Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Technikai HELP! Discman jack meg lézerfej

414 levél
Válasz 04.03.17. 19:53 #4
octavius123
Hehe, közben kölcsönkenyér egy másik diszment. (kovács gyuriét), ez legalább nem úgy szól, mint egy bakelit lemezjátszó.

Hálistennek van tölthető elemem. Bőven. Olyan ez, mint a fekete zokni, hálistennek koleszban szinte tapadnak a cuccok az ember kezéhez.

Azért valahogy helyre kéne pofozni a harmatgergő discmanét... MEg a magnómat is. ÖTlet nincs?


kishell
[Brutus, fiam, ne játssz azzal a késsel! Valaki még megsérülhet.]
17778 levél
Válasz 04.03.13. 22:12 #3
MagicMoment
4144 levél
Válasz 04.03.13. 17:04 #2
HTB
üssed
Just another freak in the freak kingdom
414 levél
Válasz 04.03.13. 14:18 #1
octavius123
Hali, két problémám lenne, az egyik:

a magnóm CD része egy ideje nyomorékoskodik, nem férek hozzá, hogy megnézzem, látok-e valamit, a lényeg: főleg, mikor hangosabban hallgatok zenét, egy idő után kiakad a lemez, és digdigdigdigdig*végtelen ugrál, meg ilyesmi. Írtam a magnó gyártójának, erre kaptam egy kedves választ, hogy "valószínűleg optikai olvasó lézerfej hibás", és 20 rugóért szívesen cserélik, vigyem a legközelebbi lószarba. A magnó egyébként hőskorában 36 rugó volt, azóta eltelt 3-4 év.

A másik: kölcsönkértem cickány discmanét (Hartmann Gergely, XI. a satöbbi, csak hogy kében legyetek, kép nincs róla, de szobatársai: Újfalussy Kristóf, Deák Áron, Fucskó István), és a line out tökéletesen működik, ám a phones kimemet baloldala elhallgatott, úgy látom, mintha a kis érintkező izék beljebb csúszak volna. Most akkor vigyem szervízbe, vagy ez simán házilag javítható? Ha szervízbe viszem, akkor mennyibe fog kerülni? ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Ha valakinek nem tetszik ez a szöveg, akkor a www.pornolize.com oldallal csináljon jobbat, és ha volt hasonló problémád, segítsé már te állatka!

kishell
[Brutus, fiam, ne játssz azzal a késsel! Valaki még megsérülhet.]

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.