25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Star Trek: Starfleet Command Volume II: Empires at War (Ismertető)

Malak
#5 Malak [10]

Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni???

Nem megy az empire at war!
valami progi kéne hozzá! Sajnos másolt!

Segítség! Hol találom?

Válasz erre

Thomas
#4 Thomas [38]
Az attol fugg, hogy milyen stilus erdekel. Nalam most a Fallout Tactics: Brotherhood of Steel es a StarTrek:Away Team megy, es mindegyiket tudom ajanlani.

Válasz erre

Capali
#3 Capali [887]

Milyen jó gamét tudnál nekem ajánlani mostanság Thomas?

Rulez ! Kúl ! Fajin !

Válasz erre

Thomas
#2 Thomas [38]
Ehhez csak csatlakozni tudok. Amit atvettek a tablas jatekbol az jol mukodik, de a sajat adalekokkal vannak meg gondok. Nalam meg allatira instabil is. Pedig kar, szuper kis progi lenne.

Válasz erre

Atis
#1 Atis [1]
Üdv Mindenkinek!

Szerintem a Starfleet II egy alapvetően elcseszett játék, mivel hiába fejleszted a hajóidat, ha az ellenség is ennek megfelelően egyre jobbakkal támad. Ha ez legalább valamihez, mondjuk a gazdasághoz, lenne kötve aszt mondom rendben, de az egyik nap még csak fregattokkal, másnap meg nehéz cirkálókkal harcolok minden átmenet nélkűl. Ráadásúl ezek elpusztításáért ugyanannyi presztizs pontot ad a gép, ami külön hülyeség. (Végülis egy csatahajó vagy egy könnyű cirkáló elpusztítása ugyan az a szint?!) Az azonos jutalmazás azért is gázos, mert a jobb rakéták jóval többe kerűlnek és ha az ellenfél nyugodtan ellövi az összeset, mert neki úgyis mindegy nekem meg spórolni kell, mivel tudom, hogy 2-3 rakétát tudok max venni a kapott pontokból, az meg direkt hátrányos a számunkra. Ezért én nem is vettem nehéz cirkálónál jobb hajót, mivel ez is elég egy bolygó elfoglalásához (Mondjuk kell hozzá még egy szabad óra is, ami alatt le lehet kűzdeni a védőket.) és a fenttartása is lehetséges a kapott pontokból.

Összegzésként szerintem egy jó játékot így elcseszni szinte már művészet ilyen kis hülyeséggel.

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.