, nem haladok, és inkább Witcherezek, mort ott érzem, hogy lassan vége lesz

Plusz a raid debuff limit miatt úgyse fogok raidelni
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
1285 levél
Válasz 19.09.30. 16:41 #18112
PrOHax
Igen-igen, ezek valóban jó xp-k csak sajna pénz kérdéses, hogy lesz-e belőle, ahogy Te is mondtad. Feralasban öltem a water elementalokat, esett egy epic chest Robe Of Insight, de én sem tudtam eladni még mert nincs pénzük az embereknek egy lvl 42-es cuccra kiadni 100g -t. Megtartom majd amikor jönnek az altok jó lesz, mert lvl 55-58-ig az egyik legjobb priest chest.

A legtöbb pénzt talán még igy is a vendoroknak eladott kék/ zöld itemekből kaptam, amik vagy instában vagy quest rewards-ból jöttek (vagy épp farmolás közben).
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
1320 levél
Válasz 19.09.30. 16:33 #18111
ivanova36
Horda oldalon kicsit más a szemlélet. Ott az instás fejlődés a szent grál és küldizésre meg menjen hillsbradba-stv-be mindenki pvpzni...

Amúgy jó xp a küldi is, de azért egy kiadós full Maraudon-Sunkne Temple cleart még nem hoz be egy küldi sem, ha XP-t nézünk. Gold már más, ott a random boe kék/lila world dropok bekavarnak nem gyengén. Eddig két kék esett és egyiket sem tudtam eladni, mert majd mindenkinek kiesett már addigra
1285 levél
Válasz 19.09.30. 15:08 #18110
PrOHax
TenStorms-on tolod Te is?

A játék nekem nagyon adja megint, jelenleg LvL 54 NE Hunter, régi arcokkal (4-5 fix) questeléssel instázással sincs igy gond. A guildben is sok a "kicsi", de hiába erőszakoskodnak, mi is szivtunk szivjanak ők is Ha nagy a gebasz persze segitünk questben, de én szigorúan ellenzem a kunyerálós playereket, ha guild tag ha nem.

Sok player el van tévedve és azt hiszik instában a legjobb szintezni, hol ott questelni a leg kifizetődöbb, LvL 41-re megvolt a mountom is, pedig nem is AH-ztam, a szakmát is huztam közben...

Az egész mage meg aoe farmról szól, sztem nekik nem is kell questelniük amúgy
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
19527 levél
Válasz 19.09.30. 13:37 #18109
sipec
es ismet elo lett szedve a thottbot?

kicsit faj a szivem a jatek utan, de tudom, hogy nalam csak 2 veglet van: nem megyek vissza VAGY minden idomet beletolom. sajna, mar nem erzem ugy, hogy tudnam/akarnam az osszes idomet erre elverni

(utobbi 2-3 evben mar olykor megkerdojelezem h gamer vagyok e meg, ami eleg szomoru)
1320 levél
Válasz 19.09.30. 11:56 #18108
ivanova36
AH könnyítés az azoknak való akik nem addonoznak. Nekem eltartott egy ideig míg rájöttem hogy nem a legolcsóbbat helyezi előre az árrendezéskor, hanem a legkisebb bid értékkel rendelkezőt, ha jól láttam. De persz elehet benéztem, ezt is.

Az hogy kismillió addon kell a kívánt QoL szinthez, az szerintem probléma. Ingame threath meter nincs pl...mondom ezt úgy, hogy retailen, mióta nem raidelek (cata közepe - dbm, recount volt akkor is csak) nem addonoztam. Nincs részletes karakterlap ahol egyáltalán látni lehetne hasznos statokat, pl hit-def.


Tankolás: nincs oktató rész, így nem csoda hogy nem mindenki tud tankolni. De igaz a dps-ekre is. Komolyan, két szinttel nagyobb affli lock instában 10! dps-el tol többet mint a tank, CC az ördögtől való, 1-1 elitet, fél manával wandoznak a magek, hunter nem rakja el a petet az meg beránt 2+ pakkot.
1819 levél
Válasz 19.09.30. 11:09 #18107
jawsika
Hmm.

A multibox-al eddig egy alkalommal találkoztam. Egy srác játszott egy warival meg egy sámánnal egyszerre (illetve felváltva), klasszik multiboxot nem láttam.

A segítős résszel kapcsolatban: Nekem pozitívak a tapasztalataim. Nyilván szervere is válogatja, de nálunk (Judgement), jó a community. A random buffolás, healelés, resselés gyakori ma is, illetve ha questezünk, még sosem találkoztam olyannal, hogy ha pl ő végzett, akkor otthagyott volna, hanem mindig mindenki ottmaradt addig, amíg én is végeztem.

Pénzt nem kértek még tőlem, de hiába is tennék, mivel lockozok, ezért nem tettem sok energiát egyelőre a goldfarmba, proffokra (engi, cooking, first aid, mining) költök rendesen. Ruhákat nem veszek, inkább alapanyagokat. Illetve trainelek is rendesen, csak a tényleg skippelhető abilityket hagyom ki.

Az mondjuk valóban zavaró, hogy a questekkel iszonyat nehéz okosan haladni. Gyakorlatilag a zöld, és a narancs-vörös váltogatja egymást, szökőévente lehet sárga questeket csinálni. Dungeon-groupoknál annyi, hogy én a tankokat érzem sokszor problémának. Igen, tudom hogy nehéz aggrot tartani, meg az is oké, hogy ez nem retail tanking. De hogy folyamatosan lejönnek a mobok a tankról, és hogy a warriorok fele azt hiszi, attól tank, hogy ő a wari. És ott csapkod berserker stanceben, meg tolja a mortal strikeokat. Kiégek ezeken.

Az általad felsoroltakból a guildbank, a stackelés, meg a szakma, quest és profession linkelés hiányzik. A többi nem zavar annyira. Instant posta, AH könnyítés, vagy quest-tracking hiánya még tetszik is.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
1320 levél
Válasz 19.09.30. 10:24 #18106
ivanova36
Első felével egyet értek, ám a :
"nem rohan mindenki" nem feltétlenül igaz, ha csak azt nézzük hogy a Tenstorms szerveren Scarlet Monastery Aoe farm az alap, és ha nem úgy mész be randommal hogy tudod hogy aoe lesz akkor kellemetlen meglepetés érhet. De kb utána is ez van Zul Farrakkban. Mage szabályosan terrorizál hogy nagy pull legyen mert akkor tud csak aoe-zni, különben meg csak wandozik.

"az emberek tényleg multiznak" - visszatértek a multiboxos sámánvonatok

"segítik egymást" - ez talán a sorba állásos részen volt igaz, azóta nem igazán tapasztalom. nagyon elszálltak és folyamatosan 5-8+ szinttel nagyobb helyekre akarnak menni és ha nem mész velük akkor te vagy a bunkó. Lvl40-en meg kér aranyat hátasra, és mikor visszakérdezek hogy ok, és mennyi kell még, arra a válasz: 120g, de lvl25-32es epik fegyvereket vásárolgat AH-ban, lvl20-ig 4 retalentje volt, és mikor felvetem hogy ok, beszállok 5G-vel, ha fel tud mutatni önerőből 50G-t legalább, akkor megkapom hogy mi ez, lakáshitel?

Ezek a fenti példák kb 2 hete jöttek elő, ahogy a játékosok egyre nagyobb szinteket érnek el, a "kisebbek" kezdenek egyre jobban pofátlanok lenni. Néha zaklatnak hogy menjek tankolni 10 szinttel kisebb instába randommal, mert éppen átrepülök a területen, vagy vigyem le őket egyesével kis instákba mert 5 szinttel nagyobb trashekkel nem tud mit kezdeni, de küldetése már van oda.

Van hangulata, tény. Sok QoL elem hiányzik (guildbank, 20as stackeleődő ércek, küldik helyei a minimapon és nagy térképen, közepes map a bal oldalon, instant posta, AH rendesebb árrendezés, több temető, több FP, autodismount, szakma linkelés, Disenchant opció lootnál), ez is tény. Az hogy a hasznosabb itemek nem kerültek még be az szerintem szintén probléma. Hiába akarják azzal magyarázni, hogy a vaniliába is később került be pl DM, meg a ST-os kaszt itemek, úgy emlékszem anno nem lettél 50+os egy hónap alatt, nem aoe-ztál eliteket.
1819 levél
Válasz 19.09.30. 10:00 #18105
jawsika
Nos? Mi belekezdtünk. Hát szó, mi szó, a retail parkolópályán van, és ennyi idő után azt mondom, hogy tartósra. Ez egy teljesen másik játék. Rengeteg idegesítő elem van benne, és díjaztam volna, ha pár quality of life elemet betesznek a játékba (távolabbi nameplatek, több temető, soul shardok stackelhetősége), de ha ezekkel együtt el tudod fogadni, akkor lehet tolni. Lowpop szeróra mentünk, de itt is meglepően sokan vannak a mai napig. Shardolás ide, vagy oda, ennyi emberrel sosem találkoztam retailben. Egy maget kezdtem, de nem jött be. Ezután elkezdtem húzni egy huntert, mivel amúgy is az a kvázi mainem régóta, 33-ig el is mentünk, de ott elfogyott a lendület. Túl sok olyan eleme van a hunternek, ami engem már túlzottan zavar. Nem lehet combatban trappelni, a disengage nem dob hátra, deadzone van, nincs szakításod, szóval nem jött át. Végül kezdtem egy lockot, ezzel most járunk 38-nál, és ez végre az, amit kerestem. Retail lockhoz képet sok a hasonlóság, és a különbözőségek csak a javára válnak. A soulshardok persze elég idegesítőek tudnak lenni, pláne, ha egy bossfighton igazán elkezdesz dps-elni és azt veszed észre, hogy kb el is fogytak. Ettől függetlenül a class élvezhető, erősnek is érzem, a PvP-ben eddig nem gyakran szorultam meg. Eléggé az érződik a lockon, hogy kb minden szituációra van valamilyen kulcs, pláne ha engis lock vagy. Várom már a mountot, azért sokat fog jelenteni, de ez a lassabb, nyugodtabb, chillesebb élmény nekem sokkal jobban átjön. Nincs repülés, nem rohan mindenki, az emberek tényleg multiznak, segítik egymást, ami pár questnél igazából elengedhetetlen. Ajánlom. Pláne azoknak, akiknek a retail verzió már nem jön be.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
1320 levél
Válasz 19.08.28. 06:52 #18104
ivanova36
Tegnap beraktak még vagy 6 pvp szervert az EU-ra...frissen indult Low pop szerver, 3000 sor egyből.
3070 levél
Válasz 19.08.27. 20:42 #18103
Herr Hauptmann
Megvárom míg lecseng a kezdeti hatalmas lelkesedés, aztán majd belogolok megnézni.
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
16773 levél
Válasz 19.08.27. 13:58 #18102
david139
Kicsit kellemetlen amikor dc van és aztán 2 óra visszalogolni, de amúgy mókás.
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
1320 levél
Válasz 19.08.27. 10:41 #18101
ivanova36
Eddig egy az egyben hozza a vanilia indulását.
Sor állás a mobokért, questitemekért, lag nincs, random grpok a questmokoért, majd eszeveszett tab-attack spam amíg a mob repopol, és él tizedmásodpercet...
19527 levél
Válasz 19.08.27. 10:17 #18100
sipec
na, milyen?
munka alatt hallgatom asmongoldot meg olykor odaalttabozom, jo lenne tolni, de nem szabad
1320 levél
Válasz 19.08.26. 12:48 #18099
ivanova36
Golemagg PVP: Hordán kezdem szerintem a tank warrival.
16773 levél
Válasz 19.08.26. 10:47 #18098
david139
Tonight is the night
Morgraine, Ork warlock
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
19527 levél
Válasz 19.07.19. 07:59 #18097
sipec
am vicces, mert en is fennakadtam ezen. majdnem 10 evig fizettem elo, de mar bo egy eve nem jatszom, erre kapok HAROM nap gametimeot lol
16773 levél
Válasz 19.07.19. 07:47 #18096
david139
Elég szánalom, hogy már az ingyen napkon is spórolnak, egy hét helyett 3at adnak, és közben bíztatnak, hogy fizess be fél évet valami nyomronc mountér...

Ha nem lenne a classic, biztos hogy egy forintot nem andék már nekik, így is fájni fog.
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
19527 levél
Válasz 19.07.18. 12:12 #18095
sipec
ja, ezeket akkor se csinaltam, amikor volt subscriptionom
pandaria ota repulni se tudok
1320 levél
Válasz 19.07.18. 12:08 #18094
ivanova36
3 napot megkaptam én is, de annyit nem ér a három nap hogy letöltsem és ücsörögjek Boralus egyik stégén vagy az Expedition asztalnál.
19527 levél
Válasz 19.07.18. 11:57 #18093
sipec
este gyorsan leszedtem a gamet, mert kaptam 3 nap gametimeot.
nincs.
lag.
i gotta fibre.
toltam egy dungeont, es nagyon felek, hogy berant, szal uninstallaltam is gyorsan
16773 levél
Válasz 19.07.18. 08:58 #18092
david139
Shame!
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
19527 levél
Válasz 19.07.15. 22:23 #18091
sipec
haaaaat......
en aaaakkkkkkkarok, de attol felek, h berantana megint evekre a cucc.
es most van jobb dolgom is
16773 levél
Válasz 19.07.15. 19:35 #18090
david139
Na ki mi lesz classicban?
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
4 levél
Válasz 19.05.13. 13:30 #18089
Magie
Sziasztok!

Ha már ti sem bírtok várni, létrehoztam egy Discordot a közelgő WoW Classichoz.
Szeretnénk minnél több magyar játékost, guildeket összegyűjteni és ráhangolódni a hamarosan érkező nyitásra.

Magyar WoW Classic Közösség Discord: https://discord.gg/C9jkzVG

Várunk mindenkit szeretettel!
1 levél
Válasz 19.05.06. 09:51 #18088
Edenmarc
Sziasztok!
A Serenity (Alliance PVE) klán tagfelvételt hirdet a hamarosan megjelenő World of Warcraft Classic-ra, spekulánsok szerint Júliusban érkezik. Célunk hetente legalább 3 napot raidelni, ha aktuális lesz pontosítjuk a tagokkal. Jelenleg minden posztra van még hely a progress és casual raidcsapatban is. Jelentkezz itt: https://www.facebook.com/groups/603372193406635
19527 levél
Válasz 19.04.19. 11:43 #18087
sipec
may your days be long, and your hardships few!
16773 levél
Válasz 19.04.19. 11:05 #18086
david139
Work-work!
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
1819 levél
Válasz 19.04.18. 23:55 #18085
jawsika
Lok'tar ogar!
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
1285 levél
Válasz 19.04.18. 20:50 #18084
PrOHax
For The Horde!!!
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
1 levél
Válasz 19.04.18. 20:24 #18083
ClassicGnomeHuy
Sziasztok!

Mint azt már sokan tudjátok ez év nyarán visszatér az életünkbe a Wolrd Of Warcraft Classic világa! Ezért lassan mindenkinek fel kell tennie néhány nehéz kérdést magának!

"Jó lenne e , egy felkészült , segítőkész csapattal nekivágni a kalandozásoknak és szert tenni új barátokra?"

"Bátor vagyok és nem riadok vissza a PVP szerverek "rémségeitől" ezért a társaimmal vállvetve fogok harcolni a horda hadigépezete ellen?"

"Szeretném újra átélni a 40fős raidek hangulatát , lehetőleg tapasztalt vezetőkkel ahol a Gnomeokat is megbecsülik?"


Amennyiben mind a három kérdése igennel felelnél , akkor már csak annyi a dolgod , hogy csatlakozol hozzánk az alábbi linken: https://www.facebook.com/groups/1803946783049342/


Várunk minden veteránt és "újoncot" , akik most fognak megismerkedni a játék hőskorával! Készüljünk fel együtt a ránk váró megpróbáltatásokra és kovácsolódjunk közösséggé a megjelenés napjáig!
19527 levél
Válasz 18.11.09. 20:05 #18082
sipec
hm, akkor csak en veszek tokent, h eladjam goldert, mert mashogy nincs goldom?
16773 levél
Válasz 18.11.09. 12:42 #18081
david139
Ha így lenne, mindenki wow tokenből játszana.
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
1819 levél
Válasz 18.11.09. 09:02 #18080
jawsika
Azért 20k-t tizenöt perc alatt is összeszedsz.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
16773 levél
Válasz 18.11.08. 11:05 #18079
david139
Próbálok össze AH-zni még 20k goldot 5 nap alatt, hogy wow classicra legyen 2 tokenem
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
19527 levél
Válasz 18.11.04. 07:12 #18078
sipec
iiiiiiiiiiiiiszonyat jo volt a blizzcon, jovore ismet jovok!
nyaron jon a vanilla, rekt
szerdan megyek haza, szerintem depresszios leszek...
1926 levél
Válasz 18.10.19. 18:14 #18077
warcat
Nem vagy egyedül, AH forgalmon simán érződik pl, de persze rengeteg előfizetést behúztak a 6 hónaposért járó mounttal, ez majd szépen felpolcolja a mutatókat a negyedéves/féléves üzleti jelentésnél.
16773 levél
Válasz 18.10.19. 17:45 #18076
david139
Na én lemondtam az előfizetést, sajnos ez a kieg nem adja igazán. Minden csak egyre rosszabb kezd lenni, de sokat nem regélek róla, ezren elsírták már az interneten.
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
19527 levél
Válasz 18.09.16. 20:02 #18075
sipec
16773 levél
Válasz 18.09.16. 14:15 #18074
david139
Az igen! Bezzeg Legionban amikor pvpztem, szart sem adott, most, hogy nem pvpzek egyből fat loot
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
1819 levél
Válasz 18.09.16. 12:59 #18073
jawsika
363.

A gear többb, mint fele PvPből van, ha van ratinged, potyog a jó cucc. Meg mythicelünk csapattal. Inkább ezt az 5 fős mythic+ rendszert nyomom, jobb is, rövidebb is. Normal meg HC is 5/8 amúgy puggal.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
19527 levél
Válasz 18.09.15. 14:48 #18072
sipec
uuuuuuh azt de gyulolom, mikor a fikazas megy.

van egy volt munkatarsam, akivel tokjo gamelni (nemcsak wow), de egyszeruen kurvara frusztralo, hogy valamit pl elrontok, es megy az irdatlan fikazas. kedvencem, mikor dotaban kaptam a fejemre kemenyen, holott nekem valami 25 ora a playtime, neki meg ilyen... 400 nap?
16773 levél
Válasz 18.09.15. 10:55 #18071
david139
Nekem sem tökéletes a guild, most lett összelapátolva a csapat zöme, szóval a fele ember meg se mer szólalni.
A legnagyobb gondom azonban a guild leader, aki nagyon rosszul végzi a dolgát. Az egyetlen eszköze, hogy kurvaanyázik, bazdmegol és retardozik mindenkit, meg kibaszással fenyegetőzik.
Ez egyrészt demotiválja a csapatot, és csak egyre rosszabbak leszen a try-ok, másrészt nem hagy időt arra, hogy értelmes taktikát beszéljünk meg, markokat tegyünk fel, stb.

I347 vagyok amúgy, lassan kb. a legszarabb ilvl a raidben
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
19527 levél
Válasz 18.09.15. 03:15 #18070
sipec
nekem mindig csak ilvl 332 van, szal nem vittek raidre
bar nem is banom annyira, az uj "team" eleg fura. legyen sok ilvled, meg trekkelnek mindent, h ki mennyi world questet csinal etc, van csomo szar excel neten hozza, DE ugy mentek raidre, h nem kell taktikat nezni, mert yolo.

szal kepzelhetitek, milyen a fejem ...... ah, hianyzik a regi guild
16773 levél
Válasz 18.09.14. 21:53 #18069
david139
Uldir normal 7/8, Ghuun-on 0.2%-on wipe-oltunk Hc 3/8
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
16773 levél
Válasz 18.08.20. 02:47 #18068
david139
Én már letoltam pár mythicet, nem rossz, de talán kicsit könnyű. Meg túl gyorsa lehet gearelődni, 1 nap alatt megvan a normal, 1 alatt a hc, 2 alatt a mythic, és ehhez még adnak a world questek.
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.