Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» "Az id Software új motorja felfedte magát"

14652 levél
Válasz 07.06.12. 11:21 #2
Razor03
Gondoltam, hogy nyitok a témának topicot, de inkább vártam, hátha kikerül a hírek közzé és akkor ott beszélünk róla.

Kész, ez a faszi egy őrült . De tényleg, mindig kitalál valamit, ami ledöbbenti az embereket. Szerintem nagyon ötletes ez az új motor, az új eljárás.

A tech demo mehetne akár a 3DMark07-be game tesztnek. Kicsit Doom3-as beütése van, így első ránézésre . Az a karakter ott a végén szerintem iszonyat jól ki van dolgozva. Van egy olyan érzésem, hamarosan olyan felkavaró dolgok lesznek PC-re, mint 3-4 évvel ezelőtt !

Ja és a videót mindenki nézze meg, flv player szükséges a lejátszáshoz.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
2963 levél
Válasz 07.06.12. 08:44 #1
Dilizs
" A most tartott Apple WWDC konferencián John Carmack felfedte cégének új motorját és annak tudását nagy vonalakban.

Az új motor az id Tech 5 névre hallgat, és ez az a project, amelyen Carmack-ék már legalább a Quake 4 óta dolgoznak. Az új motor nagy újítása a több hatalmas textúra használata, egészen pontosan a demóban 20 gigányi textúrát használtak, amely az egész pályát lefedi egyben. Ráadásul a textúrát úgy lehet változtatni behatásokkal, hogy az a játék menetét ne befolyásolja. Ezen kívül Carmack úr csak azt árulta el, hogy motorja sok platformot (pontosítva: Mac, PC, PS3, Xbox 360) támogat majd, így azt is lehet sejteni, hogy a várhatóan az E3-n bejelentésre kerülő új id játék ezekre a platformokra készül majd."

By: GSO

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=72333----->In-game videó, camos, de érdemes megnézni!

Hát sztem ez is oda fog ütni ugyanugy mint az UE3 + Cry Engine 2.....
Bár sokan fikázzák, hogy csak doom 3 engine kis hdr-rel meg nagyobb pályákkal, de sztem ez már más lesz. Van benne olyan doomos beütés, de hát majd meg látjuk. Jó lesz na! És várhatóan az E3-on már renénykedhetünk, hogy az Id előrukkol egy uj gammával! Én nagyon várom!
GigaByte GA-H77M-D3H ¤ Intel Core i5-3340 LGA1155 BOX ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ 2*8GB 1600Mhz CORSAIR Vengeance DDRIII

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.