25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Gothic 2 (Ismertető)

III Rhobar
#13 III Rhobar [12]
Bocs Waltamaron elírtam a neved

Válasz erre

III Rhobar
#12 III Rhobar [12]
És CHTmongi ide figyelj ez nem reklám oldal ez egy fórum az obvilionnak semmi köze a Gothic-hoz ! és Waltarmon szerintem a Gothic-ba nem lehet pisilni

Válasz erre

III Rhobar
#11 III Rhobar [12]
Hi! Most kezdtem a játékot és még nemtom hogy hogy kell a képességeket(erő ügyesség...) növelni mert a 3-ba tanítóknál lehet de én még nem találtam ilyet

Válasz erre

Waltamaron
#10 Waltamaron [9]
köszi

Válasz erre

montanosz
#9 montanosz [115]
ott a magyar rajongói oldala, ott minden részketesen levan írva, vagy az sg-n s fórumon kapsz választ (azaz miért nem egy egy látogatott helyen teszed fel kérdésed?)

montanosz

Válasz erre

Előzmény: Waltamaron 2008.09.01. 22:22
Waltamaron
#8 Waltamaron [9]
Itt mindenki meghalt?????????

Válasz erre

Waltamaron
#7 Waltamaron [9]
hello!

Nem tudja valaki hogy lehet pisilni,imádkozni(nem oltárnál)a gothic II-be?

Válasz erre

CHTMongi
#6 CHTMongi [8]
Fiuk ha igazi életet akarttok látni, ajánlom beszerzésre az Oblivion-t. Ebbe a játékba tényleg igazi életüket élik az emberek. Ha éhes és van pénze kaját vesz, ha nincs lop,dolgozik érte vagy keres valamit. Rendesen dolgoznak beszélgetnek egymásal, fogadóba mennek este, és sorolhatnám tovább.. ez a játék nagyon megfogott engem és azóta is Oblivion a favourit.

Mongi

Válasz erre

Madrac
#5 Madrac [4263]
Nem azt mondom hogy a ketto rossz lett, csak hogy az egy jobb volt szerintem ebbol a szempontbol. Morrowind ejjel-nappali boltjai es mindig ugyanott alldogalo NPC-nel vegtelenszer jobb.

Helyesirasi hibak? Ketten vegigneztuk ennek ellenere maradhatott benne. Megnezem ujra, ha talalok javitjuk.

Quoth the raven, `Nevermore.'

Válasz erre

szarbojler
#4 szarbojler [8]
Korrekt kis cikk,de az égbekiáltó helyesírási hibák nagyon zavaróak.

Válasz erre

gothmog
#3 gothmog [4810]
Én a kettőben is láttam ilyesmit. A piaci árusok este elmentek sörözni, illetve vizipipázni pl. A városőrök meghatározott időnként posztot váltottak, a kovács segédje néha elment hallgatni a vízmágus imáját és még sorolhatnám.
Mondjuk én is azt hallottam, hogy az első rész még élőbb volt. Ezzel együtt a második is olyan magas színvonalú ebből a szempontból, hogy csak a közelmúltban megjelent Arx Fatalist, illetve az Ultima sorozat egyes részeit lehet hozzá hasonlítani.

Endure. In enduring, grow strong.

Válasz erre

Előzmény: Madrac 2004.03.11. 17:51
Madrac
#2 Madrac [4263]
En viszont jatszottam az elso resszel is. Grafikara szinte ugyanilyen volt es a vilag sokkal elobbre sikerult. Itt nem csinal tobbet senki mint hogy bemegy a hazaba este reggel meg kiall ele es csinalja a dolgat. A Gothic 1ben reggel mosakodtam a banyaszok, este korulultek a tabortuzeket es beszelgettek meg hasonlok. Tehet az egyhez kepest a ketto ilyen szempontbol visszalepes volt.

Quoth the raven, `Nevermore.'

Válasz erre

gothmog
#1 gothmog [4810]
Nálam a játék valahol 9-9,5 pont között mozog.

A grafikára magyarázat lehet az, hogy a németeknél megintcsak legalább egy évvel (vagy másféllel) korábban kijött, mint nálunk. Vagyis nem egy új játék. Még jó, hogy elavult mára a grafika. Viszont roppant hangulatos. Elég ha valaki csak öt percet mászkál a sűrű aljnövényzet borította erdőkben és teljesen magával fogja ragadni a játék. Az sem fogja zavarni, hogy a fák, bokrok stb. nem valódi 3D-s objektumok.

A csaták valóban real-time harcok, de ennek ellenére a játék igencsak messze áll az akció-RPG szinttől. A (történetbe jól illeszkedő, ötletes) küldetéseknek sok megoldása van. Minden mindennel összefügg, a szereplőknek - akárcsak az első részben (erről sajna csak olvasni tudtam, személyes tapasztalataim nincsenek) - saját életritmusuk van. A Gothic II világa élettel teli, nem olyan steril és művi, mint az egyébként sok más tekintetben kiváló Morrowindé.

Én a játékot a SW: KotOR előtt vittem végig, és meg kel, hogy valljam, a Bioware játéka -játékmenet és küldetések szempontjából - valami iszanyat primitívnek tűnt a Gothic II után. Még jó, hogy a sztorija viszont fantasztikusra sikeredett...

A játék hibájaként én a több ellenfél elleni közelharcot rónám fel, mely kissé (mit kissé, nagyon!) átláthatatlan. Viszont egy az egy ellen vívni hatalmas élmény. Főleg a különféle csontvázharcosok ellen, akik azért elég trükközősek tudnak lenni!

Amúgy korrekt a cikk!

Endure. In enduring, grow strong.

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.