Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» John Deere American Farmer Deluxe

1349 levél
Válasz 08.05.19. 10:22 #1
gador
Farmerkodjunk

A minap egy újabb játétra bukkantam: John Deere American Farmer Deluxe

Érdekes kis játék, amiben egy famert, pontosabban egy farmot írányíthatunk: álatnevelés, földművel, annak mindnen velejárójával - takarítás, etetés, javítás, vetés, aratás, növényvédelem. Minap olvastam az egyik legjobb barátom blogját, miszerint milyen jó is alkotni! Nos, azt hiszem, teljes mértékben igaza van. Sok emebr azért frusztrált -szerintem- mert "semmi" nem az "övé", semmit nem maga készít, semmit nem tudhat igazán magáénak. Az ember egy lakásban él (aminek törlesztőjét még évekik fizeti), ugyanez a helyzet a kocsival, általában kész dolgokat (pl. bútor) vásárol, szinte semmi nem tükrözi a keze munkáját. Mondhatnánk a gyereket - már akinek van ugye - de az sem az igazi, mert az manapság nyűg, éjjel sír, nappal bekakil, folyton nyaggat, amikor valami mást szeretnénk csinálni - dögleni a TV előtt... - és nem utolsó sorban RENGETEG pénzbe kerül, ami elveszi a zsét a kocsi/lakás/hifi/plazmatv elől... szóval gyerek sem kell.

A minap bútorokat szereltem össze, mi tagadás, nem könnyű feladat, ám mégiscsak jó érzés, hogy bizony ezt ÉN szereltem össze! Azt hiszem, mindannyian arra vágyunk, hogy, vmit birtokolhassunk, magunkának mondhassunk - úgy igazából. Nem nagyképűen, hanem az alkotó büszkeségével.
Egy picit ebben segít ez a program: ezt a farmot én tettem ilyen szuperré! Persze menet közben rájön az emebr, néha ez egy kicsit uncsi, meg monoton is, de azért mégiscsak jó dolog!


Az alkotás miatt szeretem a legtöbb Tycoon játékot. Amikor valamit a semmiből felmenedzselünk, úgy ügyeskedünk, hogy nagyot alakossunk. Persze nem mindegy, hogy hogyan: nem a másik eltiprásával. Hiszen összefogva is lehet(ne) boldogulni, nem?

A Tycoon játékstílus kedvelőinek íme egy aranybánya.

Jaaa, és a fent említett John Deernek van egy építős változati is: John Deere American Builder Deluxe!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.