Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Two Worlds: The Temptation

827 levél
Válasz 10.11.11. 10:47 #14
_Sun_
Én is ezen a véleményen vagyok, sok jó ötlet, de nincs igazán "arca" a játéknak, kicsit olyan semmilyen. Az akció rész és a tápolás szerintem elég jól sikerült. Pár tíz óra bőven van benne, ha módszeresen adagolja az ember, ami nem rossz egy ilyen típusú játéktól.
Meglátjuk sikerült-e a második részben egy igazán karakteres játékot összehozni, egy kidolgozottabb világgal és emlékezetesebb karakterekkel.
Gaming is about killing time, not killing people
4176 levél
Válasz 10.11.11. 10:28 #13
gothmog
Én tavaly ilyenkor vittem végig, a legutolsó patch-csel. A (rövidke kis) véleményem tehát arra a verzióra vonatkozott.
Nagyon picit bővebben itt le is írtam a véleményemet róla anno.
Endure. In enduring, grow strong.
2181 levél
Válasz 10.11.11. 10:21 #12
Shadowguard
Tudom, hogy alapvetően nem a sztori a lényeg, de én szeretem, ha legalább minimális szinten van valami történet ami leköt. Vagy ha nincs akkor legalább a játékmenet adja meg a szükséges pluszt (Harmadik alternatíva a minőségi átvezetők lásd Diablo, az kétszer elérte, hogy végigszenvedjem, mielőtt beleuntam). Csak itt a déli részeknél annyiból áll, hogy megyek 10 métert, lecsapok 10 sec alatt ugyanannyi orkot aztán jön három ogre amikkel vacakolok másfél percet. Így nem szórakoztató...
Az alkímia és a fegyverek variálása tényleg jó megoldás, plusz egy-két képesség is hasznos, 51. szintre egész szépen feltápoltam a karaktert. Csak elveszett a hajtóerő, hogy kiderítsem mi sülhet ki belőle.
A patch okozta javulásokhoz viszont nem tudok hozzászólni, anno ez a játék kimaradt az életemből (gyenge volt a gépem mikor megjelent) most meg értelemszerűen a maxra patchelt verziót próbáltam.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
827 levél
Válasz 10.11.11. 10:00 #11
_Sun_
Hát ez a játék tényleg nem a csavaros történetvezetésről szól. A világ fixen szintezett, ha túl erős ellenség jön odébb kell állni, és később visszamenni.
Nagyon erős tárgyakat lehet a játékban csinálni, amikkel a kőgólem is csak pár ütés. Vannak perma statnövelő tárgyak, amik ráadásul szörnyekből is esnek (és kimaxolt alkímiával duplán hatnak) és egekig lehet a HP-t tornázni.
Ez egy igazi tápolós-darálós játék, nyílt világgal. Aki szereti az ilyet és rászánja az időt, annak szerintem kellemes időtöltés egészen a játék végéig.
Nem akarom egekbe magasztalni, de a botrányosra sikerült 1.0 után sokan leírták a játékot, de mára már szerintem kifejezetten kellemes a maga kategóriájában.
Gaming is about killing time, not killing people
2181 levél
Válasz 10.11.11. 09:43 #10
Shadowguard
Én azért várok egy bővebbre sikerült ismertetőt, még ha csak az első pár pályáról is Az első résszel is eljátszogattam nemrég, csak egy szinten túl már ritka játszhatatlan lett. A mezei orkokat, ork hősöket egy ütéssel aprította a karakter, de jöttek mindenféle ogrék, gólemek amik bármely fegyverrel fél percig tartottak és mellette elég szépen sebezték a karaktert. Ráadásul csoportosan. A sztori meg nem volt annyira érdekfeszítő, hogy szenvedjek velük...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
827 levél
Válasz 10.11.11. 09:42 #9
_Sun_
Az első részen rengeteget javítottak a patch-ekkel. Tényleg nem csak duma a "meghallgatjuk a játékosok javaslatait". Én felmentem az online szerverekre is az elsővel, és mindig volt valaki online a fejlesztők részéről (gyakran többen is). Családias volt a hangulat, a régebbieket névről ismerték és szívesen elbeszélgettek a játékosokkal.
Ha csak annyit fejlődött az első rész utolsó frissítése óta, mint az első rész a patch-ekkel, akkor én már egy kifejezetten kellemes akció-RPG-re számítok (könnyed szerepjátszás, sok-sok élvezetes hent és táp ).
Gaming is about killing time, not killing people
4176 levél
Válasz 10.11.11. 08:58 #8
gothmog
Az első részét ismerem. Mit mondjak rá? Olyan semmilyen nem volt. El lehetett ütni vele az időt, sőt, időnként voltak jó ötletei és pillanatai, de megközelítőleg sem volt egy "A+ ligás" darab.
A fejlesztők ugyan valóban fogadkoznak, hogy "na majd ezzel a második résszel megmutatjuk a világnak", de az előd alapján én őszintén kétlem, hogy "új királyt" tudnának kreálni... annak örülhetnek/örülhetünk majd, ha sikerül a "tisztességes munka" szintet kihozniuk.
Endure. In enduring, grow strong.
20259 levél
Válasz 10.11.11. 08:54 #7
Peace
Lehet akkor jön ki(hivatalosan), én mindenesetre végigtoltam már az első pálya felét, ahol abba is hagytam a játékot egyelőre.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
827 levél
Válasz 10.11.11. 08:39 #6
_Sun_
Ezt én is várom, de nem 2011.1.4-én jön ki? Vagy megjelent már?
Gaming is about killing time, not killing people
20259 levél
Válasz 10.11.11. 07:34 #5
Peace
Az igazat megvallva TELJESEN megfeledkeztem erről a játékról, és most meglepődve látom, hogy még a topic-jába is írtam, anno. A lényeg, hogy most települ, és kíváncsian várom, hogy mi sül ki belőle. A trailer még mindig hangulatos, és nem mellesleg a zene is nagyon szuper alatta.
Viszont én nem mostanában találkoztam ilyen játékkal, melynél ennyire ellentmondásos tesztekbe és hozzászólásokba futok bele! Van aki magasztalja és majdnem maximális pontszámot ad rá. Az RPG-k új királyának lett kikiáltva, és hogy minden más szerepjáték hulladék ehhez képest. És ott van a másik tábor(akik szintén nincsenek kevesen),akik szerint egy félelmetesen rossz, elcsépelt és unalmas játékról van szó. Úgyhogy kénytelen vagyok a végére járni, hogy mi is az igazság.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20259 levél
Válasz 10.05.31. 21:50 #4
Peace

Bűntető trailer !!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1032 levél
Válasz 08.07.31. 11:02 #3
Chavez
Nem is tudtam, h van rajongói oldala a TW-nek akkor még is csak ismerik ezt a játékot.
1340 levél
Válasz 08.07.27. 22:17 #2
tomcsa4
Kényelmes a kezelése. Harcok sem dühítők. A bugok nem zavartak. Szeretem az ilyen játékokat. Összetettebb küldetések kellenének bele!

Az elfek megjelennek benne (mármint a The Temptationban). Itt egy magyar rajongói oldal, érdemes olvasgatni.

Másik ilyen játék az Oblivion és a Gothic 3. Hát ezen három közül a Two Worlds a legélvezetesebb! Igaz nem pörgettem még ki egyiket sem, csak megvettem és toltam velük valameddig.
World of Warcraft 2006.01.31-2007.10.08 || only original server (Arathor) || total played: 239 days || Kedvenc játékom
1032 levél
Válasz 08.07.27. 21:06 #1
Chavez
A SouthPeak Games hivatalosan is bejelentette a Two Worlds: The Temptationt a sikeres nyitott világú, akció-RPG folytatását. A korábban még kiegészítőnek tervezett játék azóta teljes értékű folytatássá nőtte ki magát, története az első rész után játszódik majd nem sokkal Kelet-Antaloorban, főként az Oswaroh és a Drak’ar sivatag közeli területeken. Egy teljesen új grafikus motort kap a játék, átdolgozzák a harcrendszert és sok új típusú küldetés kerül majd bele. A tervek szerint az ősszel kerülhet a boltok polcaira a program.
Gamespot szerint legkésőbb nyárra jelenik meg. Gyakorlatilag már ez évben augusztusban fog megjeleni (gamefaqs szerint)

Képek

Nekem az első rész annyira nem jött be, de ez mérföldkövekkel jobbat igér minden szempontban!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.