Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Pénteken jelenik meg a Stalker: Clear Sky (Hírek)

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
A legutóbbi S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky cikkek, hírek
3 levél
Válasz 11.08.26. 09:27 #8
burner97
a clear sky sokkal jobb mint a chernobyl már csak azért is mert alig van benne vásárlási lehetőség
és hiábba hack-elem meg Cheatengine 5.5-tel mert nem tok szionte semmit venni edig 9999999999 rubel-ből csak kémne valami reémium fegyó vagy valami ilyesmi.
és ami nagyon tetszik hogy lehet lenni a FOSZTOGATÓKKAL is csak az a baj nagyon nehéz kiütni a Stalkereket meg a SZOLGÁLATOT.
amúgy hogy lehet a soc-ba csatlakozni valakikhez????
Bialics Bence
167 levél
Válasz 08.10.16. 11:50 #7
froginator
Az én feltételezésem pedig az hogy aki a zóna közepén maradt az sztrelok.és őmiatta vannak a kitörések. szerintem de ezt még nem tom teljesen bebizonyítani.csak onnan veszem hogy a soc.ba a játék végén megcsinálta a küldetést és lefeküdt valahol,de lehet hogy az csak álom és még mindig ott van,és tovább álmodozik,vagyis ő (lehet)a hibás mindenért.
167 levél
Válasz 08.10.16. 11:45 #6
froginator
jó de én csdak október 10-e óta játszok vele.különbenis én a magyar szinkronosra vártam,és nem néztem róla videót.De már megvan eredetibe magyar szinkronnal,és még nem tom mit kezdjek merre menjek de majd még meglátom.de az biztos hogy én a szabadsági frakcióhoz csatlakozok.a shadow of chernobilban is ott voltam.volt olyan is mikor a kötelességieknél voltam csak nem volt jó ötlet mer kicsit 5 szörös túlerőben volt a szabadsági mert lopni akartam fegyvert meg lőszert.úgyhogy csúnyán ráfáztam.de egyébként tetszik a clear sky nem gondoltam volna hogy ekkora területen lehet mászkálni.Legjobb.na tiszteletem.by: ]5N!P3R[strelok!!S.T.A.L.K.E.R.
8935 levél
Válasz 08.10.10. 15:27 #5
goodboy007
Ahhoz képest, hogy S.T.A.L.K.E.R. fan vagy, nem is tűnik fel, hogy a Clear Sky már egy hónapja megjelent?!
In god we trust, all others we track!
167 levél
Válasz 08.10.10. 08:13 #4
froginator
akkor a clear sly nem lesz annyira jó mint a soc. mi?
hát ez szomorú.azt hittem lehet barangolni össze vissza ilyen +küldetés olyan+ küldetés meg ilyenek.De én tom mi a második robbanás mostmár.
amikor a játék végén a shadfow of chernobilba vissza számolt az idő hogy robbanni fog az lehett a clear sky alapja.ennyi kösz.
14264 levél
Válasz 08.09.24. 15:49 #3
balays82
Amennyiben 5 ezer forintba kerülne, akkor meg az lenne a baj, hogy nem 3 ezerbe kerül. Ez már csak így van, ha valaki nem akar megvenni valamit. Valószínűleg jelentős részben a CDProjektnek köszönhetjük, hogy ilyen árszinten lehet ma PC játékot kapni Magyarországon, valóban nem ártana megbecsülni ezt. Ráadásul a Clear Sky játékideje a hírek szerint durván 20-25 óra, ami többszöröse az ugyanennyibe kerülő (egyébként remek) Crysis: Warhead végigjátszási idejének.
332 levél
Válasz 08.09.24. 14:16 #2
McAnt
Ha ezt a "ár nincs összhangban a játék értékével " szöveget az EA Mo.-n átlag 13000 forintért forgalmazott cuccaira mondanád, akkor még megérteném, és egyet is értenék. De hogy a Cd Projekt áraiba kötsz bele, akik amióta jelen vannak a magyar piacon mindig lényegesen olcsóbban adják az "A" kategóriás játékaikat is, különféle bónusztartalmakkal együtt (plussz mindig igényes tokban, nem csak egyszerű dvd tokot sóznak a gémerekre), és sokszor még magyarosítják is a játékaikat (ezt is, teljes mértékben, ami nekem ugyan nem hiányzik, de nagyon sok játékosnak aki nem tud angolul elengedhetetlen) azt már nehezen tudom megérteni.
A legnormálisabb kiadó az országban, erre fetrengesz, hogy a Clear Sky-t miért adják 8000-ért. Ne adják ingyen esetleg? Ráadásul olyan érveket hozol fel, amik zömében egyátalán nem igazak a Clear Sky-ra, hiszen ez nem csak egy sebtében összedobott kiegészítő.
De ne vedd meg, töltsd le Te is, meg a hozzád hasonló idióták, aztán meg majd csodálkozz, ha a Cd Projekt kivonul az országból a szar eladások miatt: marad az EA és társai, a 13000 forintos játékárakkal, amelyekhez ezredannyi bónusztartalom (kül és belcsin) sem fog tartozni, mint a Cd Projekt játékaihoz. De megmondtad a tutit, gratula
A szent tehenekből lesz a legjobb hamburger.
330 levél
Válasz 08.09.23. 16:54 #1
RUSSIANBOY
Szerintem a 8000 sok ahhoz képest hogy csak 50%ujitás valamint kivett helyszinek.És bár ez előzmény tehát a játékbeli csernobili baleset előtt játszodik Pripyat meg minden más már akkor is volt.Még ha talán 5000be fájna megvenném.Na most ezzel nem akarok senkit kalozkodásra buzditani csak személyes véleményem szerint az ár nincs összhangban a játék értékével és ugy veszem észre hogy csak a játék/termék eladása a cél nem a vevők érdekeltsége.....csináltunk egy jo játékot a népnek itt a folytatása nem kellett semmi uj motor vagy ilyesm icsak lazán lemásoltuk a másikat kicsit finomitottunk rajta és most adjuk el nekik.........nagyjábol ennyi.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
766 levél
Válasz 08.09.23. 16:54
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Pénteken jelenik meg a Stalker: Clear Sky (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.