Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» ConnInts7...azaz HELP ME! Csúnya webtárcsa....

3313 levél
Válasz 04.04.12. 21:12 #4
Reapest
J.Dávid: Hello! Szívesen visszatérnék, 1-2 izgalmas topic biztos akad, ahova értelmesnek vélt hozzászólásokat nyőghetnék be, megannyi húlye topicról nem is beszélve, ahol meg mehetne az ökörködés, de sajna manapság nincs sok időm netezni. Néha bekapcsolom a gépet, bedobok pár demót a letöltésbe, aztán csumi. Az iskola meg stb... nagyon megnyomorít. Főleg az az stb. Bár ezt el lehetne viselni, ha mellette még nem sújtana a sors a tanárokkal. Ha minden jól megy, akkor viszont ennek hamarosan vége, és újra lesz időm fórumozni. Addig is P.L.U.R.!
Egyébként a reinstall nem rossz ötlet, csak azt szűz winyóra jó. Azon a gépen meg annyi adat van, hogy elképzelhetetlen lenne a winyó teljes felszabadítása.

Warhawk: Köszi! Ezeket most ki is próbálom. Remélem kiírtja a rohadt kis tárcsázóját. Még 1x thx!
1146 levél
Válasz 04.04.12. 00:14 #3
Warhawk
Érdemes az alábbi postot átolvasnod, megpróbálni a lépéseket.
Ajánlom, hogy előbb az ajánlott progikat próbáld ki, csak aztán folyamodj törléshez és hasonló drasztikus megoldásokhoz.

http://www.computing.net/windowsxp/wwwboard/forum/100337.html

Arra figyelj, hogy az svchost.exe egy beépített Windows alkalmazás, ami hálózatoknál még jól jöhet, szóval csak gyengéden vele! (Nem úgy, mint az svchost!s!.exe, ami viszont vírus...)
6295 levél
Válasz 04.04.11. 20:27 #2
J. Dávid
sajna segíteni nem tudok, de remélem, hogy mostmár visszatérsz ide nem fogod elhanyagolni a fórumot...

tudom,hogy tré ötlet de nem lehetne eetleg egy xp reinstall?
3313 levél
Válasz 04.04.11. 20:00 #1
Reapest
Egyik ismerősőm gépe bekapot egy webes tárcsázóhoz hasonló, ronda kis alkalmazást. A képlet a következő: az egyén felmegy a netre, minden stimmel. Majd miután bontja a kapcsolatot, létrejön egy másik is ugyanazon a néven (az előző végére pedig oda kerül az _OLD jelző). Ezek után egyik kapcsolat sem működik. Mivel ADSL-ről van szó, elég érdekes a változás...A felhasználó név ConnInts7 lesz és persze a kód is megváltozik.
Töröltem ezeket a kapcsolatokat, továbbá a Windows könyvtárból a connints7.exe file-t. Létrehoztam egy új kapcsolatot, de az is csak addig működött, amíg le nem jöttem vele a netről. Norton antivírus és tűzfal van, nem ér semmit.
Rákerestem file-okon belül is a connints7-re, de nem találtam semmit.
Mi okozza ezt a problémát, honnan ered, mit kell még kiírtani, hogy ne csinálja ezt a gép?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.