Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Jó magyar együttesek!

4156 levél
Válasz 04.08.18. 16:04 #203
pres
MC FAKÍR RULEZ!!!
Fuck it Dude let`s go bowlin`
4512 levél
Válasz 04.08.18. 15:44 #202
Wing
Vicces emberek ezek a punkok. Én sokat ismerek, és úgy általában 5 részre lehet osztani őket: 1. akik tényleg elhiszik azt, hogy anarchiában kell élni és mellette jól berúgnak 2. akik nem tudják, mi az az anarchia, de biztos nagyon jó, és utána rúgnak be 3. akik szeretik a punkzenét, és azért punkok és utána jól berúgnak 4. akik kommunistának vallják magukat, de nem olvastak még egyetlen könyvet se, ami a témával foglalkozik, és ezért berúgnak 5. gördeszkás punk (no comment, ők nem isznak, hanem füveznek)

Ennyit erről kb. Eredeti témához szólva meg: Archívum, Kárpátia, Ossian, Titkolt Ellenállás stb stb.
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
633 levél
Válasz 04.04.26. 20:22 #201
NightCore
Én ezért tettem idézőjelbe a való világot! De neked is teljesen igazad van!
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
633 levél
Válasz 04.04.26. 20:19 #200
NightCore
S ráadásul azt mondják, hogy az a Való Világ! De én nem hiszem hogy az lenne a való világ, hogy mindent az ölükbe kapnak, csak ülnek a fenekükön, cigiznek, unatkoznak és semmi gondjuk sincs! Ráadásul akkora majmokat csinálnak magukból...
Nemrég mentem ki a konyhába enni és a TV meg be volt kapcsolva! Mit ad Isten a hugom (kb. annyi esze van mint a bentlakóknak) épp azt nézi! Kiengedték őket valmi bográcsra vagy mire... Én meg csak nézem azt a sok marhát aki odacsődült és ordibált nekik mintvalami őrült! Na mondom gratulálok! Ez jellemzi az embereket!

Na de visszatérve a lényegre, ami bennt van az nem a való világ, hanem a Majom Világ!!!
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
5400 levél
Válasz 04.04.26. 20:09 #199
Morello
5400 levél
Válasz 04.04.26. 20:08 #198
Morello
"Való Világot" (szerintem mindenki tudja mért tettem idézőjelbe)

Szerintem az a baj, hogy nem is kéne zárójelbe tenni. Az igazi való világban is ugyanígy tombol a primitívség, az ostobaság, a kétszínűség, stb.
633 levél
Válasz 04.04.26. 20:03 #197
NightCore
A mai világban igen, kontrollálhatatlan dolgok történnének! De ha rajtam múlna akkor nem! Én csak egyszerűen szeretnék egy olyan világot teremteni amibe béke van! Bár én is tudom jól hogy ez nem így lesz! Mellesleg én se nézek TV-t, nem hogy még "Való Világot" (szerintem mindenki tudja mért tettem idézőjelbe)! A divatirányzatot meg egyenesen kiröhögöm! Na igen, én is úgy szeretem jól érezni magam mikor rajtam van a kedvenc pólóm (én csináltam), szűk farmer, cipő (egyikbe piros, másikba kék fűző) bőrdzseki, láncok, szegecsek stb. és nem csak azért hogy ezzel tüntessek, hanem mert én így érzem magam felhőtlenül! Nem érdekel hogy erre ki mit szól, fogadja el!
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
5400 levél
Válasz 04.04.26. 17:34 #196
Morello
Amit most leírtál, azzal teljes mértékben és kivétel nélkül egyetértek! Én is hasonlóképpen gondolkodok a világról, és ha úgy tetszik, én is tüntetek ellene - a magam módján. De nem úgy hogy meg akarom dönteni a hatalmat, meg anarchisztikus elméleteket szítok. A hatalmat nem érdemes megdönteni, csak diktatúra esetén (akkor nem hogy érdemes, hanem kötelező!). Egy demokráciában butaság ilyesmiben gondolkozni, mert egyrészt sokkal rosszabb, kontrolálhatatlan dolgok következnek be pillanatok alatt, másrészt ugyan valóban sok szarja van a demokráciának (sok abból következik, amiket te is írtál), de pillanatnyilag nincs ennél jobb államrend. Szóval szerintem az ember inkább azzal foglalkozzon, hogy úgy boldoguljon, ahogy tud.

Én is tüntetek az ilyen világ ellen, de a saját szintemen. Nem kell világmegváló dolgokra gondolni. Például úgy, hogy nem nézek Való Világot (sőt, gyakorlatilag TV-t sem egyáltalán). Meg leszarom a divatirányzatokat, leszarom ki mit szól hozzá, de én akkor is szeretek hosszú hajjal rohangálni meg fekete zenekaros pólókat viselni. És nem azért, hogy megmutassam milyen nagy rocker vagyok, hanem azért, mert szimplán így érzem jól magam. Meg ilyenek. Talán csak egész kicsi dolgok, de nekem akkor is számítanak.
4144 levél
Válasz 04.04.26. 17:26 #195
HTB
omg valamiért a FLÁVÖRPÁVÖR(vajh miért?...) jutott most eszembe xD
Just another freak in the freak kingdom
633 levél
Válasz 04.04.26. 17:16 #194
NightCore
Nem vagyok egy kilátás nélküli alak, de engem akkor is elszomorít a világ! Elég sok olyan gyereket ismerek akinek nincsenek anyagi gondjai de még is Punk vagy Rocker! Ez attól függ hogy hogyan látom az én szememmel a világot! Csak szét kell néznem az utcán, vagy a környékünkön... Mindenhol csak a pusztítás, az erőszak! Ez már alapból kivetíti elénk a világot! De ez nem csak itt van, hanem az egész világon! Sőt...itt még szerencsém is van, hogy nem Albánia féle helyre születtem! De az emberek nem veszik észre azt hogy jó helyen élnek mert nincs akkora nyomor, de ha így folytatják akkor itt is az lesz előbb vagy utóbb! Szóval én nem azért vagyok Punk, mert kilátástalan az életem, hanem azért hogy ezzel tüntessek a mai világ ellen!

Ha hiszed ha nem én sem attam rá okot, hogy igazoltassanak(bár ehhez nem kell) és arra sem adtam hogy úgy bánjanak velem... de mégis úgy bántak! De ez ellen sem tehetek semmit csak vidám arcal átnyújtom a személyim...
Ja és igen, olyan időszak nem nagyon lesz...talán talán majd pár száz év múlva!
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
5400 levél
Válasz 04.04.26. 14:59 #193
Morello
"Annak olyan emberek közt kell megszülessen, ahol érettek rá az emberek és nem az lenne a fontos hogy minél nagyobb hatalma legyen egy embernek"

Igen. Szóval arra ne is számíts, hogy az emberiség történetében lesz még ilyen időszak!

"az igaz de téged igazoltatott már rendőr vagy volt már vele egy kis incidensed?"

Igazoltatott már, de nem volt vele incidensem. Mert nem adtam rá okot. Sokan utálják a rendőröket, pedig ők csak a munkájukat végzik (akadnak persze túlkapások, meg genyózások, ilyen is van. Ez más lapra tartozik). De én azt mondom, hogy igenis igazoltassanak, és igenis büntessék meg a szabálysértőket/bűnözőket!

"Punkoktól elfogadnád? Na akkor elfogadhatod tőlem is mert én is az vagyok"

Hát ez elég érdekes... A leírtakból nem úgy tűnik, hogy egy kilátás nélküli alak lennél. Bőrfotelből könnyű forradalmat kiáltani! Persze ha te szeretsz az lenni, szíved joga, senki nem vitatja el tőled, de azt neked is látnod kell, hogy a kettő között erős logikai ellentét feszül
4156 levél
Válasz 04.04.26. 10:40 #192
pres
200 ropis ruha és anarchizmus hmm...
Fuck it Dude let`s go bowlin`
633 levél
Válasz 04.04.25. 11:36 #191
NightCore
Na figyu! Azt hogy Te nem látod hogy mennyi dologra rá vagyunk kényszerítve azt nem értem...
Ha Te nem szeretnéd hogy a Medgyesi(vagy hogy kell leírni annak a ******** a nevét) legyen a miniszer elnök, azellen mit tudsz tenni? Te azt akarod hogy az Orbán(na még egy *****) legyen... Na már rá vagy kényszerítve hogy másképp élj! A kényszerítés az meg már megint csak erőszak!
Azt tudom én is hogy ha megdöntenénk a hatalmat akkor itt káosz lenne! Épp ezért nem lesz mostanságban Anarchia! Annak olyan emberek közt kell megszülessen, ahol érettek rá az emberek és nem az lenne a fontos hogy minél nagyobb hatalma legyen egy embernek!!! Na ez se most lesz!
A bűnözőnek meg sok joga van...az igaz de téged igazoltatott már rendőr vagy volt már vele egy kis incidensed? Tudod hogy hogyan bánnak a Punkokkal? Ne tudd meg...hányszor kellett futniuk a zsaruk elől...

Punkoktól elfogadnád? Na akkor elfogadhatod tőlem is mert én is az vagyok
Netközelben vagyok, van egy 60rugós bőrdzsekim, a szegecsek rá meg vagy 10rugó, egy 20rugós discmanem, HIFI, gép...stb. Ez nem jelenti azt hogy valaki nem Punk!Én szeretek az lenni mert így érzem magam jól!Kérlek ebbe ne köss bele mert már kaptam ez miatt eleget...
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
1651 levél
Válasz 04.04.24. 21:11 #190
Remen
Gondoltam ezt fogod írni, én akartam rá válaszolni de Morello már megtette helyettem
Abit NF7 - 2500+ Barton - 512MB - GF2MX - SB X-Fi - 300,200,120 Gb Maxtor
5400 levél
Válasz 04.04.24. 19:23 #189
Morello
Blehehehe Ezeken az anarchistába hajló szövegeken mindig röhögni tudok!
Mondd, téged személyesen mire kényszerít a hatalom? Hol érzed te azt, hogy erőszakra épül? Ez teljesen röhejes a mai világban, itt még a bűnözőknek is olyan jogai vannak, hogy csak lesel!! Még hogy kényszerít...
Ha mondjuk a nácizmus vagy a kommunizmus időszakában, vagy bármilyen más diktatúrában írtad volna ugyanezt, mélységesen egyetértenék veled, sőt karöltve az utcára vonulnék veled! De jelen helyzetben mindez tényleg nevetséges.

Te komolyan azt hiszed, hogy a hatalom megdöntése után senkit nem kényszerítenek semmire, és béke lesz, csivitelnek a madarak?? Ekkora demagógiát! Csak józan paraszti ész kell hozzá hogy rájöjj, ha megdöntik a hatalmat, kb. 5 másodpercen belül darabolni kezdik egymást az emberek/csoportok, hogy megszerezzék a hatalmat, az "üresen maradt trónt". Egyértelmű. Minimális történelmi tudással is belátható.

Amúgy még egy kilátás nélküli, nyomorban élő, utcasarkon kéregető csórótól/munkanélkülitől/punktól még esetleg el lehetne fogadni egy ilyen felfogást, de így "netközelben" nem hinném hogy az előbbi csoportba tartoznál...
633 levél
Válasz 04.04.24. 00:39 #188
NightCore
Azért mert én nem szeretném hogy, felettem erőszakkal uralkodjanak és bármire is rálegyek kényszerítve! Mert a hatalom az egy qrva nagy befolyással bíró uralom, ami az erőszakra épül! S ha ezt megtöröm akkor utána nem lennék sokmindenre rákényszerítve! Aztán már csak a béke kéne! S minden majdnem tökéletes lenne!
Na kb. ezért!
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
1651 levél
Válasz 04.04.24. 00:28 #187
Remen
Engem most nem érdekel az a ska-nemska vita, de meséld már el miért ez az aláírásod?
Abit NF7 - 2500+ Barton - 512MB - GF2MX - SB X-Fi - 300,200,120 Gb Maxtor
3167 levél
Válasz 04.04.23. 16:35 #186
'Tacker Takk'
Ákos, mint pop album kategória...no comment...
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
633 levél
Válasz 04.04.16. 23:57 #185
NightCore
Ezt viszont hallani akartam...nem azért szereted mert sokan szeretik, hanem mert neked bejön!Na meg azt, hogy nem csak a mostani albumuk a jó!Legalább te nem csak az úgymond "toplista élére kerülése" óta szereted!

De a HTnek akkor se csak annyi a mondani valója mint írtad...csak el kell gondolkodni egynémelyik szövegén!Tudom...egyeseknek nehéz!
A SKA-ba meg véletlenül sem okoskodtam mert ott én csak megkérdeztem hogy a macskanadrág SKA-e?Csak mert én úgy láttam mintha az lenne!Meg mondtam még valamit a SKA-val kapcsolatban?Szerintem nem...
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
2328 levél
Válasz 04.04.16. 23:30 #184
PoCoK
ütlek borulsz ~
_D_D_D
stufumofo™
17778 levél
Válasz 04.04.16. 23:30 #183
MagicMoment
ÁHÁHÁHÁÁHÁH
ENNYI most haltál meg!
17778 levél
Válasz 04.04.16. 23:30 #182
MagicMoment
hol vitáztam?? mmutasd meg!
2328 levél
Válasz 04.04.16. 23:29 #181
PoCoK
jo hat ezt nem neked irtam hanem HTB-nek gg. :I
stufumofo™
2328 levél
Válasz 04.04.16. 23:29 #180
PoCoK
itt meg ilyen homokozoharcosokkal™ vitatkozol. üssed ~~
stufumofo™
17778 levél
Válasz 04.04.16. 23:28 #179
MagicMoment
szépen csendben leléptél....

quit: (HTB^aw) ~SKAtanic@G|HTB.users.quakenet.org) (12Ping timeout)
4144 levél
Válasz 04.04.16. 23:26 #178
HTB
az okos te vagy...
attól még,hogy sokan szeretik nem divatzene,max a közönségét kell leköpni
és igen,ém szeretem,mert 8 éves koromban hallottam a Smash című albumukat(mret tudod a Conspiracy of One -on meg Splinteren kívül van más albumuk is......),és beleszerettem
az,hogy te nem érted,vagy nem akarod érteni a mondanivalójat(ami nem merül ki abban ,hogy buzi vagyok meg hatóságilag tilos meg vesszen a kapitalizmus),az engem marhára nem érdekel,a véleményed detto
ha valamihez meg nem értesz,és tisztában is vagy ezzel,akkor arról ne okoskodjál

kösz
Just another freak in the freak kingdom
633 levél
Válasz 04.04.16. 19:14 #177
NightCore
Húúúú!Mostantól meghúzom magam...
Mi után járjak?A dolgok után?Mmmmm... Asszed Te olyan okos vagy?
Szerinted te aztán mindenhez értesz???
Mi vagy te itt főokos?Nekem közöm nincs a SKA-hoz, egyszóval nem nagyon kell hozzá értenem, vagy igen??????????
Persze...én Punk vagyok, de nem tok semmiről!!!Jó van ember...te aztán kemény vagy...másokat le ostobázol!

Szerintem a Punkok tudnak a legtöbbet az egész társadalomról!Várjunk csak!Te nem azt mondtad hogy SKA zenét hallgatsz?Csak mert szereted az Offspringot...pedig az tudva illik hogy divatzene...De te okos vagy, és az igazi Punk zene...

Mellesleg te melyik városban laksz?
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
4144 levél
Válasz 04.04.16. 18:33 #176
HTB
felőlem akár a ska.lap.hu n is ott lehet a SKA zenekarok között - attól még köze nem lesz a SKA hoz

lol

lényeg,hogy okos vagy
helyedben én meghúznám magam,utánajárnék a dolgoknak,és UTÁNA szakértenék
Just another freak in the freak kingdom
633 levél
Válasz 04.04.16. 18:07 #175
NightCore
Nem!Bocs!Már átrakták a Punkok közé...de régen a SKA közé volt rakva és így volt írva: macSKAnadrág!
De hogy mit keres a Punk között???Nem értem az embereket!
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
633 levél
Válasz 04.04.16. 18:01 #174
NightCore
Akkor látogass el mitugrászkám a punk.lap.hu-ra...
Ott a SKA zenék közt meg lehet találni!De te tudod...
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
2883 levél
Válasz 04.04.16. 17:59 #173
Nayrobi
Amúgy ha figyelnéd h mit ír, láthatnád h nem tudta biztosra, ott a kérdőjel bazz...

Bocs a beszólásért
PSN: nayrobi11
4144 levél
Válasz 04.04.16. 17:43 #172
HTB
Macskanadrág?
SKA?
HÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHHÁ
attól,hogy van benne fúvós szekció kb SEMMI KÖZE A SKA-hoz
háháhá
Just another freak in the freak kingdom
633 levél
Válasz 04.04.16. 14:48 #171
NightCore
Rám ilyen idióták mondják azt hogy Skinhead, akik semmit sem értenek az ilyenhez!
Mellesleg mivel anarchista vagyok nem lehetek Skinhead!Meg ha jól tudom a piros fűző az az Anarchistát jelenti és nem a Skinhead-eket!Legalább is itt Szegeden ez megy!Akik engem le Skinheadeznek azok egy kicsit elmaradottak...legalább is e téren!Tudok egy két dolgot a Skinheadekről...de az biztos hogy aki egyenlőnek tartja őket a Bonehead-ekkel az tuti ostoba!Engem nem is egyszer akartak már megverni Skinheadek, 1X 2X 1perc alatt is átfutottam a keleti pénztárától a az uccsó 2. vágányig...kösz!

Mellesleg mindenki kinő valamilyen stílust és vált!Lehet én is egyszer váltok, majd úgy 10 év múlva...
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
633 levél
Válasz 04.04.16. 14:39 #170
NightCore
Jut eszembe!
A Macskanadrágot még én is szeretem úgy ahogy!Az meg ha jól tudom SKA!?
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
633 levél
Válasz 04.04.16. 14:39 #169
NightCore
Jut eszembe!
A Macskanadrágot még én is szeretem úgy ahogy!Az meg ha jól tudom SKA!?
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
4144 levél
Válasz 04.04.16. 14:29 #168
HTB
régen én is ilyeneket hallgattam,DE! valahogy kinőttem belőle,nem érzem aktuálisnak,azt is mondhatnám,hogy csiszolódott az ízlésem(ezzel nem leszólni akarom azokat,akik mást szeretnek....)
szal SKA 4 Life
amúgy ezzel, hogy "Nekem is mondják azt hogy Skinhead!" sokat elárultál magadról,mielőtt osztanád az észt,nézzél utána 1-2 dolognak!
Just another freak in the freak kingdom
633 levél
Válasz 04.04.16. 14:25 #167
NightCore
Ok!SKA!az még elviselhető...
Szerintem nem deszkás zene de mindegy...aki azt mondja hagyd rá!
Nekem is mondják azt hogy Skinhead!Piros cipőfűzővel a cipőmben...én csak röhögök!
3 album?Akkor az összes!Akkor hallgasd meg azt a számot hogy Hatékony fegyver, vagy Vérző világ!!!
Amúgy én nem a HTvel akarom megváltani!Annak csak a szövege jó!A Snobs, na az Punk!Remélem ismered!
Ha nem akkor hallgasd meg!
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
4144 levél
Válasz 04.04.16. 14:17 #166
HTB
én diszkós?
én SKA-t(amit a magadfajta OKOS emberek SZKÉTPÁNKNAK szoktak nevezni....)ill SKA-coret hallgatok(főleg...e mellé jöhet még melodycore is...bár inkább nem dobálózok ilyen szavakkal,hátha nem érted
HT-től meg van 3 albumom
és azt,hogy igénytelen szar,azt FENNTARTOM
mindegy,te csak váltsad meg a világot a HT-vel

szia
Just another freak in the freak kingdom
3973 levél
Válasz 04.04.16. 14:07 #165
Petyo
Ezekkel többnyire egyetértek, csak LL Junior bántja a szemem.
Vagy ő tényleg ilyen jó? Személy szerint hányingert kapok tőle, meg a stílusától is.
Most nekünk, erőseknek kell elviselnünk a gyengék gyengeségét, és nem a magunk kedvére kell tenni.
4695 levél
Válasz 04.04.16. 14:03 #164
szedrencs
Kicsit offolok...kommentár nélkül:

A Fonogram-díj nyertesei
Magyarok

1. Az év hazai rock albuma: Tankcsapda: Élni vagy égni
2. Az év hazai pop albuma: Ákos: Andante
3. Az év hazai rap vagy hip-hop albuma: LL Junior: A tűz mindig tombol
4. Az év hazai modern rock albuma. Hooligans: Szenzáció
5. Az év hazai dance albuma: Anima Sound System: Aquanistan
6. Az év hazai hagyományos szórakoztató zenei albuma: Irigy Hónaljmirigy: ValóságShokk
7. Az év hazai jazz albuma: Oláh Cumó Árpád: My Time
8. Az év hazai world music albuma: Balkan Fanatik: Balkan Fanatik
9. Az év hazai felfedezettje: Emilio: Nagyon nagy világ
10. Az év hazai dala: Hooligans: Királylány


Külföldiek

1. Az év külföldi rock albuma: Nickelback: The Long Road
2. Az év külföldi pop albuma: Pink: Try This
3. Az év külföldi rap vagy hip-hop albuma: Outkast: Speakerboxxx/The Love Below
4. Az év külföldi modern rock albuma: The Rasmus: Dead Letters
5. Az év külföldi dance albuma: Kosheen: Kokopelli
17778 levél
Válasz 04.04.16. 08:00 #163
MagicMoment
HTB messze nem diszkos.. látszik,hogy nem ismered.. Hehe. most reheg rajtad ezerrel. BUTA VAGY!
633 levél
Válasz 04.04.16. 00:12 #162
NightCore
HTB!

Te hány db Hatóságilag Tilos számot hallottál már?
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy csak azt az egyet!
Amúgy Te mi vagy?Fogadjunk hogy discos!?
Tudod mit?Hallgasd a Te "sokat mondó" zenédet és légy boldog!
Azért mert fogalmad sincs arról hogy milyen zene a HT, meg hallottál tőlük 1-2 számot, ne mondj róla véleményt!

Amúgy meg igazad van kelkáposzta h azért mert én a punkot szeretem nem fog megváltozni más véleménye, de meg lehet próbálni...
Minél több igazi Punk kell ebbe az országba...s hogy több legyen beszélni kell az emberekkel!Mert általába csak azt látják h hogynéz ki, meg ilyenek...az eszmék mélyére meg már nem zéznek!Ez a baj, mert így mindigis csak mink leszünk a "vandálok"...

Na mind1, majd holnap még beszélünk!Jó éjt!
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
4144 levél
Válasz 04.04.15. 23:24 #161
HTB
jah,hatóságilag tilosnak kb annyi a mondanivalója,hogy hatóságilag tilos meg buzi vagyok
Just another freak in the freak kingdom
6437 levél
Válasz 04.04.15. 22:42 #160
kelkáposzta
És attol h te a punkot szereted, attol még másnak nem fog megváltozni a véleménye. Én spec a Punk szó hallatán már elhatárolodtam az egésztől amit mondtál.
A hízás jó dolog ! 1367 B.u.É.k
633 levél
Válasz 04.04.15. 22:30 #159
NightCore
Csá kishell!

Az szerinted "valódi zene"?
És neked az mit mond? Miképpen értelmezed a szöveget?
És így miben változott meg az elképzelésed a világról?
Tán jobbnak látod?Mert ha igen akkor nem gondolod azt hogy be lettél csapva? Azért mert Te most más zenét hallgatsz attól még nem lesz szebb ez a .... világ!!!Vagy ez nem így van?

A valódi zene az ott kezdődik szerintem hogy a zenekar tagjai értsenek is ahoz hogy mi a ..... játszanak!S ha megkérdezik tőlük hogy milyen fajta zenét játszanak akkor ne gondolkodjanak és magyarázzanak fél órán át hogy ilyen deszkás, vagy inkább ilyen Metal izét Punkkal keverve!Tudják a hangszerüket használni, legyen hangja az énekesnek de ne ilyen erőltetett béka féle!
A legfontosabb meg a szöveg!Legyen értelme és ne pedig ilyen buta ösznyevinyaság!Na meg maradjon a mai világban és ne kalandozzon el a paradicsomba!Egyszóval keljen hozzá tehetség!

Bár mindenki azt mondja a Punk zenében csak ordibálás van meg zúzás össze vissza...hát ez butaság!
Ennek van egyedül értelmes szövege na jó a rappen kívül!Ennek a szövege mond is valamit és nem csak tuc meg tuc meg csit csat!

Na igen...ez ZENE!!!
Halgassatok egy kis Hatóságilag Tilost és rájöttök hogy nincs jobb a Punk zenénél!!!
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
414 levél
Válasz 04.03.17. 20:34 #158
octavius123
Tudom, hogy elsőre nagyon nehéz ezt szeretni, de hallgassatok elevenholdta, nézzétek meg az énekes honlapját http://sol.elevenhold.hu, és biztos, hogy lesz valami elképzelésetek a világról...

sokáig nem tudtam, mi is a valódi zene. ez biztos, hogy az!
kishell
[Brutus, fiam, ne játssz azzal a késsel! Valaki még megsérülhet.]
414 levél
Válasz 04.03.17. 20:28 #157
octavius123
nem veszem rossz néven.
kispál - mostanában idegesít, amúgy nagyon bírom, most épp szünetet tarok velük, szerintem nagyon fontosak és meghatározóak, ezért foglalkozom velük komolyan.

[Brutus, fiam, ne játssz azzal a késsel! Valaki még megsérülhet.]
9789 levél
Válasz 04.03.17. 20:23 #156
Gillette
Erre mondják hogy "izlések és pofonk"! Én meg kispált nem tudnék hallgatni. (nem visszavágás képpen mondom hanem tényleg)

A Majd megszokoddal az volt a baj hogy pár (tényleg) szar szám volt viszont mellette volt pár kurva nagy szám(Nemzeti Hip-Hop, Gyaloglás vége stb)
Ez viszont az első számot leszámítva qrvajó!!
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
414 levél
Válasz 04.03.17. 20:16 #155
octavius123
Hát bocs, de a majd megszokod albumról én sokáig el sem hittem, hogy ez zenének számít, meg hogy ez kiadott album. Elmentem egy koncertre is, de olyan szarnak tűnt, hogy mentem a picsába(sic!).
Nem azért, hogy leszóljam, de kb. az ezeréves nyúzott szalagú rambo filmem (olyan szinkronnal, hogy a bácsi tök fahanggal emondja, hogy "te görény, ó nagyon fáj, gyere ide, who are you? ki vagy te?") zenéje volt ilyen szintet. Jó, azért, hogy leszóljam.
De biztos jó... Nekem fontos, hogy a zene zene legyen.
kishell
[Brutus, fiam, ne játssz azzal a késsel! Valaki még megsérülhet.]
9789 levél
Válasz 04.03.17. 20:10 #154
Gillette
Bizony, bizony. Nagyon ott van a szeren.
Sztem jobb mint a Majd megszokod pedig az se vót piskóta. De ez nagyon állat. És az egyik számból klip is készült. Arra is kiváncsi vagyok.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.