Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Digital Reality: Új játék?

293 levél
Válasz 07.01.21. 11:35 #7
kissmas
Hello DR!

Szeretném kérdezni azt hogy mikor lesz kiadva a War Front. Ígya demo alapján ítélve nagyon jó lesz. A multi demo megfogott rendesen. Hát még a single. Jó volt benne a sok újítás. Csak az a baj ha nem csinálom meg az adott feladatot tutorialban akkor is tovább enged ha megnyomom az entert. Monnyuk ez nem olyan nagy baj. De sok újítás belekerült ami sokat segít rajta. Szerintem ez lesz az eddigi legjobb játékotok.
Intel Celeron 2,8 GHz, ATI Radeon 9600 XT, 1,00 GB RAM, HD 150 GB, Abit IS7-E Motherboard
2 levél
Válasz 05.08.23. 23:37 #6
kókusz
(ezt elcsesztem nem kellett volna ezt utóbb írni. szöveg eleje ez alatt van)

és folytatom, egy szó mint száz, az lenne a legjobb ha azt meglehetne oldani h a játékos mint az Imp.1-ben elindul mint vmi tiszt
aztán folyamatosan lépked elorébb a ranglistán,(közben a felettesünk mindig csesztettne h ezt mér csinállta, mit akar már megint tolem, meg hasonlók és így növekszik hatalma és flottája(-i). de ezalatt meg lenne magánélete (nem tudna sokat csinállni ogaz de néhány dolgot igen nem kéne nagy motor ide)
úgy értve h elmenne lövöldözést gyakorolni(hajó lék esetén az ürlények ellen), meg a beosztottakkal beszélgetni (így none az ismeret eggyes történetekkel), és az átmenet e két világ között meg a csillagtérképek lennének. ...
egyelore ennyi
ha tetszik bárkinek ötletem allor ezt folytathatnánk
bárki a digital realitytol is és más emberekkel is szívesen csevegek ilyenekrol!
szeva

2 levél
Válasz 05.08.23. 23:23 #5
kókusz
sziasztok
Én szeretnék javaslatot tenni, abban h nekem és haverjaimnak milyen ötleteik vannak.

Az Imperium Galactica 1-ben az non tetszett h volt az embernek "magánélete", járkálhatott meg ilyenek meg 1x vmi. tesztet is kikellett tölteni és hasonlók.

Mindkét galacticában volt fold-ur (ground-space) harc, az is non tetszett.

A haegemonia grafikája meghihetetlenül meglett csinálva. (a nexus-a jupiter incidens grafikája sem utolsó, csak az nem a tietek)
897 levél
Válasz 04.11.18. 12:58 #4
Tib
Még semmit. DR nagyon jó volt mindig titoktartásban... Egyszercsak majd meglátod valahol a Haegemonia 2 dobozát... Remélhetőleg...
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte. - Isaac Asimov
28 levél
Válasz 04.11.17. 11:33 #3
Gregorius Magnus
Lehet már valamit tudni a friss gyümölcs éréséről?
Gregorius' corner (http://www.gregoriuscorner.com)
1 levél
Válasz 04.09.05. 15:01 #2
Tulkas
Hello
Lesz a Haegemoniának rendes folytatása?
Dani
163 levél
Válasz 04.08.09. 21:49 #1
davejunior
Hi Digital Reality!

Milyen játékokat terveztek mostanság?
És egy nagyon fontos kérdésem lenne: Miért adtátok oda másnak az Imperium Galaktika projektet?

Amúgy ezt azért kérdeztem, mert már a Reunion játékot is eltaláltátok, de nagyon! (Ezt lehet, hogy pár DR ujjonc se ismeri ) Utána az IG1 volt a legjobb. Az IG2 szebb volt, de nem ua a feeling. A Haegemonia még szebb és méginkább nem ua a feeling.

Egy tanács, bár inkább kérés: Ha lehet, egy IG1-hez hasonló game-et készítsetek majd, ha lehet. Annak amúgy is nagy sikere van. Pl: Master of Orion III . Ronda grafika és mégis sokan jáccák. A feeling a fontos, nem a grafika! Az IG1-et még mindig sokat tolom, már 4X végigtoltam. +3X medium nehézségen, de a 4 hard a fontos!!!

may the Thorin zászlóshajó be with you!
D.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.