Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» X-Men Origins: Wolverine - trailer (Hírek)

12 levél
Válasz 09.02.19. 17:01 #9
Skizo
ÉÉÉs milyen igaza lett Gobiákosnak és maradt a magyar fordításban a xar Farkas. Pedig ez olyan egyszerű dolog: ha Téged (tökmind1 ki vagy) Józsinak hívnak akkor miért kell Bélának szólítani??
3 új 1pereces tréler... Deadpool hegek nélkül? Remélem azért a film során átalakítják. Vki nagyon lődözött a szemével is, uh remélhetőleg lesz Küklopsz is.
A Gambit és a Deadpool nevet pedig ha lefordítják sírva szaladok ki a moziból.
És Gobiakos nem "képregénybuzi" csak jólinformált.
12177 levél
Válasz 08.12.19. 16:42 #8
Gobiakos
Az volnék? Nem tudom...
A Gambit-et és a Deadpool-t meg szerintem hagyják csak nyugodtan úgy, ahogy van!
9083 levél
Válasz 08.12.19. 15:10 #7
davkar9
Képregénybuzi?

A Farkas, ha már nagyon muszáj, akkor maradhat viszont kíváncsi vagyok, hogy a Gambit-et vagy a Deadpoolt minek fordítják majd...
Simple. Eternal. Beige.
12177 levél
Válasz 08.12.19. 12:32 #6
Gobiakos
Hát, nem nagyon! Legalább is engem biztosan nem győzöl meg. Anno én rengeteg X-men képregényt olvastam, és egy életre beleégett az agyamba a Rozsomák név a karakterrel kapcsolatban, és nem érdekel, hogy melyik a "veszélyesebb" vagy "keményebb", nekem akkor is ugyanaz marad, mint amikor először olvastam róla egy Marvel füzet lapjain. Amúgy meg engem a rosszullét kerülgetett, mikor az első filmben először hallottam a Farkas nevet vele kapcsolatban.
Amúgy meg a 3 X-Men film után/miatt tuti, hogy ennek is valami hasonló lesz a címe: "X-Men eredetek: Farkas" vagy ha a magyarok tartják magukat a "trendhez", akkor valami oltári gagyi címet találnak ki neki, pölö: "A Farkas születése"
29275 levél
Válasz 08.12.18. 22:55 #5
Germinator
Hát... az az igazság, hogy nekem a Farkas jobban tetszik Tudom, hogy Rozsomákot jelent a neve, és a hagyomány is ezt követeli meg, de nekem ha azt mondják, hogy Rozsomák, egyáltalán nem a félelem és keménység üt be a lelki szemeim elé A rozsomák egy nagyon veszélyes állat, de gondoljatok már bele, milyen gnómul néz ki! Olyan, mint egy nagy vakond hatalmas karmokkal, és ez nem valami ijesztő A farkasok sokkal formásabbak, izmosabbak, bár inkább a fogaikról és állkapcsukról híresek/hírhedtek, de... a Farkas sokkal félelmetesebb és erőteljesebb állat, és így az én szememben jobban is megy ez a név Hugh Jackman karakteréhez. Egyszerűen az a név, hogy Rozsomák, inkább vicces, mintsem elrettentő Legalábbis nálam.

De valószínű senkit sem fogok meggyőzni ezzel az érveléssel
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
12177 levél
Válasz 08.12.18. 12:20 #4
Gobiakos
Gambit!

Amúgy tényleg állat jó ez a trailer, nagyon várós a film, tipikus "mászt szí" kategória! A "Farkas" szót meg kéretik örökre elfelejteni, lehúzni a wc-n, kidobni a kukába és utána felgyújtani! Ő a ROZSOMÁK!
29275 levél
Válasz 08.12.17. 22:22 #3
Germinator
Nem rossz, nem rossz, furcsamód a kártyás fickó (akinek elfelejtettem a nevét - Gamble? Gambol? Nemtom) is nagyon tetszett, bár teljesen más hangulata árad belőle, mint az X-Men-filmekből - nem véletlenül, hisz Hugh Jackmanen kívül nem sok közük van ehhez De nagyon jónak tűnik.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
12947 levél
Válasz 08.12.17. 22:11 #2
McCl@ne
ZÚZ-DA!
Márelőreszeretős. Komolyan, ebben lesz némi lendület, még akkor is, ha az egésznek van egy "Dögös Ötös" feelingje... Az a motoros-helikopteres-dzsipes mutatvány is nagyon meggyőző.
Respect is not given. It's taken.
32627 levél
Válasz 08.12.17. 20:50 #1
Creativ3Form
"Farkast" nagyon bírom, sőt! Az X-Men trilógia is az egyikkedvencem. Ezáltal nagyon várom ezt a filmet Hugh papa kegyetlen!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 08.12.17. 20:50
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
X-Men Origins: Wolverine - trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.