Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» "Megbűnhödte már e nép a múltat, s jövendőt" *** az 576 bukása

750 levél
Válasz 00.08.07. 21:32 #17
Ackbar Admiralis
Ti még ilyeneken gyötrődtök?
Hát én már rég leszarom hogy kit mikor rúgtak ki honnan. Én szerettem a Zed-et nagyon mert ott sok szerkesztőt személyesen ismertem. De ha meg kíváncsi vagyok egy játékra akkor megnézem a neten.
1936 levél
Válasz 00.08.07. 21:30 #16
seqesx
egy rakás szar az 576 byte. össz-vissz egy száma van meg: amelyikben a SIMS van.

PCGURU+GS are king's!

897 levél
Válasz 00.08.07. 19:21 #15
Csokistej
Bunkó voltam, és szemét.
Sz.JVC-t talán alábecsültem, hisz' alig ismerem, nem is ő az oka mindennek, és az újság valóban most a játékokról szól. Én személy szerint CoVboy miatt vettem, és bevallom, elvetettem a sulykot, amikor egy picit az újságot szidtam. Nem volt jogom, csak azért, mert nem tetszik.
Szóval az 576 még minig megvan, csak CoV ment el. Aki az 576-ot szerette, annak most is tetszik, és őket nem akartam megsérteni.
Hehehe tobzódom a nevekben
218 levél
Válasz 00.08.07. 03:54 #14
Sc Fan
Sz.JVC és a team-e DÖGÖLJÖN MEG!!!!!
NA, az egész arról szól, hogy ha új vezetés lesz, akkor új cikkírók lesznek, így Stöki, Hancu, TJ és CoVboy is eltűnt.
Viszont az új team SZAR! Sz.JVC leírta életrajzát, de kit érdekel hülye életrajza. Ja, amúgy elolvastátok a cikkeket? KeFe, az egyik új cikkíró, ezt írta az Earth 2150 végén: "Szerintem a hangulat és a játékmenet a fő szempont. Nézzétek meg a Red Alert 2-őt, itt még a DUNE 2000-hez kifejlesztett 2D-s engine-t használják....", hát én beszarok, ilyen baromságot hogy lehet írni?????
Amúgy jó hogy nem rúgták ki V. Z.-t, Martint és Gáspárt. Vári Zoli az egyik legjobb cikkíró, de ezt senki nem veszi észre. Főleg az a barom Sz.JVC, és ilyen szar játékokat ad neki, mint a Lucky Luke, Arcade Frenzy. Bár az MDK 2-nél jó volt.
Hát az 576kByte tényleg jó volt, amikor CoVboy volt az úr, de mostmár ezt kell szeretni, és kész.
2557 levél
Válasz 00.07.31. 23:24 #13
HoriG
Hoffa: Szerintem otthagyták az 576-ot, mert nem hallani frlolük! Én legalábbis nem láttam egy cikküket sem!
Sir, you're a confirmed newt!
133 levél
Válasz 00.07.29. 22:39 #12
Hoffa
Gyerekek!
Nehogy már azt higgyétek én nem szeretem az 576-ot!
93 óta veszem, már szétreped a ház az újságoktól.
Egyébként nekem jobban tetszett az előző forma. Valószínűleg ez a (külföldi) trend az újságokban, de valahogy nekem nem tetszik. Fehér lapok, olyan túl komoly az egész. Dehát attól még ugyanúgy olvasom.
Csokistej: azt meg nem tudjuk hogy Hancu meg Stöki otthagyta a lapot...vagy igen?
Na bye
576 rulaaaaaaaaaa
Bye all

897 levél
Válasz 00.07.29. 18:44 #11
Csokistej
Most nézem a Gurut, hát láss csodát, nincs benn levrov! "Technikai problámák miatt elmarad"!!!

Isten veri a levélírókat!

Hehehe tobzódom a nevekben
43 levél
Válasz 00.07.28. 20:13 #10
CarMaboy
Nem szólok ide semmit.
Mennyetek az index/gamez/Az 576 KByte rajongói topicja.


499 levél
Válasz 00.07.28. 19:49 #9
NagyG
Nem tudom hol van CovBoy.Nekem az újság így is tetszett,bár a csevegőt én is hiányoltam de azt hiszem ez már ki van tárgyalva.
Én csak bízom abban hogy az újság így marad(persze csevegővel)és javulni fog.
897 levél
Válasz 00.07.28. 19:13 #8
Csokistej
Kb. én is HoriG féle 576 fan vagyok (voltamot nem mondok, mert én 4 éve veszem, és ha a következő szám jó lesz, megveszem, de így nem tetszik).

Szóval ki tudja hol van CoVboy?

Hehehe tobzódom a nevekben
2557 levél
Válasz 00.07.28. 04:18 #7
HoriG
Üdv Csokisej
Üdv Hoffa

Beszálnék én is a vitátokba mint arany középút, ez azt jelenti hogy nagy rajangoya vagyok az újságnak márvagy tobb mint 5 éve de mégis elégedetlenségemet kell kifejezzem! Szerintem Cov elküldése nagy hiba, mert ebben igaza van Csokistejnek sokan miatta és a cikkei miatt vették ezt az újságot. Aztán a csevego szerintem nem azért maradt el mert a levelek 99% nem Sz.JVC -nek szólt /sot épp ellenkezoleg szerintem kb. a fele neki szólt csak nem abban a tartalomban ahogy az neki yo lett volna/ hanem mert mindenki elégedetlenségét fejezte ki bennük. A netes rovat pedig az én véleményem szerint sem volt hulyeség jópár cím igenis használható volt közölük és nemutolsó sorban változatossá tette az újságot! Amúgy pedig szerintem is az 576Kbyte a mélypontját éli gondolok itt arra hogy kkésoi megjelenés dupla szám csak úgy, elbocsájtások szóval oldalszám és ezzel együtt áremelés is! /szerintem ezért már sokan nem veszik ezt az újságot, milyen jó volt 400 krajcárért annak idején most meg 800ft / Szóval mindent összevetve két út a van az újság elott a ZED utjára lépés illetve a feltámadás! Remélem az utobbi következik be!

Sir, you're a confirmed newt!
897 levél
Válasz 00.07.27. 19:08 #6
Csokistej
Ok, én értem a csevegős dolgot, de szerintem még nem akart amúgyse megírni egy egész csevegőt. Igazad van, esetleg várok 4-5 hónapot, majd újra megnézem milyen. Szerencsére én nem fizettem elő, de a haverom igen...
Hehehe tobzódom a nevekben
133 levél
Válasz 00.07.26. 23:49 #5
Hoffa
Hát erre nem tudok válaszolni!
Egyébként tényleg várhatnál egy-két számot, ki tudja mi lesz a következő számban...
Megaztán szerintem annak Norm.net/Kret.net rovatnak sok értelme nem volt. Pont te mondtad, hogy kevés az igazi tartalom, játékleírás (ami nem igaz) - lehetne + 4 oldal játékokkal, akármivel. Aztán megint csak saját vélemény, de szerintem nem a netajánló a legfontosabb egy játékokkal foglalkozó újságban. Dehát lehet, hogy neked van igazad, nem vagyunk egyformák.
Aztán úgy látom még mindíg nem érted a Csevegő-dolgot. Ott van a JVC postájában háromezer levél, amiből neki kb 10 szól (gondolom), úgyhogy az nem töltene meg egy egész Csevegőt, a többinek meg nem ő a címzettje. Biztos, hogy lesz Csevegő, csak várja az anyagot. Írjál neki, biztos betesz az újságba...eh eh eh
Azért bízz egy kicsit Sz.JVC-ben...Ő se ma jött a falvédőről.
Na bye
Az előfizetés miatt meg kifejezetten sajnállak 8-/
Na bye
897 levél
Válasz 00.07.26. 19:19 #4
Csokistej
Legalább Te rendesen válaszoltál, nem úgy, mint mások, úgyhogy egy picit vitatkozhatunk.
Azért ne forgasd ki a szavaimat: én a Sz. JVC-t ismerem, arra céloztam, hogy Ő nem ismeri. Sajnos ez igaz: két hónapja jelent meg a duplaszám, CoVboyt már két és fél hónapja kirúgták, úgyhogy nem hiszem el, hogy nem tudta valaki korrektúrázni. Mindegy.
Én elolvastam azt a szar bevezetőt, és nem azt mondta, hogy most nem ír csevegőt, hanem azt, hogy olyan levelekre nem válaszol, amik khm. nem túl szépen tudatják véleményüket arról, hogy ő lett a főszerk.
Én éppen hogy CoVboy humora miatt vettem az újságot, meg ott volt két Zedes, Söki meg Hancu, de ők is elmentek, ők írták a jó cikkeket a SZÁMÍTÁSTECHNIKAI LAPBAN, de akkor is odavaló volt a csevegő. Most már netajánlás sincs, így szart sem ér 100 oldalas játékteszt, sőt több hónapos játékok is vannak tesztelve.
Igazadvan, nem tetszik, nem is veszem többet, de mit csinál az szerencsétlen CoVboy fan, aki egy hónapja fizetett elő egy évre egy olyan újságra, ahol neki a CoVboyos újság tetszik netajánlással meg a jó cikkírókkal?
Hehehe tobzódom a nevekben
133 levél
Válasz 00.07.25. 23:24 #3
Hoffa
Szevasz Csokistej!
Nem hinném, hogy az 576 az én védelmemre szorulna, de azért néhány dologban vitatkoznék veled.
1. Azt mondtad nincs Csevegő. Ha elolvastad volna az újság bevezetőjét - ahogy nem tetted - akkor tudhatnád, hogy Sz.JVC nem akart olyan levelekre válaszolni/reagálni, amelyeket nem neki címeztek. Én se szívesen válaszolnék a neked címzett levelekre.
2. Azt kérdezted ki az az SZ.JVC (kicsit alpáribb módon). Ha ismernéd az 576 múltját - ahogy ezek szerint nem ismered - akkor tudhatnád, tudnod kéne ki az az SZ.JVC. Nem azt mondom hogy minden számban 20 cikke van, de az "őskövületek" közé tartozik.
3. Azt mondtad, CoVboy humora miatt vetted az újságot. Ha tetszik, ha nem az 576 Kbyte még mindíg -vezetéstől függetlenül - egy SZÁMÍTÁSTECHNIKAI, ezen belül a SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉKOKKAL foglalkozó újság, nem humorlap. Ha röhögni akarsz akkor vegyél Kretént, vagy Mórickát.
4. Nem hinném, hogy ezután az egy (és legelső) SZ.JVC által "vezetett" 576-után bármiféle tanulságot, vagy jóslást lehetne említeni. A hibák sajnos becsúsznak, nyilván ők sem tapsikolnak a szerkesztőségben, hogy X nyomdahiba került a magazinba.
5. Sok a reklám. No comment, egyszerűen hülyeségeket beszélsz. Legalább egyszer fusd át mielőtt írsz róla.
Ennyi.
Ja és ha nem tetszik, akkor ne olvasd.
Minden jót
Hoffa
897 levél
Válasz 00.07.23. 18:56 #2
Csokistej
A 576 elbukott.
kész.
Bocsá' új főszerk, de ez a szám 1xűen siralmas.
100 oldal, de kb 32-36 oldalnyi anyagot tartalmaz. Van 2 oldal E3, 4 oldal igen szegényes "régi stílusu" news, majd végi (értsd az egész újság végéig) ismerteteők vannak. Ez qrva nagy baj, de hab a rohadttortán, a létező lexarabb játékokat tesztelik (pl. Lucky Luke, meg ilyenek.) a Dió 2 cikk mondlyuk lyó, de az egyész qrva 100 oldalban kb 1 teljes oldalnyi hiba van. Érted: "veszéj" no hát ettől falramásztam. Sz. JVC vagy ki a f*sz nem ismered a KÖTŐJELET? hiába van minden sor végén MINDEN szó kettéválasztva, akkor is ilyen a sor vége, ráadásul nincs kötőjel.:
dsjoasoc akk
or kimen
tem az erdőbe hogy e
gyek egy saj
toskenyeret...
Szóval nincs netajánlás meg semmi, de 4 oldalas HL: CS cheat van. Olyan van leírva, amit a játék readmejében el lehet olvasni. Persze a régi jó képek is eltűntek a cheteknél, és a címe: "Cinkelt lapok"
Amikor egy-két féléves játék tesztjét láttam, azthittem ez valami vicc, esetleg elnyomták, vagy van egy ki*aszott nagy nosztalgia rovat van, de nem!
CoVboy nélkül persze nincs csevegő, és nincs 1 jó beszólás sem. Sehol.
Szóval megszűnni látszik az eddigi egyik vezető lap, melyet CoVboy humora miatt vettünk.
Sorozatos bukások: Zed, mgszűnt. Gamestar nem váltotta be a reményeket, Joker: szar, PcFormat: drága, és most a XI. éves 576 is a porban fexik.

A mi népünk sose bűnhődi meg a jövőt, mert a jövő akkor lesz kibírhatatlan, ha azt hisszük, most pozitív változás lesz!


Hehehe tobzódom a nevekben
897 levél
Válasz 00.07.21. 20:13 #1
Csokistej
A 576 elbukott.
kész.
Bocsá' új főszerk, de ez a szám 1xűen siralmas.
100 oldal, de kb 32-36 oldalnyi anyagot tartalmaz. Van 2 oldal E3, 4 oldal igen szegényes "régi stílusu" news, majd végi (értsd az egész újság végéig) ismerteteők vannak. Ez qrva nagy baj, de hab a rohadttortán, a létező lexarabb játékokat tesztelik (pl. Lucky Luke, meg ilyenek.) a Dió 2 cikk mondlyuk lyó, de az egyész qrva 100 oldalban kb 1 teljes oldalnyi hiba van. Érted: "veszéj" no hát ettől falramásztam. Sz. JVC vagy ki a f*sz nem ismered a KÖTŐJELET? hiába van minden sor végén MINDEN szó kettéválasztva, akkor is ilyen a sor vége, ráadásul nincs kötőjel.:
dsjoasoc akk
or kimen
tem az erdőbe hogy e
gyek egy saj
toskenyeret...
Szóval nincs netajánlás meg semmi, de 4 oldalas HL: CS cheat van. Olyan van leírva, amit a játék readmejében el lehet olvasni. Persze a régi jó képek is eltűntek a cheteknél, és a címe: "Cinkelt lapok"
Amikor egy-két féléves játék tesztjét láttam, azthittem ez valami vicc, esetleg elnyomták, vagy van egy ki*aszott nagy nosztalgia rovat van, de nem!
CoVboy nélkül persze nincs csevegő, és nincs 1 jó beszólás sem. Sehol.
Szóval megszűnni látszik az eddigi egyik vezető lap, melyet CoVboy humora miatt vettünk.

Sorozatos bukások: Zed, mgszűnt. Gamestar nem váltotta be a reményeket, Joker: szar, PcFormat: drága, és most a XI. éves 576 is a porban fexik.

A mi népünk sose bűnhődi meg a jövőt, mert a jövő akkor lesz kibírhatatlan, ha azt hisszük, most pozitív változás lesz!

Hehehe tobzódom a nevekben

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.