Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Left 4 Dead Critic's Choice (Hírek)

Left 4 Dead Critic's Choice

Left 4 Dead Critic's Choice
A legutóbbi Left 4 Dead Critic's Choice cikkek, hírek
42 levél
Válasz 09.02.07. 11:38 #1
Lemon75
Hát igen... Nekem egyéb iránt talán a tavalyi év legjobb játéka, de sajnos sok igazság van a kritizálók véleményében is. Sajnos tényleg sokat csökken a játékélmény miután kiismerted a játékot. Az első napokban megunhatatlan, fenomenális, de aztán kezded ugyanazokat a begyakorolt, sablonos megoldásokat alkalmazni a megfelelő helyzetekben, és ez már kissé uncsi. Ott van például a Tank ami a kezdeti időkben puszta megjelenésével teljes káoszt okozott. Ma már jó ha ki nem röhögnek vele... Felgyújtják aztán addig szaladnak vissza amíg el nem ég.
Aztán ott vannak azok a negatívumok amiket csak a játékba szerelmesek nem hajlandók észrevenni. Piszok kevés a fegyver amihez az is hozzájön, hogy a mesterlövész puska nagyon gyenge szóval szerintem mínusz egy fegyver amúgy is.
Nagyon kevés ez a négy kampány! Elképesztő gyorsan kiismerhetőek, a pályák lineárisak és rövidek. Versusban ahol egy csapat túlélő játszhat egy másik csapat fertőzött ellen pedig csak két kampány játszható.
Igazából az van, hogy ebben a játékban még elképesztő lehetőségek vannak! Már csak reménykedhetünk, hogy élnek is ezekkel a fejlesztők.
A teljesen új játékmód jól hangzik, de a két új Versus kampány a "Death Toll" és a "Dead Air" ami már most is benne van a játékban, csak VS -ben nem játszható...
Az SDK megjelenése viszont nagyot fog dobni az új cuccok megjelenése terén az nagyon jöhetne már!
"Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet."
766 levél
Válasz 09.02.07. 11:38
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Left 4 Dead Critic's Choice (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.