Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Pitfall Harry the lost expedition

100 levél
Válasz 08.03.22. 16:32 #6
Ricsko28
Valaki segítsen!
Nem tudom, hogy kell bejutni Eldorádóba, nem is biztos, hogy oda vezet a kapu, csak gondolom. Nah szóval egy kapunál vagyok amin egy nagy nap van. Mit kell vele csinálnom?(igazából nem is én játszok vele hanem a bátyám, csak ő nem regisztrált!)
298 levél
Válasz 06.05.14. 11:41 #5
davide
Megtaláltam a egy régebbi fajtáját abandonware-france.org nagyon jó!!!!! pitfall 95 the mayan adventure csak ne felejtsétek el a letöltés (télécharger) után a regisztráció letöltését is (ahol a játékot töltöd ugyanott csak kicsit lejebb kék színnel egy pitfall.reg nevű fájl) mert csak annak a futtatása után indul a játék.
4178 levél
Válasz 05.11.16. 17:41 #4
U.R.H.
Én csak a Pitfall I-II-t ismerem a c64-ről! 3. részét ps-re tolták ki 98-ba asszem!
298 levél
Válasz 05.10.26. 14:49 #3
davide
Szevasztok!
Lassan egyévi pihentetés után ujra lehetőségem volt hogy nyomuljak Harryval. Megvan a csákány, pingvinként is jeleskedtem a pingvinszentélyben, most egy olyan pályán akadtam el, ahol 4 gombra ráállva lépcsők ölelik körül a szigeten lévő tornyot, majd a torony tetején a kar elhúzására egy pavilon emelkedik ki és 3 fény gyúl, elég magasan ahoz hogy ne érhessem el és odamászni se tudok. Végülaztán megindultam visszafelé de mostmár ott se tudok visszajutni a dzsungelba....
298 levél
Válasz 05.02.06. 15:09 #2
davide
Hat, ugy tünik ezt a jo jatekot senki nem ismeri meg. Esetleg egy cheat-et nem tudtok hozza???
298 levél
Válasz 05.01.27. 22:33 #1
davide
Egy hetvenes evek beli Activision jatek remake-jeröl van szo. Elsö ranezesre kicsit gyerekesnek tünhet, de ha elkezdesz vele jatszani rajössz hogy nem is olyan egyszerü. A szerzök szerint akcio kalandjatekrol van szo, sztem maszkalos-ugralos, neha tajekoztato szövegekkel megspekelve.

A sztori: Pitfall Harry es csapata regeszeti expediciora indul Del-Amerikaba, de gepük lezuhan a dzsungel fölött. Harrynek meg kell keresni a tulelöket es Eldoradot a kincses varost. Nehany palyat bejarva csak ugy juthatsz tovabb, ha különös kepessegek birtokaba jutsz, pl. megtanulod a tigrisbukfencet, vagy a forro lavan csak ugy, ha van turabakancsod, a mergezö növenyek között gazmaszkban kell jarnod. Neha megtalalsz 1-1 inka kincset ezt elboltolhatod, ha ratalalsz a törzsi samanokra, tölük feljegyzeseket szerezhetsz arrol hogy a különbözö palyakon mi talalhato. Ha lealsz velük utana elszallnak, aztan utana bottal ütheted a nyomukat. Az egyik inka romban talahatsz egy megkövült atari konzolt itt nyomulhatsz a regi Pitfall Harry-vel. Ha sikerült beket kötnöd a törzsfönökkel meginvitalnak a falusi olimpiara is.

En kb. itt akadtam el.64%-nal tartok nem talalom a TNT-t, a mentöcsonakot es a jegcsakanyt. Az a bajsejtelmem van, hogy a falusi olimpian vagy a konzolon kell tündököljek, hogy beadjon ezek közül a cuccok közül valamit. Nyugtassatok meg hogy nem igy van, de ha nem akkor hol talalom ezeket a segedeszközöket?

Összessegeben: szerintem nagyon szep, föleg a törzsfönök lanya . Neha kicsit nehez, de hat mondtam, hogy rajössz ez nem gyerekjatek. Az iranyitast erdemes a 2 also billenytüsorra definialni +awsd+kurzorok, annyi billentyü kell hogy sztem a gamepad is keves. Engem kicsit zavar hogy Del-Amerikaban jatszodik, de tele van delkelet-azsiai szobrokkal, a törzsi zene meg afrikai, mondjuk igaz hogy ez nalam csak szakmai artalom.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.