Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Hearts of Iron - harc&gazdaság@politika

11029 levél
04.02.09. 15:24 #2
Lacko
Az a véleményem, hogy volt már egy ilyen topic, azaz nem kellett volna nyitni neki egy újat...

Mivel te új vagy elárulom, hogy alul van egy kereső, oda írd be amiről topicot szeretnél nyitni és csak akkor nyisd meg, ha még nincs ilyen... Tuti tipp!
38 levél
04.02.09. 14:57 #1
Pyriel
Szerintem méltánytalanul elhanyagolják a játékfejlesztők a II. világháborút, mely témában csak fps-ek jelennek meg. Igaz nem akármilyenek! De hol van itt kérem az igazi stratégia, a döntés, a politika?

Miért csak a régmúlt van feldolgozva ilyen aspektusokból? Itt egy téma, a II. vh. melyhez aligha állhat hozzá valaki teljesen közömbösen. Mégsem készül róla igazi, profi stratégia. Jó annak idején a Panzer Generals és folytatásai mellett éjszakákat virrasztottam át, de azok is csak taktikai gondolkodást igényeltek.

Végre itt egy progi, a Hearts of Iron, amivel valami megindult. Nem egetverő a grafika, és jobb ha kikapcsolod a hangot, de olyan komplex, és részletes, hogy a karosszékstratégák szive megdobban. Vagy nem. Az enyém igen.

A C64-es Storm Across Europe óta nem találkoztam hasonló játékkal, ami ennyire átfogná egy vh-s hadviselő fél irányítását. Szerintem érdemes kipróbálni, vagy nyitni neki egy topic-ot.

Mi a véleményetek?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.