Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Az MGM szerezte meg a jogokat a Metro 2033 film elkészítésére [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Az MGM szerezte meg a jogokat a Metro 2033 film elkészítésére
Hollywoodi filmadaptáció készül a játékból. Az pedig majd kiderül, hogy ettől boldogok leszünk-e.

330 levél
Válasz 12.09.22. 23:02 #3
RUSSIANBOY
Általában ha film készül egy játékrol az nem szokott különösebb siker lenni mert valami hiányzik belőle vagy nem minden ugy történik ahogy a néző - aki nem mellesleg játékos is ha játszott a játékkal - elvárná.
Gondolok itt a Max Payne és a Hitman filmadaptációkra amelyek szerintem korántsem voltak akkora durranások mint játékban.
Legalábbis a Max Payne filmtől sokkal többet vártam semmi lassitos jelenet a játék viszont azzal lett mondhatni népszerű a sok más dolog mellett, a Hitman-rol meg nemtudok mit mondani mivel nem játszottam vele de filmben se tett - rám - nagy hatást.

Egy film sikere nagyon sok mindentől függ.Nem elég csak hogy jo rendező és szinészek legyenek, nem feltétlenül kell nagynevű szinészek akár kezdők is lehetne ha jó a sztori illetve a film kidolgozása-bemutatása-kameraállások és hasonlók.
Ezenkivül olyasmi sztori kell és a végkifejlet is olyasmi kell legyen mint a játékban persze némi eltéréssel hogy ne lehessen rá mondani azt hogy kiszámitható.

Egy film-játék játék-film adaptácionál a néző(játékos) ugyanazt várja el mint a játékban amivel játszott vagy a filmben amit látott mert bár teljesen más a kettő de más-más szemszögből lehet részese az ember.

A filmben ugye csak megnézhetjük hogy zajlanak az események mig a játékban mi magunk irányithatjuk a dolgokat de ezt a filmekbe is át lehet rakni csupán jo sztori és megjelenités kell hozzá hogy a néző(játékos) a filmben is ugy érezze mintha otthon irányitaná a karaktert a játékban.

A Max Payne film pl szerintem sokkal nagyobb siker lett volna hogyha az átvezető videokban illetve maga a játék karaktere lett volna a főszereplője mivel volt egy arc amelyet a játékos megszokott valamint a mély hangja is ezáltal már lett volna benne egy nagy pozitivum.

A Stalker-ről is láthattunk anno egy - talán rajongók által készitett - előzetest és bár abban nem kell hasonlitson a karakter de pl a detektor és a riadóhang ugyanaz volt mint a játékban ez már nagy pozitivum mivel a játékos még jobban hitelesnek érzi az alakitást noha csak egy rohadt detektor-riadó hang de mégis megdobja a sikerét mert a játékbol ez az elem átment a filmbe is.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
314 levél
Válasz 12.09.17. 15:48 #2
szabolint
Nekem nagyon tetszett a játék, most a könyv beszerzésén dolgozok, így ha lesz film akkor azt is biztos megnézem
558 levél
Válasz 12.09.17. 15:46 #1
Drukala
Azon kevés ember közé tartozom akinek nem jött be különösebben a játék, végig úgy éreztem hogy filmnek jobb lett volna. Most majd kiderül...
"I guess I have a soft spot for pretty faces"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.