Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» The Zodiac (Kegyetlen jel)

18915 levél
Válasz 06.09.11. 22:48 #4
LiT
Na én is megnéztem! Igazad van Lord, egyszer nézhető krimi!

Mondjuk engem azért érdekelt mert ez igaz történet és sohasem kapták el a gyilkost. a film végén az állt, hogy ez a pchihopata több éven át küldözgette a sajtónak a leveleit, de senkinek sem sikerült rájönnie, hogy a gyilkos.

Hasonló mint a Texasi láncfűrészes gyilkos esetében. Az is megtörtént igazából és bár a rendőrség lelőtt egy illetőt, de azt sosem tudták bizonyítani, hogy ő volt a láncfűrészes. Még az is lehet, hogy mindig életben vannak ezek az állat gyilkosok. Nem semmi!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
3553 levél
Válasz 06.09.04. 19:35 #3
The Lord
Egyszer nézhető. Még valamikor hetekkel (vagy hónapokkal?) ezelőtt láttam.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
20268 levél
Válasz 06.09.02. 19:28 #2
Peace
Érdekesnek tűnik. Bemutató csak jövőre...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
18915 levél
Válasz 06.09.02. 18:54 #1
LiT
Ez a film az egyik leghíresebb amerikai sorozatgyilkos történetét dolgozza fel. Igaz történet alapján.

Történet:

1968. december 20-án egy tinédzser szerelmespár bestiálisan meggyilkolt holttestére bukkannak az észak-kaliforniai Vallejo városkában. A nyomozást Matt Parish őrmester (Justin Chambers) veszi kézbe. Szinte semmi nyom nincs, amin elindulhatna, a rokonok, ismerősök, barátok utáni vizsgálatok rendre zsákutcába vezetnek.

Az egykor nyugalmas kisváros helyi lapjának szenzációhajhász riportere naponta foglalkozik az üggyel, a város lakói pedig rettegésben élnek és a rendőrséget vádolják, amiért látszólag semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni az ügyben.

Fél évvel az első gyilkosság után, 1969 július 4-én a gyilkos újra lecsap: ezúttal is egy fiatal párt lő le közvetlen közelről egy sötét parkolóban. Alig egy órával a gyilkosság után megcsörren a rendőrség telefonja, és egy ismeretlen magára vállalja a gyilkosságot. Ugyanakkor levél érkezik a környéken megjelenő újságok szerkesztőségeihez is, amelyben a gyilkos azzal fenyegetőzik, hogy további tizenkét alkalommal csap még le, ha a rendőrség addig nem akad a nyomára.

A levélhez egy kriptogrammot is mellékel, és azt állítja, hogy aki megfejti a bonyolult kódot, az megtudja, ki a gyilkos. Nem telik el sok idő, és újabb holttestek bukkannak fel: a zodiákus gyilkos ezúttal fényes nappal gyilkolt...

Az izgalmas thriller megtörtént eseményeket dolgoz fel.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.