Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Mi a véleményetek a készülő Longhorn-ról?

3121 levél
Válasz 05.05.31. 08:52 #47
@Slider@
A Longhornnal együtt jön a következő Windows Media Player

Nemhivatalos információk szerint a Microsoft újragondolta a Windows Media Player következő változatával kapcsolatos korábbi terveit, és a több fontos újítással kibővített lejátszót csak jövőre tenné elérhetővé.

A hír a Wininfo oldalán jelent meg, mégpedig a windowsos körökben jól ismert Paul Thurrott tollából, aki nem is olyan rég súlyos kritikával illette a szoftveróriást a Longhornnal kapcsolatos képek letiltása miatt. Thurrott - pontos forrás megjelölése nélkül - arról ír, hogy a Microsoft az elmúlt hetekben újragondolta a Windows Media Player következő változatának tervezetét, és új irányba terelte a fejlesztést. Korábban ugyanis a vállalat - Aurora kódnéven - azzal indította útjára a projektet, hogy a Windows Media Player 11 elsősorban a korábbi verziókban tapasztalt hibák javításával és több kisebb, nem túl nagy jelentőségű újítással szolgálja majd a felhasználók kényelmét.

Thurrott szerint ezt a tervet végül sutba dobták, és az új elképzelés - immár Polaris kódnéven - az újítások fontosságát tartja szem előtt. Ez természetesen azt jelenti, hogy a lejátszó megjelenése elhúzódhat, és csak jóval később, nagyjából a következő generációs Windows operációs rendszerrel egy időben - és egyben annak szerves részeként - jelenik majd meg. Ezt előzné meg a nyilvános béta változat közzététele, amely az újságíró szerint novemberben a Longhorn második bétájával egy időben várható. Az írás sajnos semmilyen konkrét információt nem nyújt azokról a fontos újításokról, amelyek késleltetnék a megjelenést.

Amennyiben a hír igaz, ez mindenképpen a szoftvercég magabiztosságát mutatja: ha a vállalat valóban a lejátszó erőteljes fejlesztését határozta el, nyilvánvalóan nem tart attól, hogy az Európai Bizottság elmarasztaló ítélete bármilyen komoly fenyegetést jelent a szoftverre nézve. Ettől eleinte nem is kellett tartaniuk, de most, hogy egyre nyilvánvalóbb a Microsoft időhúzó taktikája, könnyen előfordulhat, hogy az Európai Bizottság még szigorúbban ítélkezik a vállalat stratégiája felett. Ennek gyakorlati értéke persze kérdéses, hiszen a két fél közötti vita még korántsem ért véget, és nem tűnik úgy, hogy a szoftveróriás komolyan tartana az esetleges európai szankcióktól.

A másik érdekes kérdés a lejátszók piacának helyzetéből adódik: az elmúlt években rohamosan teret nyertek az alternatív médialejátszók, és napjainkban több tucatnyi ügyes, hasznos, és nem utolsósorban ingyenes megoldás hódít a piacon. Frappáns válasz a Microsoft eddigi fejlesztéseire a Media Player Classic néven futó nyílt forráskódú projekt, amely kinézetben a vállalat eredeti lejátszójára hasonlít, de annál jóval több funkcióval és kényelemmel szolgál. Felmerül a kérdés, hogy egy ilyen helyzetben milyen újdonságokkal, milyen megoldásokkal lehet visszahódítani a felhasználókat, akiknek nagy része már megtalálta kedvenc szoftverét. Választ erre nagy valószínűséggel csak novemberben kapunk - ha kapunk - amikor is közvetlen közelről vehetjük majd szemügyre a Microsoft következő üdvöskéjét.

SG

Remélem nem a csicsázásra gyúrnak rá a fejlesztők! Az előző verziókban nem nagyon jött be nekem, hogy tetenyomták skinekkel. Felesleges szerintem. Viszont könnyen kezelhető. Kíváncsian várom.


3128 levél
Válasz 04.11.12. 21:24 #46
Blade Runner
Az majd csak a béta 2-ben lesz valamikor a jövő év második felében.
Blade
2426 levél
Válasz 04.11.12. 12:17 #45
Szabip
Akkor passz én már nem emlékszem, az AMD-ket meg amúgy se ismerem és nem is csipem így nem is érdekelt akkoriban, csak arra emlékszem, hogy sok baj volt vele.
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
1989 levél
Válasz 04.11.12. 12:10 #44
georgee
amd k6-2 csak 550mhz ig volt 600 tol mar duron van(volt) !
Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...
1989 levél
Válasz 04.11.12. 12:09 #43
georgee
ebben a betaban van mar 3D - es megjelenetes(kezelofelulet)?
Hiába, ha az egyetlen hang lakásodban a merevlemez olvasófejének percegése, hiába, mert nincs csajod...
1267 levél
Válasz 04.11.12. 11:17 #42
BITYe
Na most kiderül milyen mert megvan a Windows Longhorn Built 4083 64 Bites változata
* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+ 2000@2550MHz Venice * 2x512 DDR400@426 * Geforce 6800GT@Ultra 350/1000@400/1100 *
1267 levél
Válasz 04.10.29. 12:16 #41
BITYe
Na akkor pár hozzáfűzésem lenne...
Aki a Pre verzióból akarja megítélni azt kérdezném hol szerezte be a 64 bites részt az intallhoz mert nekem csak a szutyok 32 bites van meg, amely persze hogy egy határ okádás.

Most pl. 64 bites XP-t használok. Hát, nem valami fényes ezt 2 hét nyúzás után ki merem jelenteni, de annyit ér mint az első XP javítások nélkül.

Az a gond hogy több memo kell neki, és hogy az összes driver beta mint maga a win is.

ATI Catalyst gondom is van mert a BETA2 9500-ös alatt nem települ, az '-es Driver meg már régi. Azért kisebb hangolások után NFSU2 1024 Fullba noAA,

CSS 1024 Medium 100-120 FPS

PoP Demo 4XAA 4XAF 1024 Minden high kiv a víz és nem akad...
Ezzel a karival még a pop1 is akadt 2XAA 2XAF melett

Azért a 64 bites cpu+rendszer nem rossz együtt

Én kíváncsian várom a Longhornt, de előbb a Februárban megjelenő XP x64-et és Server 2003 x64-et.
* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+ 2000@2550MHz Venice * 2x512 DDR400@426 * Geforce 6800GT@Ultra 350/1000@400/1100 *
2426 levél
Válasz 04.10.28. 14:27 #40
Szabip
nem emlékszem pontosan, hogy miylen AMD volt de asszem 700mhz körüli de nem Duron és nem is Atlon. Szerintem K6-2 volt.
Jobb is hogy elfelejtettem az egy rémálom volt

Ment rajt de gondolhatod, hogy hogy?!

Utálják csak a Wint enegem nem érdekel én csak röhögök rajtuk, az egyik tanárunk a fősulin is gyűlöli őket BMF es helyettesító tanár itt Fehérváron. tisztára begyöpösödött csak az jó amit ő gondol vagy hisz! Ilyennel vitázni is fölös.
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
28 levél
Válasz 04.10.28. 13:42 #39
Driv3r Forever
Én a téma címéhez szeretnék hozzászólni annyit, hogy: remélem egy laza Pentium IV. elég lesz hozzá
\\\"Easyrider öcsém, easyrider...\\\"
163 levél
Válasz 04.10.26. 20:03 #38
davejunior
mondjuk kicsit hihetetlen, hogy a gyagyás haverodnak fut az XP!!!
Ugyanis akkora igénye van, mint egy paksi atomerőműnek. Nekem az 500-as Celeronomon, ami régen volt, nagyon nyögött az XP, s folyton lefagyott.

A Linuxos tanárokra ez tényleg igaz. És pont ez a poén, hogy ők se tudják miért csinálják. Nekem a tanár azt mondta, hogy az Interneten egy Linux server legyen, ami oszt a többinek. Gondoltam, lehet hogy egy Windows Server 2000 vagy 2003 egy tűzfallal sokkal jobb, de mind1.
S ekkor jött a hackerteszt, s több pontban fel lehet jutni a suli gépére azóta is. Csak mi nem tudjuk ezt megcsinálni!!! Pedig ott vannak a számtech dogák is.

Amúgy miért a Hardware fórumban van ez a toopic?
2426 levél
Válasz 04.10.25. 19:42 #37
Szabip
Na itt van pont a lényeg úgy könnyű fikázni a Windowst, hogy van rajt biztonsági rés ha a vírust direkt a Win megölésére tervezték kivesézték annak minden kis hibáját. Linuxnak még jó hogy nem árt.
És akkor sokan verik a mellüket, hogy hú de szar a Windows.

Azt is észrevettem, hogy főleg az idősebb pl.:tanárok között sikk lett utálni a Windowst vagy Linuxra, vagy OS2 re seküsznek de Windowsra soha, aztán kiderül, hogy nem is tudják "jól" kezelni.

Azt aláírom, hogy a Win95 alapverziója nagyon gyengére sikeredett de minden kezdet nehéz és akkoriban még a haedwer nagyon nagy korlátot jelentett így nem csoda. A Win98 már sokkal jobb lett főleg az SE, ajvítottak a kompatibilitáson és a rendszer is egyre stabilabblett. A Win ME volt aztán a mélypont annyira insatbil kehes oprendszert még nem láttam. A Win ME mélyrepülése igen meglepő volt hisz a Win 2000 jól sikerült sőt sokan ma is a legjobb Windowsnak tartják.
A Win XP lett szerintem eddig a leg sikeresebb a leg stabilabb...
A fagyás szinte kizárt, már csak a nagyon bénák vagy csak a nagyon gyenge hardwerek tudják csak kifingatni, még a gyagás haverom annak még gyagyásabb AMD-je se tudta kicsinálni ami nagy szó volt 1,5 éve.
A K6-2 asszem 400as AMD-n a Win 98 óránként fagyott nem lehetett filmet nézni rajt, a játékok akadtak és fagytak, aztán WinXP segített a dolgon nem volt fagyás csak nagyon ritkán, mentek a filmek és többnyire minden rendben volt. Még jó hogy azóta már új gépe lett.

Szóval nekem nincs most komolyabb bajom a Windowsal. Aki szidja azt csak kiröhögni szoktam, mert mint mondottam sikk utálni, hát tegyék azt!
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
163 levél
Válasz 04.10.25. 16:08 #36
davejunior
padavan: ha ez megnyugtat, én is így vagyok vele.
Mindenki fikázza a Windowst, azoknak üzenem: Próbálja ki a Linuxot, és sírva jön vissza Windowsra. Nem azért, mert a Linux rossz, de kevésbé felhasználóbarát (bár a KDE már enyhít a dolgon), nem lehet rajta játszani, nincsenek rá jó kis progik (Dreamweaver mx, Photoshop), s sok hardware-rel csak a baj van Linux alatt.
Amúgy is, ez az én meglátásom, de sokan alátámasztották, hogy a Windows legnagyobb ellenakarói segítenek a windowst tökéletesíteni.

Nézzünk egy példát:
Valaki keres egy biztonsági rést, ír rá egy vírust, s örül, hogy az ő Linuxában ez semmit se árt. Ekkor a Microsoft ír egy javító-patchet, és megköszönik a vírus írójának, hogy még jobb lett a Windows.

Sok nagycég már szívesen választja ismét a Windowst. Főleg a Server 2003-at.

Az lenne a szép, ha Linux alatt is futnának rendesen a Windows-os programok. Akkor láthatnánk igazán, hogy melyik a jobb. Mert akkor már Linuxra is mennek majd a vírusok dögivel.

D.
21647 levél
Válasz 04.10.23. 21:45 #35
padavan
Tökéletesen egyetértek, én is mindig ezt magyarázom. Végre valaki, aki nem az a divatfikázós, Windows-gyűlölő-használó...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2426 levél
Válasz 04.10.18. 12:56 #34
Szabip
Ilyen küldözgetem a jelntést nem igen lehet mert az már személyiségi jogokat sért, szóval kicsi rá az esély. Meg aztán az achip hénnét tudja majd megmondani, hogy egy program biztosan feltört e vagy nem?! Ha pl írok egy progit a javaban akkor azt nem engedi futtani csak azért mert nem lesz benne mondjuk egy legalitást jelző kód.

Próbálkoznak kmindennel de ídővel úgy is feltörik. Mo-n a felhasználók 90% használ feltört cuccokat és csak a hülyék nem teszik azt. Azárt ki fog Auto Cad at venni mert a suliban okttaják és 2 hétig szükség van rá saját gykorlás céljából.

Azzal viszont egyre jobban egyetértek, hogy az oprendszereket illene megvenni mivel már egyre nehezebb a kiegészítések felrakása hozzá.
Ráadásul az oprendszerek igen hosszútávra szolnak lásd XP ami már 2001 Karácsonyán elérhető volt ha jól emlékszem és 2006 ig nem is jön helyette más. Ami barátok közt is 4 év ami altt az ember 2x3 csarél csak VGA-t a gépbe meg CPU-t szóval jó befektetés lesz szerintem.

Aki piszkálja a Windowsokat úgy általába annak azt szoktam mondani tessék szépen írni egy oprendszert vagy csak egy kicsit tanúlni róla aztán rá lehet jönni, hogy miért is olyan nehéz ez a dolog és miért vesz igénybe annyi időt és pénzt. Ha csak a sok 1000 hardwerre gondolunak mit ismernie és kezelnie kell az oprendszernek ráadásul nem is akár hogy. Embertelen feladat. Ma meg már nagyon sok feladatot akarunk megoldani az oprendszerrel akár egy időben: filmek DVD, DivX, filmek tömöryítése, zenék, zenék szerkesztése, tervezés, tervezőprogramok, fejlesztői programok, hálózat, internet, azok biztonsága na és persze legyen gyor is, játékok, képszerkesztés, milliónyi USB ketyere.... toronyóra láncal.

Szóval mindenki aki szidja ezeken gondolkozzon el.
Bil Gatest meg lehet szidni meg tortával dobálni de akkor is egy nagyon okos és ügyes ember amiért csak tiszteletet érdemel nem szidást... Csinálja más is utána a dolgot, egy garázsból a leg gazdagabb emberig ennyi idő alatt!
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
3121 levél
Válasz 04.10.18. 12:28 #33
@Slider@
Láttam pár képet belőle.Nekem valahogy nagyon hasonlít az xp-hez, de majd meglátjuk mi sül ki belőle.Én a szokásos winfost várom.
7037 levél
Válasz 04.10.09. 18:06 #32
Aruns
Meg hat latatlanban ennyire elore nem is nagyon erdemes meg beszelni rola. Talan ha tenyleg tobb info lesz rola es kozelebbi a megjelenes (2006 elott biztos nem jon ki).

Egyebkent szvsz a belinkelt magyar oldal ubergagyi, rengeteg minden van a neten friss(ebb) es pontosabb/megbizhatobb info angolul.

Az altaluk kinyilatkoztatott minimum konfig egyebkent igazabol XP-hez sem eleg (olyan alacsony orajelu procin lassu, annyi memoria nem eleg, allandoan swapelne, annyi minimum szabad hely sem eleg egy full XP installhoz es a normalis tovabbi mukodesehez).

Szerintem kelleni fog a Longhornnak legalabb egy giga gyors minimum DDR ram. Egy mostani jo proci (2,4 folotti P 4 mondjuk) valszeg teljesen eleg lesz.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
7037 levél
Válasz 04.10.09. 17:50 #31
Aruns
Hat ha 128 mega rammal akarod futtatni, akkor biztos nagyon "long" lesz...

Ha egyenes aranyossagot feltetelezel, szvsz 512 mega ram az optimälis minimum a kovetkezo generacios win oprendszerhez (a 256 az opt. min az XP-hez is)
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
7180 levél
Válasz 04.10.08. 17:13 #30
nyomi
ez tudod mit jelent? hogy a hackereknek újabb munkájuk lesz... mindent fel lehet törni, meg lehet kerülni így ezt a fritz szarságot is ki lehet ütni nyugi legfeljebb várni kell egy kicsit amíg megoldják nem kell parázni...
Damn it!!! - Jack Bauer
496 levél
Válasz 04.10.08. 17:00 #29
Starship
Ha ez tényleg így lesz, akkor nem lesz igazán elterjedt, mert elég sok felhasználó van aki f*lt*rt cuccokat használ otthon. Kiváncsi vagyok hogy magyarország hány % engedheti meg magának, hogy eredeti cuccokat vegyen több 10000 pénzért.
Intel P4 3000 Abit Fatal1ty AA8XE 1024 ddr2 533 geforce 6600gt
21647 levél
Válasz 04.10.08. 13:15 #28
padavan
Én nem szeretnék ezzel az új oprendszerrel együtt élni, sőt, az akkoriban megjelenő új hardvereket is hanyagolnám... Nem tudom, ki hallott már az alaplapra építendő Fritz nevű eszközről, amely semmmiféle illegalitást nem fog megtürni, sőt, szorgalmasan fogja küldözgetni a jelentéseket ide-oda, a Longhornnal egyetemben.
Nem kéne... Talán az lenne a megoldás, ha SENKI nem használna majd ilyen eszközöket.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1267 levél
Válasz 04.10.08. 10:57 #27
BITYe
Szerintem kajak jól néz ki a pre verzió is, 32 biten teszteltem egy jó darabig, de nagy hibák is voltak... Amint kapom az új winyóm felrakom 64bitre... Úgy valószínüleg igencsak magasabb és jobb teljesítményt ad majd vissza, főleg hogy a driver kit is megvan már.
* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+ 2000@2550MHz Venice * 2x512 DDR400@426 * Geforce 6800GT@Ultra 350/1000@400/1100 *
496 levél
Válasz 04.10.08. 09:45 #26
Starship
Van a sima 64bites 5200 és van 128 bites 5200. Nekem a 128 bites van ami felér a normál 5600 teljesítményével, ha jól tudom vmelyik g*r*ban tesztelték.
Intel P4 3000 Abit Fatal1ty AA8XE 1024 ddr2 533 geforce 6600gt
4370 levél
Válasz 04.10.08. 09:42 #25
Kalwa
Az Fx5200-es szériából is jött ki Ultra változat? Mi a csoda... minden nap megtud valami újat az ember Off, de legalább a hardwarehez köze van
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
496 levél
Válasz 04.10.08. 09:03 #24
Starship
Akit érdekel a Longhorn, az ezen az oldalon szinte mindent megtudhat róla:
http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=901&oldal=1
Intel P4 3000 Abit Fatal1ty AA8XE 1024 ddr2 533 geforce 6600gt
496 levél
Válasz 04.10.08. 07:49 #23
Starship
Bocs, de nem láttam. Most írtam be a keresőbe és láttam, hogy már nyitottál has. nevű topicot. Most már mindegy.
Intel P4 3000 Abit Fatal1ty AA8XE 1024 ddr2 533 geforce 6600gt
9771 levél
Válasz 04.10.07. 22:52 #22
vally
Már van topic erre...
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
496 levél
Válasz 04.10.07. 12:13 #21
Starship
Kering egy olyan hír is, miszerint a Longhorn a vírusok melegágya lesz.
http://www.c-enter.hu/center/0132147.html
Intel P4 3000 Abit Fatal1ty AA8XE 1024 ddr2 533 geforce 6600gt
3121 levél
Válasz 04.10.07. 11:23 #20
@Slider@
Nem nagyon kellene játszani akkor rajta "kisebb" géppel.
7180 levél
Válasz 04.10.07. 11:22 #19
nyomi
akkor úgy tűnik rémhírt hallottam...
Damn it!!! - Jack Bauer
3121 levél
Válasz 04.10.07. 11:19 #18
@Slider@
jujj-jajj...de remélem tényleg ekkora lesz.
488 levél
Válasz 04.10.07. 11:19 #17
Online 80'
Az tény hogy ezt a Nyomi irta és nem a Starship!
4800+ X2 / 2*1024 / 2*7800 GTX / 4*250 GB Samsung/
10106 levél
Válasz 04.10.07. 11:18 #16
mucius
jajj bazz, de ez csak egy tipp
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
496 levél
Válasz 04.10.07. 11:18 #15
Starship
Ha már van windows help desk, akkor legyen longhorn is.
Intel P4 3000 Abit Fatal1ty AA8XE 1024 ddr2 533 geforce 6600gt
488 levél
Válasz 04.10.07. 11:17 #14
Online 80'
Látom te gyorsabb voltál!
4800+ X2 / 2*1024 / 2*7800 GTX / 4*250 GB Samsung/
3121 levél
Válasz 04.10.07. 11:17 #13
@Slider@
Te meg miért nem itt olvasgatsz azt nem Starship írta.
496 levél
Válasz 04.10.07. 11:17 #12
Starship
Ezt mért nekem írod, nem én írtam, hogy "NASA" gép kell hozzá.
Intel P4 3000 Abit Fatal1ty AA8XE 1024 ddr2 533 geforce 6600gt
10106 levél
Válasz 04.10.07. 11:17 #11
mucius
hát mert akkor még véletlenül jó helyen lenne
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
488 levél
Válasz 04.10.07. 11:17 #10
Online 80'
Hardverkövetelmény
2003. 05. 31.

Végre beindult a tippek rész is! A Longhorn használatához szükséges minimális hardverkövetelményeket már megtalálhatjátok! 600MHz, 128 MB RAM, 1.5 GB

ez még egész jó szerintem!
4800+ X2 / 2*1024 / 2*7800 GTX / 4*250 GB Samsung/
10106 levél
Válasz 04.10.07. 11:15 #9
mucius
ha már belinkelsz egy oldalt akkor miért nem olvasgatsz rajta?


A Windows Longhorn minimális hardverkövetelménye:
- CPU: min. 600 MHz
- RAM: min. 128 MB
- szabad hely a merevlemezen: min. 1.5 GB.


ez nem egy NASA-s gép
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
3121 levél
Válasz 04.10.07. 11:14 #8
@Slider@
Már vártam hogy megkérdezed tőle....
9563 levél
Válasz 04.10.07. 11:13 #7
kEnAcE

Most elég feszült a hangulat, de....
Miért is a Hardver topicba nyitották ezt?
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
496 levél
Válasz 04.10.07. 11:08 #6
Starship
Nézzétek meg ezt az oldalt:
http://longhorn.fw.hu/
Intel P4 3000 Abit Fatal1ty AA8XE 1024 ddr2 533 geforce 6600gt
3121 levél
Válasz 04.10.07. 11:06 #5
@Slider@
Micsodaa?Ez azért durva lenne szerintem!Ha minden igaz jövőre kidobják.Nem hiszem hogy ennyire nagy lesz a gépigénye.
496 levél
Válasz 04.10.07. 11:05 #4
Starship
Ha tényleg úgy lesz, akkor nem lesz túl elterjedt a Longhorn.
Intel P4 3000 Abit Fatal1ty AA8XE 1024 ddr2 533 geforce 6600gt
7180 levél
Válasz 04.10.07. 11:03 #3
nyomi
én nem a bugoktól félek nagyon hanem a gépigényétől... hallottam rémhíreket, nem tom van-e valóságalapja de tán valami 3.5 Ghz-es proci 2 GB rammal a beugró...
Damn it!!! - Jack Bauer
488 levél
Válasz 04.10.07. 11:01 #2
Online 80'
szerintem nem tom!
fogalmam nincs hogy mien lesz!Csak nem lesz "bogos"
4800+ X2 / 2*1024 / 2*7800 GTX / 4*250 GB Samsung/
496 levél
Válasz 04.10.07. 10:06 #1
Starship
Valyon jobb lesz-e az XP-nél, vagy uúgy tele lesz hibákkal, és folyamatos service packok jönnek hozzá ki majd?
Intel P4 3000 Abit Fatal1ty AA8XE 1024 ddr2 533 geforce 6600gt

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.