Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Gothic 2 (Ismertető)

12 levél
Válasz 10.02.06. 23:53 #13
III Rhobar
Bocs Waltamaron elírtam a neved
12 levél
Válasz 10.02.06. 23:52 #12
III Rhobar
És CHTmongi ide figyelj ez nem reklám oldal ez egy fórum az obvilionnak semmi köze a Gothic-hoz ! és Waltarmon szerintem a Gothic-ba nem lehet pisilni
12 levél
Válasz 10.02.06. 23:48 #11
III Rhobar
Hi! Most kezdtem a játékot és még nemtom hogy hogy kell a képességeket(erő ügyesség...) növelni mert a 3-ba tanítóknál lehet de én még nem találtam ilyet
9 levél
Válasz 08.09.02. 17:17 #10
Waltamaron
köszi
84 levél
Válasz 08.09.02. 00:48 #9
montanosz
ott a magyar rajongói oldala, ott minden részketesen levan írva, vagy az sg-n s fórumon kapsz választ (azaz miért nem egy egy látogatott helyen teszed fel kérdésed?)
montanosz
9 levél
Válasz 08.09.01. 22:22 #8
Waltamaron
Itt mindenki meghalt?????????
9 levél
Válasz 08.08.12. 16:54 #7
Waltamaron
hello!

Nem tudja valaki hogy lehet pisilni,imádkozni(nem oltárnál)a gothic II-be?
8 levél
Válasz 07.09.01. 08:57 #6
CHTMongi
Fiuk ha igazi életet akarttok látni, ajánlom beszerzésre az Oblivion-t. Ebbe a játékba tényleg igazi életüket élik az emberek. Ha éhes és van pénze kaját vesz, ha nincs lop,dolgozik érte vagy keres valamit. Rendesen dolgoznak beszélgetnek egymásal, fogadóba mennek este, és sorolhatnám tovább.. ez a játék nagyon megfogott engem és azóta is Oblivion a favourit.
Mongi
4260 levél
Válasz 04.03.12. 16:24 #5
Madrac
Nem azt mondom hogy a ketto rossz lett, csak hogy az egy jobb volt szerintem ebbol a szempontbol. Morrowind ejjel-nappali boltjai es mindig ugyanott alldogalo NPC-nel vegtelenszer jobb.

Helyesirasi hibak? Ketten vegigneztuk ennek ellenere maradhatott benne. Megnezem ujra, ha talalok javitjuk.
Quoth the raven, `Nevermore.'
8 levél
Válasz 04.03.12. 12:54 #4
szarbojler
Korrekt kis cikk,de az égbekiáltó helyesírási hibák nagyon zavaróak.
4345 levél
Válasz 04.03.12. 08:30 #3
gothmog
Én a kettőben is láttam ilyesmit. A piaci árusok este elmentek sörözni, illetve vizipipázni pl. A városőrök meghatározott időnként posztot váltottak, a kovács segédje néha elment hallgatni a vízmágus imáját és még sorolhatnám.
Mondjuk én is azt hallottam, hogy az első rész még élőbb volt. Ezzel együtt a második is olyan magas színvonalú ebből a szempontból, hogy csak a közelmúltban megjelent Arx Fatalist, illetve az Ultima sorozat egyes részeit lehet hozzá hasonlítani.
Endure. In enduring, grow strong.
4260 levél
Válasz 04.03.11. 17:51 #2
Madrac
En viszont jatszottam az elso resszel is. Grafikara szinte ugyanilyen volt es a vilag sokkal elobbre sikerult. Itt nem csinal tobbet senki mint hogy bemegy a hazaba este reggel meg kiall ele es csinalja a dolgat. A Gothic 1ben reggel mosakodtam a banyaszok, este korulultek a tabortuzeket es beszelgettek meg hasonlok. Tehet az egyhez kepest a ketto ilyen szempontbol visszalepes volt.
Quoth the raven, `Nevermore.'
4345 levél
Válasz 04.03.11. 16:07 #1
gothmog
Nálam a játék valahol 9-9,5 pont között mozog.

A grafikára magyarázat lehet az, hogy a németeknél megintcsak legalább egy évvel (vagy másféllel) korábban kijött, mint nálunk. Vagyis nem egy új játék. Még jó, hogy elavult mára a grafika. Viszont roppant hangulatos. Elég ha valaki csak öt percet mászkál a sűrű aljnövényzet borította erdőkben és teljesen magával fogja ragadni a játék. Az sem fogja zavarni, hogy a fák, bokrok stb. nem valódi 3D-s objektumok.

A csaták valóban real-time harcok, de ennek ellenére a játék igencsak messze áll az akció-RPG szinttől. A (történetbe jól illeszkedő, ötletes) küldetéseknek sok megoldása van. Minden mindennel összefügg, a szereplőknek - akárcsak az első részben (erről sajna csak olvasni tudtam, személyes tapasztalataim nincsenek) - saját életritmusuk van. A Gothic II világa élettel teli, nem olyan steril és művi, mint az egyébként sok más tekintetben kiváló Morrowindé.

Én a játékot a SW: KotOR előtt vittem végig, és meg kel, hogy valljam, a Bioware játéka -játékmenet és küldetések szempontjából - valami iszanyat primitívnek tűnt a Gothic II után. Még jó, hogy a sztorija viszont fantasztikusra sikeredett...

A játék hibájaként én a több ellenfél elleni közelharcot rónám fel, mely kissé (mit kissé, nagyon!) átláthatatlan. Viszont egy az egy ellen vívni hatalmas élmény. Főleg a különféle csontvázharcosok ellen, akik azért elég trükközősek tudnak lenni!

Amúgy korrekt a cikk!
Endure. In enduring, grow strong.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.