Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Rise of the Argonauts (Ismertető)

Rise of the Argonauts

Rise of the Argonauts
A legutóbbi Rise of the Argonauts cikkek, hírek
200 levél
Válasz 09.03.05. 00:25 #5
EvolutioN
A mükénéi nyomozós, szaladgálös rész egy idő után eléggé unalmas volt. Valamint az is unalmas volt egy kicsit, h a kentauros szigeten minden lélek elbocsájtásánál le kellett nyomni az a dumát. Azonban a játék többi része sztem élvezhető volt. Azt kaptam a játéktól, amire számítottam. Se többet, se kevesebbet. Nem egy Mass Effect, vagy KotOR szintű játék, de jó szórakozást nyújt.
The Last of Us
32667 levél
Válasz 09.03.04. 18:14 #4
Creativ3Form
Egy próbát mindenképpen megér, második kitolásnál már jobban élveztem, de tény, hogy azért lehetett volna sokkal jobb is.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
12314 levél
Válasz 09.03.04. 18:12 #3
vortób
A játékkal magával nem játszottam, de a leírás nagyon emlékeztett a Fable II-re. Szerintem kár a leegyszerűsitett harcrendszer, vagy a rövid játékidő miatt kritizálni. Ez most egy új kialakulóban lévő műfaj, ami a hagyományos RPG-t hivatott felváltani, és azt fogaszthatóbbá tenni a casualok számára is. Persze konzolon is játszható kell hogy legyen...szóval kategoriájának hibáitól eltekintve szerintem nem lehet olyan rossz alkotás, hogy ne probáljam ki. Főleg hogy kedvelem a görög mitológiát.
,,Happiness is only real when shared."
11699 levél
Válasz 09.03.02. 18:38 #2
.:[Kain]:.
Amennyire emlékszem a zenéje nekem is bejött, de maga a játék nagyon gyér lett, csak látszólag van lehetőségünk választani az úticélok között, és az egész játék a konzolos mászkálás iskolapéldája, szabadság nuku, nekem nagyon kötött volt, a Fable-t pl azért szerettem annyira, mert bár kis területeken járkálhattunk ott is, de azokat legalább beugrálhattuk ahogy jól esett, itt olyan minimális az interakció, hogy az csak a beszélgetésekre korlátozódik le. a harcos részek még jók, de ennyi sétálgatás után én már sokszor abba akartam hagyni az egészet a francba. lehetett volna több harc és kevesebb mászkálás.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
32667 levél
Válasz 09.03.01. 22:34 #1
Creativ3Form
Egyet értek a leírtakkal, kihagytak pár ziccert, de mondjuk a zene szerintem nagyon szép, messze nem középkategória. Talán még a pontozásban nem értek egyet, a graf tényleg szép, de a többi nálam max 6 pontot ér...ahogy a játék is összesen annyit kapott tőlem.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 09.03.01. 22:34
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Rise of the Argonauts (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.