Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Call of Duty 6 - sci-fi világban? (Hírek)

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2
A legutóbbi Call of Duty: Modern Warfare 2 cikkek, hírek
7801 levél
Válasz 08.06.23. 09:16 #58
Lovi Tommy
Ipari szemét? Pénzkidobás, stb.? Szerintem lehetne még pár példát felhozni erre. Amúgy nekem nincs semmi bajom a CoD szériával (kivéve a 4-el). a célközönségnek ez kell, s a gyártók nem azt nézik hogy egy csoportnak - a játékosok hardcore rétegének - mi kell, hanem a többi 90%-nak.
16989 levél
Válasz 08.06.22. 14:54 #57
KisCsirkee
LOL! Ez denagy!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
1281 levél
Válasz 08.06.22. 14:25 #56
Indigo
Örülünk, hogy a továbbiakban megkímélsz minket a hülyeségeidtől. Bye!
14652 levél
Válasz 08.06.22. 14:18 #55
Razor03
Rugjátok a port seggfejek, én leléptem !
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
8074 levél
Válasz 08.06.22. 13:49 #54
Gerry
Razor, te most tényleg személyeskedni akarsz? Biztosan erre vágysz? Előhozni az aláírásomat, miközben a tiéd a "Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!"? Nincs ezzel semmi baj, de a fa, és az erdő kontextusáról már gondolom hallottál...
Ipari szeméttel hányásig vagy? Ez remek, de akkor miért kommenteled egy újabb ipari szemét bejelentésének hírét? Én megértem, hogy Te is hiszel abban, hogy a játékipar márpedig egy intellektuális műfaj, de sajnos nem az. Ennek fényében picikét, de csak egy picikét nehezen értem meg, miért kell ezen háborogni-profitorientáltság, ez a kulcsszó, nem a Te homályosan elképzelt fellsöbrendű játékosi egód. Amit persze a kiadók komótosan leszarnak, ez csak evidencia.
Tucat széria iránti imádat? Mindig is szerettem mikor újabb információkat tudok meg önnön magamról, ezt mindenképpen köszönöm
Neked. Ugyan a legutolsó rész amivel játszottam az a második rész volt, de ha Te mondod, akkor biztosan belevesztem az imádatába, hiába, silány ember, silány termékek, silány világ. És persze silány fórum.
Törölgessem a posztjaidat ezen az elkurvult fórumon? Ugyan-ugyan, miért is törölgetném, ha oly kegyesen megtisztelsz minket ezen a határozottan erkölcsi fertőbe süllyedt, elkurvult fórumon? Csupán öröm tölt el, hogy itt vagy közöttünk, és lealacsonyodsz a fórumunk nyílvánvalóan legalja szintjéhez. De tényleg
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
1281 levél
Válasz 08.06.22. 13:43 #53
Indigo
Na igen, nem is tudom ki kezdte ezt a "felsőbbrendűzést". Újabb öngól? Szánalom vagy.
És megint kiforgatod mások nézeteit és értékítéletét, megpróbálva a saját "igényességedet" bizonygatni (amiről egyébként az írásaid alapján nem vagyok meggyőződve). Gerinctelen jellemre vall, de te tudod, a te életed...
73 levél
Válasz 08.06.22. 13:40 #52
TechtHoniC
Nem félek attól ,hogy az Infinity Ward nem megfelelő minőségű folytatás fog kiadni a keze közül. Akármi lehet az a project. De ha valóban a Cod 6 akkor is várom mert biztosan jó lesz. Meg amugy is egyenlóre még Jön az 5.
14652 levél
Válasz 08.06.22. 13:31 #51
Razor03
Erre mégis mit lehet válaszolni? Biztos te is valami öntelt becsavarodott egoista félistennek képzeled magad (aláírás is erre utal), aki a valóságban semmivel sem több, mint mások, és az igénytelen tucat széria iránti imádatod is ezt sugallja. Végezetül egy kis sablon duma: a véleményem leírtam mind2 hírrel kapcsolatban, ha akarod törölgesd a posztjaimat (úgy is divat mostanában ezen az elkúrvult fórumon az ilyesmi). Azért szerencsére vannak páran, akik szintén hányásig vannak ezzel az ipari szeméttel, és ez megnyugtató, épp elég, hogy kiszálljak ebből a vitából.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
8074 levél
Válasz 08.06.22. 13:06 #50
Gerry
Lenézni másokat- miért, tagadja valaki, hogy a populáció nagyobbik része abszolút idiótákból áll? Az álszent példabeszédekből nem kérnék, ha lehet Arról nem is beszélve, hogy egészen pontosan ki is kezdte el a mai játékoknak -és ezzel együtt a fogyasztóiknak is- a fikázását valamiféle homályos, felsöbbrendű játékosfelfogásból adódóan?
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
14652 levél
Válasz 08.06.22. 12:35 #49
Razor03
ÁÁÁÁ ez mekkora !

Geri: te meg valami felsőbbrendű űbermens vagy, hogy ennyire lenézel másokat? Kiv lennék hová sorolod magad ...
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
1541 levél
Válasz 08.06.22. 12:19 #48
Hofi
Egy felkapott szóbeszédre nem kell adni. Hírhajhász emberek kitalálnak valamit csakhogy legyen miről vitatkozni. Még az 5-öt se tudni, hogy mikor jelenik meg. Akkor érdemes beszélni róla ha hivatalosan is bejelentik. Addig csak fölösleges szócséplés. Az első 2 rész még maradandó nyomot hagyott. A harmadik meg se jelent PC-re (ezt se értem miért). A 4-ről meg nem érdemes beszélni, mert az nem a világháború témáját dolgozza fel.
9083 levél
Válasz 08.06.22. 10:17 #47
davkar9
"2247. A gonosz Vörös bolygó lakói támadást indítanak a Föld ellen! Az megátalkodott Souv I'etek már leküldték beszivárgóikat planétánkra ahol a helyi konfliktusokkat kihasználva térdre kényszeríttették a bolygó 14%-át. A maradék 86% az Amerikai Császárság. Rájuk vár a dicsőséges feladat, hogy felszabadítsák a Föld népét ahogyan azt korábban is tették. Csatlakozz a felszabadítók maroknyi csapatához melynek egyik vezetője Price kapitány aki 23. században az egyedüli ember aki még bajuszt hord. vajon sikerül-e megmenteni a Föld népét a pusztulástól és visszaverhető e a Souv I' etek támadása? Mindez csak egy hősön múlik. Ez a hős Te vagy!"
- Bámulatos grafika! Játék az előző rész kétszeresen felturbózott motorját használja.
- Intelligens ellenfelek! Az ellenség mérgezett agyú fanatistaként támad majd rád, célja, hogy elpusztítson.
- Légy te a leggyorsabbb! Használd fegyvered úgy ahogy eddig még senki sem előtted! Lőj, tárazz, célozz!
- Többjátékos móka! Egyszerre 128 ember szállhat harcba a klasszikus játékmódokban!
Simple. Eternal. Beige.
14264 levél
Válasz 08.06.22. 10:10 #46
balays82
Az elmúlt 6-7 évben szinte minden kipróbálásra érdemes FPS megfordult a kezeim között, mert bevallom, ez az egyik kedvenc műfajom. És igen, nagyon szerettem a CoD valamennyi részét is, azonban nem érzem, hogy ettől kevesebb lennék, mint azok akik megvetik az ilyen játékokat. Amikor megjelenik egy új rész, akkor úgy ülök le elé, hogy tudom, mire számíthatok, nem várok mást, mint egy hatalmas adrenalinlöketet, néhány óra felhőtlen lövöldözést. Ezek a játékok nem is akarnak többet, ezért csinálták őket.
Tudom, hogy az FPS műfajon belül is vannak olyan próbálkozások, amelyek megpróbálnak eltérni az uralkodó trendektől, ezeket is ismerem, az egyik legnagyobb kedvencem pl. a Condemned, de említhetném akár a Chronicles of Riddick-et is.
Ettől függetlenül, amennyiben összetett, gondolkodást igénylő játékra vágyom, akkor inkább előveszek egy RPG-t, kaland vagy stratégiai játékot, esetleg egy PoP féle akciójátékot. Egy FPS esetében pedig nem zavar, ha csak menni kell és lőni, amennyiben ezt igényes csomagolásban tálalják. A CoD számomra pont ilyen, akárcsak mondjuk a Crysis, mert attól függetlenül, hogy látszólag szabadon bejárható terep áll a rendelkezésedre, ez sem szól másról, mint bármelyik CoD.
14264 levél
Válasz 08.06.22. 09:47 #45
balays82
Ezt nem tudom megítélni, mert még csak videókat láttam belőle. Az első résszel,valamint a kiegészítőjével viszont játszottam, de azon kívül, hogy 2. VH-s FPS volt, nem sok hasonlóságot fedeztem fel a CoD részeivel.
Ammenyiben pedig tényleg a CoD sorozat irányába tolták el az új rész fejlesztését, az is csak azt támasztja alá, hogy van létjogosultsága az újabb és újabb részeknek.
16989 levél
Válasz 08.06.22. 00:42 #44
KisCsirkee
A BiA legújabb része a H'sH tökéletesen hasonlítható a COD-hoz, mivel a fejlesztők úgy döntöttek, leárkádosítják, mert igencsak rétegjáték volt az előd!

És a 3-adik résez érkezik Augusztusban, nem a második.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
4727 levél
Válasz 08.06.22. 00:39 #43
Christoph
Az igaz, hogy nem hülyébbek az emberek, de szerintem a fiataloknál vannak gondok manapság. Anyukám tanárnő és panaszkodik, hogy évről-évre rosszabbak a gyerekek. És ezt el is hiszem nekik, mert 10 éve alig panaszkodott. Meg amit látok sem semmi. Nem hülyébbek csak sokkal többet engednek meg maguknak, a hierarchia valahogy kezd elmosódni , de ez tök más téma csak eszembe jutott.
4727 levél
Válasz 08.06.22. 00:35 #42
Christoph
Hát ennyi azt hiszem. Nekem is ez a véleményem.
Az valóban érdekes, amikor a COD meg GTA vagy NFS játékosokat majdhogynem lenézik a magukat "igazi játékértőknek" tartók. És itt most nem bizonyos személyekre gondolok, de van az internetes közösségen belül egy jelentős réteg.
És, hogy konzumjátékosok a többiek meg stb. Ők nem veszik figyelembe, hogy a legtöbb ember azért ül le játszani, hogy kikapcsolódjon. Igenis ez csak egy szórakozás jó esetben (kivéve persze akinek ehhez kötődik a szakmája). Nem kell ahhoz 10 éves kissrácnak vagy hülyének lenni, hogy ilyenekhez üljön le valaki. Szerintem még nem létezik olyan, hogy játékművészet, a filmeknél, könyveknél meg van egy ilyen rész.
Egyébként nem értem miért rosszak alapból azok a játékok, amik nem valósághűek és akció orientáltabbak. Ha valósághűségre vágyik valaki az nézzen dokumentumfilmeket, ezeknek a játékoknak nem is ez a céljuk. A COD4-nek is volt egy-két nagyon nagy része. Pl, amikor az orosz résznél csubakka ruhában kellett átmászni, vagy inkább az előtte lévő rész hangulata meg a megvalósítás elképesztőre sikeredett.
8074 levél
Válasz 08.06.22. 00:13 #41
Gerry
Naugye

Razor: Ez egy iparág. A Dallasból sem azért volt majd' 500 rész, mert mindegyik magasfokú művészi és intellektuális koncepcióval rendelkezett, hanem mert igény volt rá, és mint piaci termék, eladható volt. S mindennemű ellentétes elképzeléssel együtt a játékipar a szórakoztatóipar szerves, és egyre bővülő része, amelyben nem a húdenagy kreativitás, hanem a profit a fontos. S ha történetesen a kettő összeér, annál jobb, de ha nem, attól még mehet a szekér. Ezen kár morgolódni, azon az amúgy ótvar baromságon meg, miszerint az emberek most
hülyülnének el, főleg kár, ti az elsöprő többség mindig is abszolút hülye volt. Műveltségében pedig az átlagember, a plebs soha nem vot ilyen magas színvonalon, mint most. Ami még mindig a béka segge alatt van, de mégis. Régebben még itt sem volt.
A játékok pedig soha nem egy intellektuális szórakoztatási eszköz voltak-vannak kivételesebb műfajok, mint pl. a kalandjátékok, de a nagy többségre nem ez a jellemző. S hogy ez baj lenne? Egy bizonyos szintig nem; ez csak játék, és kikapcsolódás, nem iq-teszt.


Amúgy 93-4 táján bárki is továbblátott a Doom-on?
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
14652 levél
Válasz 08.06.22. 00:12 #40
Razor03
Nagyon tudom sajnálni az ittlévőket, balays téged is. Nem gondoltam volna, hogy a doom-cod vonalon nem látsz túl, pedig több tucat fps-t ki lehetne emelni, amely megpróbált kitőrni ebből az agyatlan stílusból.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
14264 levél
Válasz 08.06.22. 00:04 #39
balays82
Hát igen, én még emlékszem olyan összetett, logikus gondolkodást igénylő, intellektuális játékokra, mint a Pong, a Pac Man, a Super Mario, vagy később a Doom. Azóta egyre csak zuhan a színvonal, szinkronban az emberiség teljes elhülyülésével.
8074 levél
Válasz 08.06.21. 23:57 #38
Gerry
Igen, visszafejlődött, mert a játékok mindig is a csúcsintellektualitás bástyái voltak, bezzeg ma, hajjajj. És igen, jut is visszafejlődött, mert a mai világban csak a szemét ér valamit-régebben persze még megvolt az istenes kultúra, az. Amerre csak ment az ember, hát nem kibökte a kultúra a szemét jól?!

Amúgy ezeket az ótvar baromságokat valahonnan veszitek, avagy egyedi ötletek? A mai fiatalság több ezer éve klasszikus kitétele mikor jön?
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
1281 levél
Válasz 08.06.21. 23:57 #37
Indigo
Később is indult a sorozat, azért csak a 2. résznél tart
Persze nyilván abba fogják hagyni a világ egyik legjövedelmezőbb sorozatát, mert kizárt dolog, hogy negyedjére is bejöjjön az embereknek. Áhhh.
14264 levél
Válasz 08.06.21. 23:52 #36
balays82
Még, ha így is van, akkor sem a kiadók/fejlesztők a hibásak, amiért kielégítik a játékosok igényeit. Olyan játék fejlesztése, amit senkit sem érdekel, nem éppen jó üzlet.
14652 levél
Válasz 08.06.21. 23:47 #35
Razor03
Sajnos ennyire visszafejlődött a játékosok igénye, ezért veszik ezt a szemetet. Ez szórakoztat a mai világban, tudod mint a fíííríísz meg pite filmek.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
14264 levél
Válasz 08.06.21. 23:45 #34
balays82
A Modern Warfare több, mint 10 millió példányban kelt el, és nyert egy rakat év játéka díjat. Igen, szerintem is itt az idő, hogy abbahagyják.

Egyébként meg a CoD és a BiA nem ugyanazon a pályán versenyez, ezért az összehasonlításuk értelmetlen.
151 levél
Válasz 08.06.21. 23:15 #33
Peca001
Pl a Brothers in Arms sztem újított. És abból még csak a második rész jön. Igen szerintem lassan abba kéne hagyniuk ezt a vonalat, mert ami 3szor (Cod 1-2-4) bejött az embernek, lehet negyedszerre már unalmas, nem?
1281 levél
Válasz 08.06.21. 22:43 #32
Indigo
Akkor tehát várjuk az egetrengető új ötleteidet, hogy hogyan, mivel lehetne feldobni egy háborús játékot (ami persze nem üt el a játékstílustól). Hogyan dolgoznál fel egy háborút egy számítógépes FPS játékban? Vagy hagyják is abba az egészet, mert a CoD1-ben már mindent láttál?
151 levél
Válasz 08.06.21. 21:50 #31
Peca001
Az a baj szerintem, amit itt páran leírtak már előttem, hogy már nem újdonság az, ami a Cod 1-ben még új élmény volt, tehát h "mindenhonnan rohanunk az ellenfélre, nem vagyok egyedül, háborúnak cak egy icipici része vagyok". Nekem már a 4.rész is csak egy új textúrákkal felruházott CoD 1volt, semmi újdonsággal az előző részekhez képest (persze SPről beszélek). Félek hogy a következő részekkel is ez lesz
17778 levél
Válasz 08.06.21. 21:50 #30
MagicMoment
ilyen se volt még,h 2 ember egyetért velem. asszem kezdek változó korba lépni
1281 levél
Válasz 08.06.21. 21:47 #29
Indigo
Tökéletesen egyetértek.
2745 levél
Válasz 08.06.21. 21:45 #28
cygary
ott a pont!
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
17778 levél
Válasz 08.06.21. 21:43 #27
MagicMoment
elégedetlenkedők.
fullra elvan kényesztetve a 'gamer' közönség. megtehetik,h fikáznak mindent.
ha van,az a baj,ha nincs az a baj.
valakik mindig elégedetlenek.
(aztán már csak zárójelben jegyzem meg,h ezek az egyének ugyanúgy ott fognak kockulni a gép előtt,ahogy az összes eddigi cod rész előtt tették. aki meg sosem codozott,az ezek után sem fog,de beleszól,mer hát most trendi fikázni)
2745 levél
Válasz 08.06.21. 21:43 #26
cygary
Ezt a számozás dolgot ők már ügyesen megoldották csak mi hívjuk így. Nincs szám, csak alcím. Voilá
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
17778 levél
Válasz 08.06.21. 21:41 #25
MagicMoment
mikor lesz már olyan,h nem nyitnak egy újabb meki éttermet?
segítek: amíg jövedelmező valami,addig folytatása lesz.
4727 levél
Válasz 08.06.21. 21:40 #24
Christoph
Nem értem mi abban a probléma, hogy lesz egyszer COD 6. Ez a meddig lehet húzni kérdés meg értelmetlen. Most ez kb olyan, mintha azt mondanánk, hogy ne is legyen több PC-s játék, mert már mindent megcsináltak. A COD most már egy márkanév, de mindig újítanak. Nem mindegy, hogy mi a neve ha minőségileg rendben van? Eddig pedig nem volt velük gond. Jobb, ha kitalálnak egy új nevet, akkor nem lesz ekkora irtózás a magas számtól?
151 levél
Válasz 08.06.21. 21:21 #23
Peca001
Hát ez szánalmas... Kijött az első "videó" (azért a zárójel, mert ez sem in-game videó, csak egy tök semmitmondó trailer szerű. Ha nem lenne odaírva h CoD, azt hinném, hogy MoH: PA új graf motorral, avyg valami olyasmi), és aztán már a CoD 6ról beszélnek, ami még ugyan be sincs jelentve, de a nagyközönség már röhög az egészen. Amúgy ha így haladunk akkor cod 6 scifi, gyalogosan, cod 7 megint 2.vh, aztán cod 8 már űrhajószimulátor lesz, vagy mi???
541 levél
Válasz 08.06.21. 21:00 #22
Rigida
LOLXD
A dyslexic man walks into a bra.
16989 levél
Válasz 08.06.21. 20:57 #21
KisCsirkee
Alice? A Fenéket Újkrisztus után 4560-ban fog játszódni, aholis a gonosz űrnyuszik támadják az űrhiperusamarine-okat a Call of Duty 846378324 bolygón!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
285 levél
Válasz 08.06.21. 20:57 #20
jékkocka
Tényleg ez eszembe se jutott
Nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér :D
285 levél
Válasz 08.06.21. 20:56 #19
jékkocka
Na igen, de a fifa, nba, meg az nhl-eknél legalább évszám van, de az is egy idő után olyan unalmas... Hát még ez a végeláthatatlan számozgatás...
Nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér :D
4099 levél
Válasz 08.06.21. 20:55 #18
xeLaR
Final Fantasy?


Szerk: Mario? Zelda? stbstb...
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
4431 levél
Válasz 08.06.21. 20:54 #17
Lavar
Hát, fifából meg nfsből is van több mint 10 rész. (Mondjuk, a cod minőségibb.)
Am a hírhez: Nem tudok semmit mondani... Azért kíváncsi vagyok rá, de remélem nem ilyen fifa szintű sorozat fog válni belőle.
285 levél
Válasz 08.06.21. 20:53 #16
jékkocka
Most komolyan meddig lehet egy játéksorozatot húzni?
(hány részig mármint)
Nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér :D
541 levél
Válasz 08.06.21. 20:53 #15
Rigida
Mint már írták lennebb is a cod4 se tetszett sokaknak amikor megutdták hogy nem vh-s lesz hanem a modern hadviselést fogja "bemutatni". És tessék mégis sokakanak tetszett. De az még érdekelne, hogy a földön ember vs ember háború lesz, vagy ember vs idegenek.
A dyslexic man walks into a bra.
27964 levél
Válasz 08.06.21. 20:50 #14
LordMatteo
Kész vagy, eldőltem
A kibaszás társas játék, sose feledd.
14652 levél
Válasz 08.06.21. 20:49 #13
Razor03
Jó de az már Alice csodaországban fog játszódni .
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
285 levél
Válasz 08.06.21. 20:49 #12
jékkocka
A 2.vh-s BF az az 1942 volt
Nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér :D
16989 levél
Válasz 08.06.21. 20:48 #11
KisCsirkee
Soha a büdös életben! A COD20 is a Q3-ra fog épülni!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
19406 levél
Válasz 08.06.21. 20:48 #10
sipec
a cod6 valami sims kiegeszito lesz?
27964 levél
Válasz 08.06.21. 20:46 #9
LordMatteo
Vietnam II. vh? lol.
A kibaszás társas játék, sose feledd.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.