Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» cd újraírás HELP!!!!!

21 levél
Válasz 04.02.08. 23:15 #4
bubuka5
Köszi a segítséget.Megoldodott a probléma.Az Incd volt a ludas.Uninstalláltam és most minden jó.Újraírható cd-ket az XP beépitett írójával fogok írni.
431 levél
Válasz 04.02.08. 15:14 #3
nevemsenki
Szvsz az lesz a baj, hogy mikor írható v újraírható CD-t raksz be, több program is rögtön a magáénak tekinti, és megpróbálja "hatalma alá vonni". Én személyszerint nem szeretem, ha a windows bejövetelekor rögtön elindulnak ezek a progik, csak a memóriát foglalják, és úgyse írok cd-t non-stop. ha kell elindítom. Nálad például tuti ilyen az InCD, de sejtésem szerint a plextools is. és a nero is rögtön akcióba lép, ha beteszel 1 cd-t. nézz körül a programok beállításában ezzel kapcsolatban.
4695 levél
Válasz 04.02.07. 07:02 #2
szedrencs
"A másik hogy azóta berakok az íróba egy újraírható cd-t(akármilyet) és megpróbálom megnyitni akármivel az a program lefagy amivel megakarom nyitni(WinCMD,Sajátgép stb)."

Ez tök bizarr, mert eddig azt hittem, hogy ezt csak az én gépem csinálja. De az enyében nem a cd-író, hanem a dvd olvasó az, ami néha felakasztja magát, ráadásul bármilyen cd-nél.

A WinCMD-vel (Total CMD) történő megnyitásnál próbáld ki azt, hogy berakod a cd-t, hagyod, hogy felpörögjön, és miután visszalassult, akkor Alt+F2-vel megnyitod. Ez működni szokott, de eléggé "felületi" megoldás.
21 levél
Válasz 04.02.06. 21:41 #1
bubuka5
Sziasztok!

Az lenne a problémám ,hogy 2 hete vásároltam egy Plextor 52x24x52 cd-írót.Felraktam a gépre a Nerot a Plextoolt a Clonecd-t és az Alcohol 120-at.Vettem egy TDK 12x-es újraírható cd-t.Az incd-vel leformáztam és a Wincommanderrel átmásoltam rá egy könyvtárat.Utána kivettem a cd-t az incd meg kiírta hogy várjak mert írás történik.Jó megvártam.Utána kivettem majd visszatettem a cd-t és tök más volt rajta.Valami hülyeséget írt rá az incd.A másik hogy azóta berakok az íróba egy újraírható cd-t(akármilyet) és megpróbálom megnyitni akármivel az a program lefagy amivel megakarom nyitni(WinCMD,Sajátgép stb).A cd felpörög majd megáll és semmi.Sőt a Plextool is lefagy ha vele próbálom meg megnyitni.Arra gondoltam hogy mivel mindegyik cd-író progi automatikusan indul a Windowsal valamelyik beakasztja.Tehát teljesen mindegy milyen újrairható cd-t rakok bele nem olvassa be.A kollégámét is próbáltam de az övét sem.Pedig azon még adat is volt.Sőt utána már semmilyen cd-t nem olvas be olyan mintha nem létezne a meghajtó.Ha csak sima cd-ket rakok bele akkor semmi gond.Mi lehet a baj?

Op rendszer:Win XP

Primary-n a vinyón van

Secondary master: DVD-ROM
Secondary slave:CD-ÍRÓ.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.