Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» HistWar: Les Grognards (Előzetes)

7 levél
Válasz 06.11.05. 17:07 #14
Mr. Varga
Sziasztok!
Szeretném valahonnan megszerezni a Les Grognards-t.
Tanács talan vagyok,kérlek adjatok tippeket hogy honnan tudnám megvásárolni illetve letölteni a játékot.

Köszönettel:Varga József Biatorbágyról

Varga József
72 levél
Válasz 05.11.29. 09:07 #13
SirHiggins
Azért az erős túlzás, hogy bábu hds.( http://www.plasticsoldierreview.com/PeriodNapoleonic.html )leginkább ESCI,Italeri,Revell figurákat használtunk; mi festettük, de a látvány megérte amikor ezrével állnak csatarendben a katonák (ezért sajnálom csak pc-s játékokon felnőtt mai fiatalságot, teljesen más léptékű,mélységű szórakozást nyújt ha gógyizni kell egy-egy lépés előtt órákat); de természetesen csatákat csak ünnapekkor vívtunk, mert akkor értünk rá 2-3 napra csak alvásszünettel.
God Save the Queen
3973 levél
Válasz 05.11.29. 08:24 #12
Petyo
Úgyvan!

egyszer én is kifestettem egy szakasz amcsi katonát(1:72-ben). Nem volt egyszerű, pepecs munka.
Most nekünk, erőseknek kell elviselnünk a gyengék gyengeségét, és nem a magunk kedvére kell tenni.
11413 levél
Válasz 05.11.29. 07:43 #11
Lacko
1:72 ??????
Atyaég, ti aztán fanatikusok vagytok. És ti festettétek őket? Én még egy Tigrissel is bajban vagyok 1:72-ben, hátmég egy katonával. Elismerésem!

Egyébként te szoktál játszani a Combat Mission-nel?

Csak azért kérdem, mert amikor az első részéről írtam a cikket, akkor pont ez jutott eszembe, hogy amikor otthon az öcsémmel playmobilokkal harcoltunk egymás ellen a paplan-dombság és az asztal-fennsík domborzaton... na ehhez hasonlít a CM, csak II.VH-s. De aki képes szobányi bábuhadsereggel játszani, szerintem annak bejönne. Minden új CM-fan-nek örülünk a topikjában. Nézz be ha van kedved.
72 levél
Válasz 05.11.28. 13:30 #10
SirHiggins
rendben,nem leszek telhetetlen anno mi is csináltunk páran egy napóleoni társasjátékot 1:72-es figurákkal szobamáretű négyzetrácsos pályán, azis egész hasonló volt...régi szép idők egyébként valami kiadásra vonatkozó dátumot kb-ra sem tud még senki?
God Save the Queen
11413 levél
Válasz 05.11.28. 13:22 #9
Lacko
Igazad van, de ha jól tudom, akkor egy idős francia krapek (a mesterséges intelligencia paganinije) egyedül készítgeti., Szerintem ő már ennek a grafikának is örül... (Meg igazából én is.) Ha jó a játékélmány, akkor el lehet siklani efölött a grafikán. (Értem amit mondasz, hogy de azért még..., csak hát ezt nem egy nagy fejlesztőcsapat készíti).

Az RTW tényleg fantasztikus és azokra a csatákra amikre eddig használták jó is volt, de azért egy Waterloo az jóval nagyobb léptékű (és bonyolultságú), mint amit az RTW-vel le lehetne nyomni. (mert az még hagyján, hgy fel tud-e pakolni többszázezer katonát, viszont ezeket hogyan irányíthatja úgy realtime a játékos, hogy ne kattanjon be?) (egyébként a HistWar-ban sem lesz többszázezer katona csak motor szinten, mert a grafikában - mint a CM-ben - egy ember több embert jelöl majd)
72 levél
Válasz 05.11.28. 13:06 #8
SirHiggins
Kicsivel azért rátehetnének, ha nemis élő környezet de jobban leanimált karakterek még beleférnek egy ilyen játékba (nem kell egy Rome:TW szint -bár nem lenne rossz- de legalább feleannyi); a jó harci rdsz és AI nem zár ki automatice egy élvezhető grafikát...gondolom én.
God Save the Queen
11413 levél
Válasz 05.11.28. 08:08 #7
Lacko
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem fog változni a grafika. Mert ez a játék nem a grafikában fog ütni, ahogy annak idején a Combat Mission sem. Hanem, a harci rendszerben. Abban, hogy - reményeim szerint - sokkal jobban lemodellezi a napoleoni idők csatáit, mint a többi, mostanság megjelent játék.
72 levél
Válasz 05.11.27. 14:47 #6
SirHiggins
Mondjuk a grafikája az IG-nak jobban bejött; remélem arra is gyúrnak még egy picit a HWar-ban, mert pl az az orosz város az egyik videóban elég élettelen....tudom, hogy az kicsit túlzás lenne, hogy legyenek civilek is meg hogy kicsit éljen a környezet, de ezért nem volna rossz
God Save the Queen
1466 levél
Válasz 05.11.27. 13:48 #5
Czimbi
Az Imperial Glory-nak csak a demo-ján játszottam, de nekem nagyon
nem tetszett. Fél perc alatt az egész egység kipurcant, szerintem
semmi realisztikus nem volt benne. Remélem ez cseppet sem fog rá
hasonlítani.

Elméletileg ez realisztikusnak készül.
72 levél
Válasz 05.11.27. 12:32 #4
SirHiggins
Karácsonyra jó is lenne Az Imperial Gloryban elég lehangoló volt, hogy csak a szinükben tértek el az egységek, itt legalább rendesen vannak különféle -ahogy látom jó sok- típusok; főleg a francia dragonyosok tetszenek, hogy úgy néznek ki ahogy kell
God Save the Queen
1466 levél
Válasz 05.11.27. 10:52 #3
Czimbi
Hát igen, most nem néz ki valami gyönyörűen, de szerintem biztos,
hogy nem marad így. (gondolom senkinek sem tetszik)
Én is nagyon várom már, ha jó lesz egész nap előtte fogok ülni.
72 levél
Válasz 05.11.27. 02:32 #2
SirHiggins
Végre valami igazi csemege; a videók megnézése után azért én bízok benne, hogy a mereven ülő lovasokat leanimálják és azok a fogpiszkáló stílusú kardok is kinéznek majd valahogy...
God Save the Queen
766 levél
Válasz 05.11.27. 02:32 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
HistWar: Les Grognards (Előzetes)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.