Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Left 4 Dead Critic's Choice

A Valve bejelentette a kiegészítőt.

2009.02.06. 13:23 | szerző: Retee | kategória: Játék

A tavalyi év egyik legnagyobbat robbanó játéka a Valve nevéhez fűződik. Igaz, a Left 4 Deadről azóta kevesebbet hallani, illetve felerősödtek azon kritikák is vele kapcsolatban, hogy hamar kiismerhető, és megunható a játékmenet, így csak az első pár napban tudja lenyűgözni a játékosokat. Nos, a fejlesztők azért megtesznek mindent az újítások terén, így most bejelentették a Left 4 Dead Critic's Choice című csomagot, amely tartalmazza az alapjátékot, illetve a hamarosan megjelenő Survival Packet is. Az add-on és expansion között lebegő Survival Pack elvileg egy teljesen új játékmódot, illetve két új Versus kampányt is fog tartalmazni. Emellett pedig jön a Source Software Development Kit, amelynek friss változatát a játék tulajdonosai ingyen tölthetik le, s kreálhatják meg vele saját zombi vágóhídjukat. ■

Left 4 Dead Critic's Choice
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Left 4 Dead Critic's Choice

hozzászólások (1)

Lemon75
Lemon75 2009.02.07. 11:38
Hát igen... Nekem egyéb iránt talán a tavalyi év legjobb játéka, de sajnos sok igazság van a kritizálók véleményében is. Sajnos tényleg sokat csökken a játékélmény miután kiismerted a játékot. Az első napokban megunhatatlan, fenomenális, de aztán kezded ugyanazokat a begyakorolt, sablonos megoldásokat alkalmazni a megfelelő helyzetekben, és ez már kissé uncsi. Ott van például a Tank ami a kezdeti időkben puszta megjelenésével teljes káoszt okozott. Ma már jó ha ki nem röhögnek vele... Felgyújtják aztán addig szaladnak vissza amíg el nem ég.
Aztán ott vannak azok a negatívumok amiket csak a játékba szerelmesek nem hajlandók észrevenni. Piszok kevés a fegyver amihez az is hozzájön, hogy a mesterlövész puska nagyon gyenge szóval szerintem mínusz egy fegyver amúgy is.
Nagyon kevés ez a négy kampány! Elképesztő gyorsan kiismerhetőek, a pályák lineárisak és rövidek. Versusban ahol egy csapat túlélő játszhat egy másik csapat fertőzött ellen pedig csak két kampány játszható.
Igazából az van, hogy ebben a játékban még elképesztő lehetőségek vannak! Már csak reménykedhetünk, hogy élnek is ezekkel a fejlesztők.
A teljesen új játékmód jól hangzik, de a két új Versus kampány a "Death Toll" és a "Dead Air" ami már most is benne van a játékban, csak VS -ben nem játszható...
Az SDK megjelenése viszont nagyot fog dobni az új cuccok megjelenése terén az nagyon jöhetne már!
ajánlott olvasnivaló