Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Sims 3

The Sims 3

The Sims 3
A legutóbbi The Sims 3 cikkek, hírek
2 levél
Válasz 12.08.09. 13:17 #91
dori-megumi
Hali mindenkinek!

Van egy ELADÓ, pc platformú, bontatlan The Sims 3 alapjátékom!!!!
Érdeklődés: dora.kovesdi@citromail.hu
1633 levél
Válasz 11.06.29. 19:10 #90
-T0ng-
Én is simsezem, de ilyennel nem találkoztam még Bár látnok nem vagyok, az gyanítom a patch telepítése után történt ez Egy teljes újratelepítés segít rajta.
Google a barátod, Wikipedia a barátnőd. Sajnos jobb megoldást a neten én sem találtam.
407 levél
Válasz 11.06.29. 18:32 #89
Attak
Halihó!
A hugom simsezik,és időnként láthatatlanná válnak az emberkék,hogy lehet ezt orvosolni?
Fuck moneyocracy!
2 levél
Válasz 11.06.26. 17:21 #88
jenny-villevalo
ja amúgy mindegy melyik simsben...nekem jó a 3as is, meg a 2es is...tök mindegy....
2 levél
Válasz 11.06.26. 17:15 #87
jenny-villevalo
Hellósztok ki segít nekem? szaeretnék tokio hotelt meg HIM-et csinálni. már csináltam, de eléggé gagyik lettek.... nem tudom, honnan tudok piercingeket meg "eredeti" tetkókat szerezni... meg a jelüket..stb. láttam google-on meg youtube-on, hogy már soknak sikerült... valami programot kell hozzá letölteni? Mert én már minden nyelven rákerestem(németül, magyarul, angolul) meg mindenféle képpen...de nem találok semmit..., csak, hogy valaki készen bemutatja... na, segít nekem valaki?..léci léci lécciiiii
1 levél
Válasz 10.12.28. 14:36 #86
Zsuzsa96
sziasztok!!
Kéne egy kis segítség!
Van egy tipegőm és fogalmam sincs hogy lehet megváltoztatni az öltözékét!
Ha valaki tudja akkor légyszi segítsen
766 levél
Válasz 10.12.08. 16:14 #85
PC Dome
Új hír a játékról
Sims 3 - új cucc-csomag érkezik
A Szabadtéri kalandok segítségével a kertünket is kezelésbe vehetjük.
96 levél
Válasz 10.07.30. 17:06 #84
dbence99
De ne kseseredj el szerezd meg egy oldalról a Leszál az éj kieget-és már bohockodhadsz is a vámpíroddal
96 levél
Válasz 10.07.25. 14:08 #83
dbence99
Nem lehet
1 levél
Válasz 10.07.20. 14:53 #82
fanta98
Sziasztok! Figyu a sims 3-ban, nem lehet csinálni vámpírt? Az alapjátékban! Lécci segítsetek! Ha lehet akkor hogyan? Előre is köszi a válaszokat!
96 levél
Válasz 10.07.16. 14:31 #81
dbence99
Sokan mondják hogy a simbot nem tud repulni...

pedig nagyon is tud

ha hosszu távot tesz meg akkor felszáll.
96 levél
Válasz 10.06.25. 19:21 #80
dbence99

ugy nyomd meg hogy a ctrl shift c hogy teljesen lenyomod az osszes gombot

ez velem is sokszor elofordult......


1 levél
Válasz 10.06.20. 17:34 #79
tina95
szijasztok
a sims 3-ba ha megnyomom a Ctrl+Shif+C-t akkor nem jön elö a kódablak,hanem pillanatképet csinál...mit csináljak h. elötudjam hozni?
elöre is köszönöm
96 levél
Válasz 10.05.25. 13:39 #78
dbence99
AZ ambitons kieggel jó lesz játszani a sims 3-at
2 levél
Válasz 10.05.22. 14:39 #77
cica-bogár
Köszi szépen srácok!
-
96 levél
Válasz 10.05.18. 18:39 #76
dbence99
ajánlom neked a kovetkező oldalakat(itt sok infot találsz a sims 2 is meg a sims3-rol is):http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=13699
http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=sims2&id=1174758321
www.sims2.com
http://simshungary.hu/galeria.php?cikkid=920
96 levél
Válasz 10.05.18. 13:34 #75
dbence99
No figyelj a beálításoknál ott van az hogy az öregedés engedélyezése vedd le onnan a pipát ha nem találod olvasd el az igenhosszú leírásom amúgy meg azt írd be mints a sims2be működnie kéne!
2 levél
Válasz 10.05.16. 18:48 #74
cica-bogár
sziasztok!
Elkeztem játszani egy családommal és amíg velük játszottam a másik családom is öregedett és bűvölt három taggal a család az egyik tag pedig már tini lett mikor újra elővettem ezt a családot. Betudom azt valahogy állítani, hogy amíg egy családdal a játszom a többivel ne történjen semmi? Vagy van olyan kód (mint a sims2ben) amivel kikapcsolhatom az öregedést?
-
96 levél
Válasz 10.05.16. 10:34 #73
dbence99
Itt van néhány cheat a sims 2 höz meg fejlesztés:
tretchSkeleton (szám) -Ha kicsivé akarod tenni a simeidet a zárójel hejett 0.5 Ha naggyá 2.0

Gyors Szülés

Nem szereted kivárni, hogy a baba csak 3 nap után születik meg?
Itt egy remek ötlet rá..:
ha a titkos kód meg van>simre (shift+bal kattint simre)>spawn>Tombstone Lamb L&D( vagy valami ilyesmi de a tombstone az bizti hogy jól írtam!!)utána kijön egy sirkő. Arra katt>menj addig bővebben... amíg meg látod, hogy ,,speed up my pergancy,, arra katt és 3 óra múlva meg lesz a babucika..

ámpír

Hol találod őket?
Vámpírok a leggyakrabban a Cript 'o night klubban találhatóak.
Hogyan lehetsz vámpír?
A lényeg hogy legyél jó kapcsolatban a vámpírral, ha elég jó a kapcsolatod a vámpírral akkor autómatikusan megharap.
Mi az ellenszer?
A telefon szolgátatások menüjében kiválasztos a javasasszonyt és tőle tudsz ellenszert vásárolni.az ellenszere neve Vmpirillicon D
Vagy ha kódokall szeretsz játszani akkor irdbe a titoks kódot azután katt az embere shiftel aztán keres olyat hogy Make vampie vagy valami hasonló és átváltozik a simed vámpira!

Ha nincsen kedved sok időt fordítani arra,hogy egy vámpírral összebarátkozz és megharaptasd magad,lehet kóddal is vámpírnak lenni:

Válassz ki egy szomszédságot,ahol vámpírt akarsz csinálni.

Nyomd le a ctrl shift c gombot egyszerre.Ha jól csináltad bejön felül egy fehér csík,oda azt írd be hogy boolprop testingcheatsenabled true

Utána menj abba a családba,ahol vámpírt akarsz csinálni.

Nyomd le a shiftet,és közben kattints arra a simre akiből vámpírt akarsz csinálni.

Utána menj rá arra,hogy bővebben,és válaszd a Make vampire opciót,vagy valami hasonlót.


Mi az előnye ha vámpír vagy?

Először is nem öregszel.Másodszor tudsz ha valahova kattintasz,akkor akár oda is tudsz repülni(denevérként).Harmadszor megtudsz mást harapni.

Mi a hátránya?

Szerintem jóformán semmi.Nappal a koporsóban kell gubbasztania,mett ha napra megy,akkor rohamosan csökkenek a szükségletei,akkoris ha ablak közelébe mész.(tipp:add el az összes ablakot,ha vámpír van a családban,ha túl sötét van vegyél lámpát)

Érdekesség:
A gyerekek meg mások betudnak nappal nézni a koporsóba.Ekkor a vámpír megijeszti őket.De csak akkor ha ő is ott van.


mobiltelefont vagy az MP3 lejátszót.

Itt a válasz! (2 lehetséges mód közül választhatsz):

1.– Menj el közösségi területre. Addig járd az épületeket, míg nem rátalálsz a ’’kütyü kioszk” nevű tárgyra nem lelsz. Ha ez megvan és van egy kis pénzed tiéd a telefon, és amit még akarsz.

2.– Van egy második és sokkal egyszerűbb lehetőség is! Írd be a titkos menü kódot (a titkos menü kódot nem írom most le, ha nem tudod mi az, akkor kattints a titkos menü menüpontra!). Szóval, ha megcsináltad a titkos kódot, nyomd le a Shifftet és kattint a kijelölt simre! Ha telefont akarsz, akkor a ’’Cellphone – Give Cellphone’’ opcióra kell kattintanod. Ha MP3 lejátszót, akkor a ’’Give MP3 player’’ opcióra.

Itt még szert tehetsz kézi videojátékra is. Ehhez a ’’Give Hendheld Game’’ opcióra kell kettintanod.

Az itt szerezett tárgyakat akárhol előveheted. Mobiloddal mindig felhívhatsz akárkit. Az Mp3 lejátszóval és a minivideojátékkal akárhol elűzheted az unalmat!Ilyeneket is csak az Egyetem kiegészítőben találsz... A feltámasztó Ó matával lehet zombi simed. Ha meghal egy simed a másik sim tárcsázik a kaszásnak és ha alacsony pénzt kinálsz neki, zombiként hozza vissza. Itt egy kis segítség:
§1 - §987: Nem sikerül a feltámasztás
§988 - §4,127: A Simed zombiként éled fel
§4,128 - §8,512: A Simed feléled, de a jártasság pontjai 3-mal lefognak csökkenni és a személyisége az ellenkezőjére fog változni!
§8,513 - §10,000 : A Simed tökéletessen éled fel
Tipp: A feltámasztó-matát a munkajutalmaknál találod. Ha nem tudod, hogy szerezd meg gyorsan, akkor olvasd el a Munka gyorsan és magasan című tippet.

Titkos kód

Sokan tudják, hogy létezik ilyen, de sokkal kevesebben vannak azok, akik tudják is, mire lehet használni. A következő igen hosszú leírásból mindenki képet kaphat arról, hogy mire is jó ez a kód. Ez igazából nem csaláskód, hanem a játék fejlesztői által használt "debugging" vagyis hibakereső kód. Mivel ez nem egy beépített csaláskód, ezért fontos tudni, hogy okozhat problémát a játékban. A játék lefagyhat, kiléphet, de olyan hibák is felmerülhetnek, ami miatt újra kell telepíteni az egészet. Tehát óvatosan használd! Ha túl hosszú ideig hagyod bekapcsolva, akkor szintén annyi változást vihetsz végbe, hogy az később hibákat okozhat. Nekem személy szerint még nem volt problémám azzal, ha a csaláskód aktív volt és úgy mentettem el a játékot. Akkor vágjunk is bele. A kód tehát:

boolprop testingCheatsEnabled true

Ezt kell beütni a szomszédság képernyőjén (Tehát azelőtt, mielőtt valamelyik telekre belépnél), utána már nem tudod. Úgy kell, mintha bármelyik másik kódot írnád be, tehát meg kell nyomni a következő billenytűket: Shift+Ctrl+C (a + nem kell!) Ha belépsz egy telekre, akkor a jobb felső sarokban lesz pár szám. Ez a verzió számot jelöli, nem kell vele foglalkozni. Ha ki szeretnéd kapcsolni a kódot akkor ugyanezt kell beírnod, csak a végére a true helyett false -ot .

Akkor most jöjjön, hol és mire használhatóak a kódok.

Create-A-Sim (Családtervező)-be belépve:
Nyomd le a következőt: Shift+N Ekkor kijön egy kis üzenet, amiben azt olvashatod, hogy feloldottál csomó ruhát, hajat, bőrszint.

Belépve a telkekre:
Simekkel kapcsolatosan:
1. Szükségletek állítása:
Válaszd ki azt a Simet, amelyiknek módosítani akarod és nyisd meg a szükségletek paneljét. Bal egérgombbal kattints a módosítani kívánt szükségletre és kedved szerint húz valamelyik irányba. Így megnövelhetjük a szükségletet, de akár annyira le is csökkenthejük, hogy pl. ha nagyon alacsony lesz a Társaság, akkor akár a Szociális nyúl is tiszteletét teheti nálunk. Hihetetlenül gyorsan meg lehet vele ölni egy Simet, ha pl. a medencébe vezeted, elveszed a létrát és lehúzod a szükségleteit. Garantált hatás a morbidabb játékosoknak.
2. Kapcsolatok állítása:
Válaszd ki azt a Simet, amelyiknek módosítani akarod és nyisd meg a kapcsolat paneljét. Kattints báremlyik kapcsolatkijelző sávra és húzd az egeret, hogy megváltoztasd az értékeket! Ahhoz, hogy kölcsönösen szeressék vagy utálják egymást, mindkét Sim kapcsolati értékeit befolyásolnod kell. Nagyszerű, ha gyorsan akarsz barátokat szerezni pl. munkához. Mivel az igen lassú, hogy minden Simet kiválasztasz, és a MAKE SELECTABLE/MAKE UNSELECTABLE parancsot használod, ezért használhatod a Tombstone of L&D parancsot és a felbukkanó sírkövön kiválaszthatod a "make me friendly to everyone here" csalást, hogy mindenki a sim barátja legyen (Ezekről a csalásokról lentebb esik szó).
3. Jártasságok szintjeinek módosítása:
Válassz egy Simet és menj a jártasságok paneljére. Bal gombbal kattints rá, majd húzd a kívánt irányba. Így lehet az, hogy Simed reggelire még csak egy kukoricapelyhet tud összedobi, viszont estére már lazaccal is várhatja párját.
4. Érdeklődési kör módosítása:
Válassz egy Simet és menj arra a panelra, ahol az érdeklődési körök és szintjeik vannak felsorolva. Bal gombbal kattints rájuk, majd húzd a kívánt irányba.

Shift+Bal kattintás a tárgyakon:
1. Shift + bal kattintás a növényeken:
Force error: hibajelentés jön ki, törlődhet a növényed.
Fáknál és virágoknál: Spawn Puddle - a növény alatt egy tócsa jelenik meg.
Gyümölcsfa:
Make harvestable - gyönyörű érett gyümölcsök jelennek meg a fán
Infect with bugs - Bogarakkal megfertőzni a fát.
2. Shift + bal kattintás a legtöbb tárgyon: tiszta lesz ha koszos volt, koszos lesz, ha tiszta volt, vagy tárgy törlése, hibaüzenet
3. Shift + bal kattintás a legtöbb háztartási gépen: tönkremegy, bekoszolódik, elöregszik, karbantartási szint állítása, törlés
4. Shift + bal kattintás a telefonon: bejövő hívás, törlés
5. Shift + bal kattintás az ablakokon: kinézés, sim törlése, ablak törlése
6. Shift + bal kattintás a lámpákon: tönkretenni, törölni
7. Shift + bal kattintás az ajtókon: törlés
8. Shift + bal kattintás újságon:
Elhelyezkedés egy munkakörben
Munkakör szintjének állítása: (10. szintnél elérhetővé válnak a karrierjutalmak)
Elérhetővé válnak a karrierjutalmak:
Athletics - Sport
Business - Üzlet
Criminal - Bűnöző
Culinary - Szakács
Law Enforcement - Jog
Medicine - Gyógyászat
Military - Katonai
Politics - Politika
Science - Tudomány
Slacker - Lógós
Show biz - Szórakoztatóipar
Natural scientist - Természettudós
Paranormal - Természetfeletti
Artist - Művész
Törlés
9. Shift + bal kattintás a postaládán:
Neighboorhood...
invite all Neighbours:minden szomszéd átjön, tényleg mindenki, még a csecsemők is. A játék nagyon belassulhat, le is fagyhat tőle!
Create Townies: Városlakók újracsinálása
Create All NPC's: Az összes NJK újracsinálása
Random Secret Member
Create all EP2 NPC's: Az összes Éjszakákbeli NJK újracsinálása
Make NPC: Itt leginkább a bővebben részben van az érdekes.
Stray Pets-All: renegteg állat kezd el randalírozni a lakásban, a Te állataidnak nem lesz baja
Pinguin: megjeleni a pingvin
Make Friend For Me: A Simednek rengeteg barátja lesz. De inkább ne próbáld ki. Állandóan csengeni fog a telefon.
Anims:
Show Facial Anims: A Sim elkezdi váltogatni az arckifejezéseket
Stop All Animation On Sims: A Sim abbahagyja az arckifejezések váltogatását.
House:
Make All Motives Static: Simjeid szükségletei állandóan maximumon lesznek
Make All Motives Dynamic: visszaállítja a szükségleteket normálisan fogyó állapotra
Teleport Here: Teleportálás, Sim egy másik helyre kerül - egyébként jógával érhető el
Display Lot Value: Telek értékének feltüntetése
Other:
Interaction-Object Error
Reset Game Tips: Visszaállítja a játék tippeket
Test Ballons: Összes gondolatbuborék megjelenítése az aktív Simnél
Show Routing EyeAttractors: 2 féle van Show (mutatni) és Hide (eltüntetni). Ha a Showra mész, akkor Csontvázak tűnnek fel a lakásban. Mindegyik csak pár pillanatig.
Make my know everyone: Ismerjen a Sim mindenkit
Make All Happy: minden Sim szükséglete ideiglenesen teljesül, még a vendégeké is
Trigger Birthday: Ameliyk Simet kiválasztod, annak a korszakváltáshoz ugrik a kora
Slots - Show Routing EyeAttractor
Disallow Visitors: Vendégek kitiltása
Set Pregnancy Relation With: A Sim terhes lesz és itt kiválaszthatod kitől
Make Unrelated to: Kitől váljon el
Force Repair Fails
Remove Break Inducer
Events: DBG-Force Bills: Jön a postás és újabb számlákat hoz
Make Pet: itt kiválaszthatod, milyen fajtájú és korú állat készüljön el. Én viszont nem láttam semmi változást.
Make Cheat Object

Ezeket én nem találtam,de a SimsHungary-n benne volt:
Gyerekek ötöst hozzanak - Make kids get A+'s
Az aktív sim a postaládához kerül - Active Sim to mail box
Újság vagy számla kihozatala - Force paper or bill delivery
Rablás - Force burglary
Erre sétáló látogató megjelenítése - Force walk-bys and visitors

10. Shift + bal kattintás a számítógépen: ki/be kapcsolás
11. Shift + bal kattintás a zongorán: elhangolás. törlés
12. Shift + bal kattintás a kondigépeken:
get fat - kövérség,
set maintenance level - karbantartási szint beállítása,
break-tönkretenni,
Debug Object Anims - magától olyan mozgást végez, mintha a Sim használná
13. Shift + bal kattintás tévén:
set maintenance/repair level - karbantartási szint meghatározása,
delete - törlés
14. Shift + bal kattintás szemetesen:
salvage objects - guberálás ,
make visible - váljon láthatóvá,
age duration - kor beállítás,
check job status - állás szintje,
delete - törlés
15. Shift + bal kattintás bárpulton:
clean up - takarítás,
delete - törlés
16. Shift + bal kattintás a szekrényen:
Sim Outfit Counts - Kiírja, milyen fajta ruhából az aktív Simnek hány darab van
Family Outfit Count - kiválaszthatod, melyik korú Simnek hány ruhája van
17. Shift + bal kattintás a lépcsőelemeken:
go up or down them - fel/le közlekedés,
walk in different ways - különféle séták,
delete - törlés (általános lépcső - különféle séták)
18. Shift + bal kattintás a távcsövön: a simet elrabolják az ufók (figyelem, ne állítsd le a játékot, amikor ezt kipróbálod)
19. Shift + bal kattintás a számlákon: behajtóember megjön, meg lehet szerezni a fegyverét
20. Shift + bal kattintás az autón: Driver get in - A kijelölt Simsofőrként beszáll az autóba. (Vigyázat, utána nincs rá mód, hogy kiszálljon!)
21. Shift + bal kattintás a gyümölcsturmixon: feltöltődik és mindenfélét lehet inni!

Shift+bal kattintás a kiválasztott állaton:
1. Set to Birthday: A korszakváltáshoz ugrik az életkora.
2. Make Unselectable: megszünteti a kijelölhetőséget.

Shift+bal kattintás a kiválasztott simen:
1. Change fit: Simed karcsúbb vagy kövérebb lesz (fat - kövér, thin - karcsú)
2. Force error: letörölheti a simet vagy tárgyat (használat során hiba léphet fel!)
3. Change suit: átöltözés
4. Set to Birthday: Elérkezik a korcsoport váltás napja. Vigyázz, visszafelé nem működik!
5. Debug interaction: Simed jókedvű lesz
6. Display: Megmutatja milyen nemhez vonzódik a Simed (A gyerekeknél és kisebbeknél még nem dőlt el, melyik nemhez vonzódnak)
7. Kill : a kiválasztott sim meghal
8. Make unselectable/selectable: a Sim kiválasztható (selectable) vagy nem kviálasztható (unelectable). (Kisbabák esetén nagyon hasznos)
9. Set aspiration: ebből 2 is van
a) Megváltoztathatod a Sim életcélját
b) Az életcélmutató szintjét változtatja:
Low: alacsony
Max: platina
High: magas, arany
Mid: közepesen magas
Failure low: még zöld, de csak nagyon picit
Level 3 low: 0-s értéken van
10. Toggle zits: tini pattanások megjelenítése és eltüntetése
11. Cellphone - Give Cellphone: A Sim tulajdonába kerül egy mobiltelefon
12. Give MP3 Player: Egy MP+ lejátszó kerül a Simtulajdonába
13. Add to Secret Society: A Sim a Titkos Társaság tagja lesz
14. Give Handheld game: Egy hordozható játék kerül a Sim tulajdonába
15. Plan outfit: Öltözék megtervezése
16. DBG - Get Dir and Dist
17. Make furious with this Sim: lecsökken mindkét Sim kapcsolatmutatója, megutálják egymást.
18. Make vampire: Vámpírrá változik az aktív Sim
19. Make Sim My Contact: Mindkét Simnél feljebb megy a kapcsolatmutató. Ha ezt párszor megcsinálod, akár alegjobb barátok is lehetnek.

Shift+bal kattintás a kiválasztott simen és Spawn menüpont :
(rengeteg menüpont külön menüpont, néhány hasznosabb, néhány kevésbé)
1. CAS reset household - eredeti háztartás állapot visszaállítása
2. NPC killer - NJK halála
3. Rodney's Death Creator - egy sírkő kerül a földre, melynek segítégével többféle halálmódot szimulálhatunk. (old age - öregség, disease-betegség, drowning-fulladás, electrocution-elektrosokk, fire-tűz, starvation-éhezés, flies-legyek, fright-ijedtség, vagy satellite-műhold (A Zord Kaszás minden esetben megjelenik)
4. Tombstone of L & D - egy sírkő kerül a földre SOK opcióval:
add sim: Új simet vehetsz fel a háztartásodba (több kor és nem felsorolása - vigyázat, ha kikapcsolod a csaláskódot, ezek a simek eltűnnek a háztartásból)
New Teen Female: Véletlenszerűen összállított tinilány megjelenése
New Child Girl/Boy: Véletlenszerűen összállított gyerek lány/fiú megjelenése.
New Adult Male/Female: Véletlenszerűen összállított felnőtt férfi/nő megjelenése.
New Toddler girl/boy: Véletlenszerűen összeállított tipegő lány/fió megjelenése.
Add neighbor to family...: A szomszédság egyik tagját adja a háztartáshoz.
Rename Sim: Sim átnevezése.
Make me alien pregnant: Ufo gyermek születése - nők esetében is
Teherbe esés...: Simed bárkitől teherbe eshet, nem szükséges hozzá magas kapcsolati érték.
New Baby: Véletlenszerűen henerált baba.
New Elder Man/Woman: Véletlenszerű idős úr/hölgy megjelenése.
New Teen Male: Véletlenszerűen összállított tini fiú.
CINECAM Baby: A sim pontos mása, bébi formában
add neighbors, NPC: legyen a háztartás tagja egy szomszéd (vagy NJK, de itt nagy a hibalehetőség - ha kikapcsolod a csaláskódot, ezek a simek eltűnnek a háztartásbóv)
Make me friendly to everyone here - a kiválasztott sim kapcsolata a telken található összes sim felé 90-es lesz. A kapcsolatok megtartásához azonban több közös tevékenyéségre lesz szükség a későbbiekben.
Play the age transition / baby cinematic - "korcsoport váltás" vagy "bébi születése" események aktiválhatóak
Rename the Sim - Sim átkeresztelése (csak keresztnév)
Make Sim friendly - Barátságosság
Get pregnant with - Essen teherbe
Speed up pregnancy - terhesség felgyorsítása (3 sim nap helyett kb 3 sim óra)
Show parent/sibling relationships - szülői, testvéri kapcsolatok megjelenítése
Turn on/off baldness - kopaszság ki-/bekapcsolása
5. Tom's Clothing Tester - egy ruhaállvány jelenik meg, melyből a munkaruhák is kiválaszthatóak.
6. Make Me Sick Tester - a megjelenő sárga dobozra kattintva a kiválasztott sim megbetegdhet: Cold - meghülés, Pneumonia - tüdőgyulladás, Flue - influenza, Food Poisoning - ételmérgezés, Morning Sickness - reggeli rosszullét
7. Scenario Tester - change aspiration - életcél üzenet , get into private school - magániskolába kerülni
8. Paul's Reaction Tester - a megjelenő sárga dobozra kattintva a sim mimikái tesztelhetőek.
Do casuable cry: a Sim elkezd kétségbeesetten sírni
Column 0
Watch Distressed - válsághelyzet megfigyelése
Whine - nyafogás
Tantrum mild - kisebb dühroham
Laugh mild - kuncogás
Laugh strong - harsány nevetés
Shoo - elhessegetés
Cheer - üdvrivalgás
Boo - búú

Column 1
Laugh at - kinevetés
Yell at - rákiabálás
Disgust - gusztustalan
Pine - sóvárgás
Smell Bad - rossz szag
Annoyed - felcukkolt
Smell Yummy - finomság illata

Column 2
Embarrased - szégyenlős
Shake head - fejrázás
Shocked - sokkolt
Sigh - sóhaj
Cry mild - sírdogálás
Shrug - vállrándítás
Surprise - meglepetés
Startle - ijedelem
Noise bad - zaj

Column 3
Lecture mild - szónoklat
Lecture strong - kioktatás
Tantrum strong - dühroham
Why me - Miért pont én?
Approve - tetszés
Admire - dícsér
Disapprove - nem tetszés
Worry - aggodalom
Attraction - vonzalom
You're Crazy - Bolond vagy!

Column 4
Wave - integetés

9. Chance Card Tester - a megjelenő sárga dobozra kattintva a sim karrierjének szövegei tesztelhetőek.
10. Drop Wants Test Object - shift+bal kattintás egy vágyon vagy félelmen eltünteti azt.
11. Badge juicer - a Megnyitottunk vár az Üzlet kiegészítő pedál-medáljait módosíthatod itt.
12. Learned Behaviours Cheat Obj
13. Accessory Cheat: csomó dísztárgy jelenik meg. Ha az all-ra mész, akkor az egész házat beszórja velük!
14. New Servo: egy új Szervó jelenik meg, kikapcsolt állapotban
15. Semester Tester: bal klikkel a megjelent almás szobron kiválaszthatjuk azt, hogy melyik félévünket milyen eredménnyel zárjuk, lehetünk végzősök is. Változtathatunk a jegyeinken.
16. Sim Modder: Egy csecsemő jelenik meg. Bal klikkel rengeteg dolgot megváltoztathatunk., pl. életcélok, befolyás szintje, kapcsolatok, Karrier jutalmak, szükségletek, vámpírrá válhatunk
17. Break Supressor
18. Memory Manager
19. Ray's Test Object
20. NPC and Townie MAker
21. Lifetime Wants Test Object
22. JJ_Test_Object
23. Wishing Well: azonnal ott terem egy szerencsekút


Dzsinn

Szükséges kiegészítők: Szabadidő

A lámpás kel hozzá, hogy Dzsinnel találkozz. De azt nem tudod megvenni!

Így kapod meg: Sokat kell dolgozni, hogy megkapd a lámpást, minden Simnek legalább 3 hobbit végig kell járnia, aztán egyszercsak megérkezik a csomagkiszállító és elhozza Simednek a lámpást. Ha előkerül a Dzsinn három kívánságodat teljesíteni fogja. Lehetséges kívánságok: Legyen gazdag Simed, legyen legjobb barátja, kapjon ötöst, fiatalodjon meg.

De van erre egyszerűbb mód is: írd be a kódot.
boolprop CrassingChast true

Kihoz egy üzenetet: Create-A-Sim 3 hobbis no Completed, Make Jinn Unlocked!

Azt jelenti: Sok ruhát kapott Simed nem teljesítette ugyan Simed a 3 hobbit de átváltozik Dzsinné megnyílt!


Csalások, kódok

1.Alapjáték:

Nyomd le a CTRL+SHIFT+C billentyűket, és a képernyő tetején megjelenő ablakba az alábbi kódokat írhatod:

expand
Cheat ablak megnövelése

exit
Cheat ablak bezárása

kaching
1.000 pénz

motherlode
50.000 pénz

aging {on-off}
Simek öregedésének be-kikapcsolása

moveobjects {on-off}
Rendkívül hasznos cheat: minden tárgy mozgatható, a használatban levők és a kuka/postaláda is, építkezhetsz az út másik oldalán és az úttesten is, valamint két objektum keresztezheti egymást

boolprop constrainfloorelevation {false-true} = be-ki
A talaj akkor is megemelhető/süllyeszthető, ha tárgy/épület van rajta

boolprop snapobjectstogrid {false-true} = be-ki
Nem csak a négyzetháló szerint helyezhetjük el a bútorokat és egyéb lakberendezési tárgyakat.

intprop censorgridsize 0
Cenzúra (kitakarás fürdőben, vécén) kikapcsolása(sajnos ez nem működik csak ha az egyetem van fönn)

slowmotion x
Lassított játékmenet, például filmfelvételhez jól jöhet. X helyére 0-8 között írj egy számot, 0=normál sebesség, 8=leglassabb

autopatch -on
Automatikus patchletöltés engedélyezése

autopatch -off
Automatikus patchletöltés letiltása

terraintype X
A városképernyőn használható, megváltoztatja a talajtípust - X helyére írva temperate = füves, desert = sivatagos

boolprop testingcheatsenabled true
Segítségével különféle titkos menüpontokat hívhatunk elő, ha a Shift billentyűt lenyomva tartva kattintunk simeken vagy tárgyakon.

boolprop testingcheatsenabled false
Az előbbi kód kikapcsolása

2.Egyetem:

changeLotZoning [residential | community | greek | dorm | secretsociety]: megváltoztatja a telek zónatípusát. Mielőtt ezt a csalást választanád, gondoskodj róla, hogy ne lakjon sim a telken. Ehhez a csaláshoz be kell írnod az kívánt telek azonosítóját, majd a zóna típusát. (residential - lakó | community - közösségi | greek - Görögbetűs ház | dorm - kolesz | secretsociety - titkos társaság)

boolProp dormSpecificToolsDisabled true/false: megengedi olyan építési/vásárlási mód eszközök használatát, amelyek egyébként nem használhatóak egy koleszban.

boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false: megengedi a tárgyak 45 fokos forgatását, ahol eddig csak 90 fokos forgatás volt megnegedett.

setHighestAllowedLevel {szintek}
-Amennyit írsz a szintek helyére annyi emeletet csinálhatsz a háznál


3.Éjszakák:

familyfunds NAME XXXX: Pénzösszeggel növeli egy család vagyonát - a szomszédság vagyonát csökkentve.

roofslopeangle [15-75]: Beállítja a telek összes tetőjének a dőlési szögét

showHeadlines [on/off] (a telken tartózkodó összes simre vonatkozik): A filmkészítők számára hasznos funkció - minden gondolat- és szövegbuborékot, valamint ++/-- típusú címsort elrejt/megjelenít.

unlockCareerRewards (kijelölt simre vonatkozik): Az aktuálisan kijelölt sim azonnal hozzájut a katalógus összes karrier-jutalomtárgyához.

maxMotives (a telken tartózkodó összes simre vonatkozik): Maximumra növeli a telken tartózkodó összes sim Szükséglet értékeit. (Kijelölt és kijelöletlen simekre egyaránt vonatkozik.).

motiveDecay [on/off] (a telken tartózkodó összes simre vonatkozik): Elindítja/Megállítja a Szükséglet értékek csökkenését.

aspirationPoints num (kijelölt simre vonatkozik): A kijelölt sim Életcél szintjét a megadottra növeli.

lockAspiration [on/off] (a telken tartózkodó összes simre vonatkozik): Megállítja az Életcél szint csökkenését/növekedését.

aspirationLevel [0-5] (kijelölt simre vonatkozik): Megnöveli a kijelölt sim Életcél jutalompontjait.

agesimscheat on: Engedélyezi az öregedést gátló csalást, ha a shiftet lenyomva más simekre kattintasz.

setLotLightingFile [filename]: Lehetővé teszi egy újabb, speciális telekvilágítási beállításokat mentő fájl létrehozását.


4.Megnyitottunk vár az üzlet:

AddneighbortoFamilycheat [on/off]
Lehetővé tesz egy új interakciót, amely során az eddig nem kiválasztható simeket hozzáadhatod a családodhoz.

Forcetwins
Ha egy sim gyermeket vár, válaszd ki, majd írd be a csalást. Így automatikusan ikrei születnek.

Plumbbobtoggle [on/off]
Ez kikapcsolja a sim feje felett látható kristály alakú kijelzőt. Filmkészítők számára kedvező.

Wall Placement Restrictions Removed Cheat
- Ez a csalás akkor aktiválódik, ha CTRL + ALT billentyűk lenyomása mellett próbálsz elhelyezni egy tárgyat
- A falakkal kapcsolatos elhelyezési megkötések deaktiválódnak – így képes leszel tárgyakat elhelyezni olyan falakon is, amelyek már foglaltak.


5.Házikedvencek:

Állatok számára:
boolProp petActionCancel [true/false] - az állatok cselekedetei visszavonhatóakká válnak

Építés mód:
deleteAllFences É- Ezzel letörölheted a telekről az összes kerítést
deleteAllWalls - Ezzel letörölheted a telekről az összes falat
deleteAllAwnings - Ezzel letörölheted a telekről az összes ponyvát
deleteAllObjects [Doors/Windows/Stairs] - Ezzel letörölheted a telekről az összes ajtót (doors), ablakot (windows) és lépcsőt (stairs)
deleteAllHalfWalls - Ezzel letörölheted a telekről az összes térelválasztó falat.

6.Évszakok:
bugJarTimeDecay {on-off}
-Ha szentjánosbogarakat fogsz, ezzel örökre megmaradnak.

7.Jó utat:
changeLotZoning hotel
- A telket hotelre változtatja
chaneLotZoning secretvacationlot
- A telket nyaralóvá változtatja


Tudod, hogy mit szeretnél? De nem tudod hogy csináld meg? Hát tessék egy kis segítség:

Ha lányt szeretnél: A terhes nő pihenjen sokat, és max csak wc-re, fürödni és enni mehet ki. NE dolgozzon és NE végezzen házimunkát sem.

Ha fiút szeretnél: A terhes nő ne pihenjen sokat, nyugodtan végezze a dolgát. (Munka, házimunka.)

Ha ikereket szeretnél: A terhes nő egyen túrótortát. (Túrótorta elkészítéséhez azt hiszem 8 főzőpont szükséges.)
Ikrek kóddal, mely csak OFB (megnyitottunk, vár az üzlet) kiegészítővel működik: Forcetwins


Ha kiválasztasz egy karriert, és nem akarsz azon dolgozni, hogy jártasság pontokat növeld (jártasság pont például: főzés, erőnlét, kreativitás stb.) vagy barátokat toborozz. Van egy egyszerű mód rá.Nyomd le a Shifft + Ctrl + C billentyűket! A képernyő tetején megjelenik a kódablak. Írd be a következő szöveget (egyébként ez a titkos menü kód): boolprop testingcheatsenabled true. Nyomj egy enter-t!Tartsd lenyomva a Shifft billentyűt! És közben kattints az újságra! Te választhatod ki, hogy milyen munkát és melyik szintet akarod (a szint az előléptetések száma/foka)
Ha meghal simed úgy, hogy nem akartad, akkor sincs baj! Újra tudod éleszteni, ha megvan az Egyetem kiegészítő!

Az újraélasztéshez szükség van a halott sírkövére! Ha a sírköve megvan akkor kell a frankensrátor - kasszás hívó munkajutalomtárgy! A jutalomtárgy megszerzéséhez menj a Szerezd meg a jutlomtárgyakat című javaslatra!

Rakd le a frankensrátort! Hívd fel a kasszást! Visszahozhatod simedet zombiként is! 10 000 és 0 között fizethetsz a kasszásnak halottadért!
Ha zombit akarsz, akkor keveset fizess neki. Ha uyganúgy szeretnéd visszahozni ahogy volt, akkor szerintem fizesd ki neki a 10000 dollárt (pénzcsináló kód: motherlode)! Amelyik sim végelgyengülésben halt, meg azt nem hozhatod már vissza!
égy boldog moveobjects {on-off}
Rendkívül hasznos cheat: minden tárgy mozgatható, a használatban levők és a kuka/postaláda is, építkezhetsz az út másik oldalán és az úttesten is, valamint két objektum keresztezheti egymást

boolprop constrainfloorelevation {false-true} = be-ki
A talaj akkor is megemelhető/süllyeszthető, ha tárgy/épület van rajta

boolprop snapobjectstogrid {false-true} = be-ki
Nem csak a négyzetháló szerint helyezhetjük el a bútorokat és egyéb lakberendezési tárgyakat.

intprop censorgridsize 0
Cenzúra (kitakarás fürdőben, vécén) kikapcsolása(sajnos ez nem A kódokat játék közben üsd be.

Csalás Gnóm:
L, L, R, X, X, Fel.


Kiskedvenc pontok:
Háromszög, Kör, X, Négyzet, L1, R1.

Ennyi kódot találtam csak hozzá:
A játék túllépi a következő hat órát:
Fel, Balra, Le, Jobbra, R1.


$10.000:
Háromszög, Fel, Balra, Le, Jobbra.
működik csak ha az egyetem van fönn) motherlode 50.000 simoleon

boolProp snapObjectsToGrid false/true a false kikapcsolja a rácshoz igazítást így egymás mellé tehetsz tárgyakat a true-val vissza állítod.

moveobjects on/off az on-nal a rárgyakat szabadon mozgathatod és oda rakod ahova akarod az off-al vissza állítod.

boolProp displayPaths true/false a true-val láthatod az útvonalat ahová a kiválasztott sim tart a false-val vissza állítod.

faceBlendLimits on/off az on-al ha gyermeket készítesz a a CAS-ban kikapcsolhatod az arcszerkesztés korlátait.

Figyelj a nagy betűkre a kódokban mert az is fontos nem mindig de jobb ha úgy írod ahogy és írtam le. 9X4L-FL05-AI4F-LG79-LVTY
0QGQ-7Z3F-LM57-E246-5VTY
3GR9-8G3W-40B1-3124-5VTYThe Sims 2: THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
Egyetem: R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9
Éjszaka: NJ99-FNBL-7DEV-6A24-QDEV
Megnyítottuk! Vár az üzlet: 6NH9-N4PS-UEZT-RUES-WRLD
Házikedvenc: EM33-PV8H-4LNN-QYSP-6QY7
Évszakok: 252A-PPWQ-X2AZ-ZX22-5RLD
Jó Utat: 2P55-SMN6-2JNB-GUXZ-5U27
Mesés Díszletek (Family Fun): 7A6N-7ZZM-6MD2-M6MM-3RLD
Csilli-Villi cuccok (Glamour Life): JGXF-EEAT-Q9R8-Z0B9-1911
Bulis! cuccok (Celebration): AS33-RLGD-BEJK-8BEJ-PRLD
H&M Divat: F6B3-G84H-8UR3-D8R2-SZ9E
Trendi Tini cuccok: JL7X-25B6-Q45F-8Q4S-KRLD
Karácsonyi Party: Nincs kód!
Télapos Cuccok (Happy Holiday): Nincs kód!
Kertvárosi krónikák:
KRGG-ADTY-9ZVB-QFC7-CGXF
Állatos krónikák:
KVTB-YWT6-9ZVB-HFC7-CGXF
Hajótörött krónikák:
KHVV-38SZ-VS4N-X26J-M4Y8 Csalás: Házikedvenc

Állatok számára:
boolProp petActionCancel (true/false)

Építés mód:
deleteAllFences-Ezzel letörőlheted a telekről az összes kerítést

deleteALLWalls- Ezzel letörőlheted a telekről az összes falat

deleteALLwnings-Ezzel letörőlheted a telekről az összes ponyvát

deleteALLObjects(Doors/Windows/Stairs)-Ezzel letörőlheted a telekről az összes ajtót (doors),ablakot(windows),és lépcsőt(stairs)

deleteALLHalfWalls- Ezzel letörőlheted a telekről az összes térelválasztó falat.

Csalás: Vár az üzlet

AddneighbortoFamilycheat(on/off)-
Lehetővé tesz egy új interakciót,amely során az eddig nem kiválasztható simeket hozzáadhatod a családokhoz.

Forcetwins
Ha egy sim gyermeket vár,válaszd ki,majd írd be a csalást.Így automatikusan ikrei születnek.

Plumbbootoggle(on/off)
Ez kikapcsolja a sim feje felett látható kristályalakú kijelzőt.Filmkészítők számára kedvező.

Vall Placement Restrictions Removed Cheat
Ez a csalás akkor aktiválódik,ha CTR + ALT billentyűk lenyomása mellett próbálsz elhelyezni egy tárgyat.
A falakkal kapcsolatos elhelyezési megkötések deaktiválódnak-így képes leszel tárgyakat elhelyezni olyan falakon is,amelyek már foglaltak.

Csalás: Egyetem

changeLotZonin(residental/community/greek/dorm/secretsociety)
Megváltoztatja a telek zónatípusát. Mielőtt ezt a csalást választanád, gondoskodj róla, hogy ne lakjon sim a telken. Ehhez a csaláshoz be kell írnod a kívánt telek azonosítóját, majd a zóna típusát. (residential - lakó | community - közösségi | greek - Görögbetűs ház | dorm - kolesz | secretsociety - titkos társaság).

boolProp dormSpecificToolsDisabled true/false: megengedi olyan építési/vásárlási mód eszközök használatát, amelyek egyébként nem használhatóak egy koleszban.

boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false: megengedi a tárgyak 45 fokos forgatását, ahol eddig csak 90 fokos forgatás volt megengedett.

Csalás: Éjszakák

familyfunds NAME XXXX: Pénzösszeggel növeli egy család vagyonát - a szomszédság vagyonát csökkentve.

roofslopeangle [15-75]: Beállítja a telek összes tetőjének a dőlési szögét

showHeadlines [on/off] (a telken tartózkodó összes simre vonatkozik): A filmkészítők számára hasznos funkció - minden gondolat- és szövegbuborékot, valamint ++/-- típusú címsort elrejt/megjelenít.

unlockCareerRewards (kijelölt simre vonatkozik): Az aktuálisan kijelölt sim azonnal hozzájut a katalógus összes karrier-jutalomtárgyához.

maxMotives (a telken tartózkodó összes simre vonatkozik): Maximumra növeli a telken tartózkodó összes sim Szükséglet értékeit. (Kijelölt és kijelöletlen simekre egyaránt vonatkozik.).

motiveDecay [on/off] (a telken tartózkodó összes simre vonatkozik): Elindítja/Megállítja a Szükséglet értékek csökkenését.

aspirationPoints num (kijelölt simre vonatkozik): A kijelölt sim Életcél szintjét a megadottra növeli.

lockAspiration [on/off] (a telken tartózkodó összes simre vonatkozik): Megállítja az Életcél szint csökkenését/növekedését.

aspirationLevel [0-5] (kijelölt simre vonatkozik): Megnöveli a kijelölt sim Életcél jutalompontjait.

agesimscheat on: Engedélyezi az öregedést gátló csalást, ha a shiftet lenyomva más simekre kattintasz

setLotLightingFile [filename]: Lehetővé teszi egy újabb, speciális telekvilágítási beállításokat mentő fájl létrehozását.

A szomszédságépítő csalásokhoz két újabb tereptípus vált elérhetővé:
(Ezek a szomszédság párbeszédablakban választhatóak ki)
terraintype desert
terraintype concrete
nhdregiontype desert
nhdregiontype concrete

Csalás: Sims 2

Az összes csalás a The Sims 2 kiegészítőhöz.

help: az összes csaláskódot megjeleníti

help [csaláskód]: a megadott csaláskódról tudhatsz meg információt.

exit: bezárja az utasításablakot.

expand: az utasításablakot növelheted vagy csökkentheted vele.

moveObjects on/off: építés és vásárlás módban eltávolítja az összes tárgy elhelyezési korlátait. A kéz eszköz használatakor megszűnnek a tiltott mozgatások például a használatban lévő tárgyak és egyéb másként nem mozdítható tárgyak esetében. Fontos, hogy a csaláskód használatával olyan tárgyakat is törölhetsz, amelyek egyébként egyáltalán nem törölhetőek, mint például egy sim vagy postaláda. Ha letörlöd ezeket a tárgyakat, nem leszel képes visszahozni őket a szimulációba, ezért jól gondold meg, mielőtt ilyet tennél.

aging –on/off: meggátolja a simek öregedését. Ez a csalás megzavarhatja a finoman beállított játékegyensúlyt, ezért óvatosan bánj vele.

autoPatch -on/off: Ez a csalás lehetővé teszi, hogy a frissített verziókról üzenetet kaphass. Az „on” beállítást választva elég, ha az Egyedi Tartalom Böngészőre kattintasz (kis hópehely ikon a Szomszédság kezelőfelületen) és ha elérhető frissítés áll a rendelkezésedre, akkor letöltheted azt.

slowMotion [value]: A lassított felvétel a lassúságot állítja (például slowMotion 4). Ez az érték 0 és 8 közötti érték lehet, 0 a normál sebesség, 8 a leglassabb.

boolProp enablePostProcessing true/false: lehetővé teszi az utómunka csalásokat (enable) (lásd lejjebb); ami a filmkészítésnél jöhet jól (erről is olvashatsz lejjebb). Ezekhez a funkciókhoz olyan videokártyára van szükséged, ami képes megjeleníteni a pixel árnyalást. Ha használod a csaláskódot, de a megjelenítésre nincs megfelelő videokártyád, lehetséges, hogy a képernyő elsötétül és nem jön vissza a kép, ameddig ki nem kapcsolod (false) az enablePostProcessing parancsot. Ha bekapcsolod, akkor a film lejátszása közben előfordulhat, hogy szaggató képet tapasztalsz.

bloom [r g b x] (rgb szín) (x halványítás menyisége) [0.0 - 1.0]: Ez a csalás elhalványítja a képet, mintha visszaemlékezésről lenne szó. A csalás működéséhez a boolProp enablePostProcessing parancsot „true”-ra kell állítani.

vignette [centerX centerY X] (X a keret) [0.0 - 1.0]: Egy halványító hatást indít el a megadott középpontról. A „vignette 0.5 0.5 0.5” némi halvány hatást eredményez a képernyő szélén. A Vignette 0.5 0.5 1.0 a maximális perem halványító hatás mennyiség A csalás működéséhez a boolProp enablePostProcessing parancsot „true”-ra kell állítani.

filmGrain [val] [0.0-1.0]: Ez a csalás a képernyőt szemcséssé varázsolja. A csalás működéséhez a boolProp enablePostProcessing parancsot „true”-ra kell állítani.

letterBox [val] [0.0-0.4]: A nézőpontot változtatja némileg. A csalás működéséhez a boolProp enablePostProcessing parancsot „true”-ra kell állítani.


Tippek-Trükkök

Útmutató a „boolprop testingCheatsEnabled true”
használatához

Az egyik leghasznosabb csaláskód a „boolprop testingCheatsEnabled true”. Gyakorlatilag nem csaláskód ez, hanem a fejlesztők által használt „debugging” játékmód, mellyel a játék különböző funkciói tesztelhetőek. (NEM hack) Ezért és a benne rejlő rengeteg funkció miatt furcsa dolgokat produkálhat a játékban. A játék le is fagyhat. Ezért kérünk, hogy óvatosan használd. A hibák nem gyakoriak, de előfordulhatnak, és mivel ez nem hivatalos játékmód, ezért nem reklamálhatunk. Az általános nézettel ellentétben úgy tűnik, hogy a játék biztonságosan menthető, miközben a csaláskód aktív.

A kódot még a SZOMSZÉDSÁG képernyőn írd be, így érhető el a legtöbb funkció! Nyomd le egyszerre a Shift+Ctrl+C billentyűket, majd írd be: boolprop testingCheatsEnabled true

Ha szeretnéd kikapcsolni a csalást, írd be újra, egyszerűen a végén „true” helyett „false” paranccsal!


Sim létrehozása (Create-A-Sim) képernyő
Nyomd le a Shift és az „n” billentyűt egyszerre. Egy üzenetet kapsz, mi szerint feloldottál egy csomó új öltözéket és simtípust. Ezek között megtalálod az ufó, Halál és más simek öltözékeit és típusát. A Shift+N ismételt lenyomásával ezek eltűnnek.


Sim házakban

Shift+bal kattintás a kiválasztott simen:

• Change fit: Simed karcsúbb vagy kövérebb lesz (fat - kövér, thin - karcsú)
• Force error: letörölheti a simet vagy tárgyat (KERÜLD ennek használatát, hiba léphet fel!)
• Change suit: átöltözés
• Set age: Elérkezik a korcsoport váltás napja. Vigyázz, visszafelé nem működik! (Birthday?)
• Debug interaction: Simed jókedvű lesz
• Display: show your Sim's gender preference (males or females *note toddlers and children do not have a gender preference), show paths, or calculate attraction with another Sim
• Kill: a kiválasztott sim meghal
• Make unselectable/selectable: a sim kiválasztható (selectable) vagy nem kviálasztható (unelectable). (Kisbabák esetén nagyon hasznos kis opció)
• Set aspiration: Az életcélmutató szintjét változtatja: gold (arany), platinum (fehér), desperation (vörös), min - jön a pszichológus,. Megváltoztathatod az életcélt is: család, vagyon, stb.
• Toggle zits: tini pattanások megjelenítése és eltüntetése
• Spawn: (rengeteg menüpont külön menüpont, néhány hasznosabb, néhány kevésbé) o CAS reset household - eredeti háztartás állapot visszaállítása o NPC killer - NJK halála


o Rodney's Death Creator - egy sírkő kerül a földre, melynek segítégével többféle halálmódot szimulálhatunk. (old age - öregség, disease-betegség, drowning-fulladás, electrocution-elektrosokk, fire-tűz, starvation-éhezés, flies-legyek, fright-ijedtség, vagy satellite-műhold (A Zord Kaszás minden esetben megjelenik)

o Tombstone of L & D - egy sírkő kerül a földre SOK opcióval:add sim: Új simet vehetsz fel a háztartásodba (több kor és nem felsorolása - vigyázat, ha kikapcsolod a csaláskódot, ezek a simek eltűnnek a háztartásból) New Teen Female: Véletlenszerűen összállított tinilány megjelenéseNew Child Girl/Boy: Véletlenszerűen összállított gyerek lány/fiú megjelenése.

New Adult Male/Female: Véletlenszerűen összállított felnőtt férfi/nő megjelenése.

New Toddler girl/boy: Véletlenszerűen összeállított tipegő lány/fió megjelenése.

Add neighbor to family...: A szomszédság egyik tagját adja a háztartáshoz.

Rename Sim: Sim átnevezése.

Make me friendly to everyone here: Mindenkivel 90/90 kapcsolati viszony alakul ki.

Make me alien pregnant: Ufo gyermek születése - nők esetében is

Teherbe esés...: Simed bárkitől teherbe eshet, nem szükséges hozzá magas kapcsolati érték.

New Baby: Véletlenszerűen henerált baba.

New Elder Man/Woman: Véletlenszerű idős úr/hölgy megjelenése.

New Teen Male: Véletlenszerűen összállított tini fiú.

CINECAM Baby: A sim pontos mása, bébi formábanadd neighbors, NPC: legyen a háztartás tagja egy szomszéd (vagy NJK, de itt nagy a hibalehetőség - ha kikapcsolod a csaláskódot, ezek a simek eltűnnek a háztartásbólv)

Make me friendly to everyone here - a kiválasztott sim kapcsolata a telken található összes sim felé 90-es lesz. A kapcsolatok megtartásához azonban több közös tevékenyésgre lesz szükség a későbbiekben.

Play the age transition / baby cinematic - „korcsoport váltás” vagy „bébi születése” események aktiválhatóak

Rename the Sim - Sim átkeresztelése (csak keresztnév)

Make Sim friendly - Barátságosság

Get pregnant with - Essen teherbe

Speed up pregnancy - terhesség felgyorsítása (3 sim nap helyett kb 3 sim óra)

Show parent/sibling relationships - szülői, testvéri kapcsolatok megjelenítése

Turn on/off baldness - kopaszság ki-/bekapcsolása


o Tom's Clothing Tester - egy ruhaállvány jelenik meg, melyből a munkaruhák is kiválaszthatóak.
o Make Me Sick Tester - a megjelenő sárga dobozra kattintva a kiválasztott sim megbetegdhet: Cold - meghülés, Pneumonia - tüdőgyulladás, Flue - influenza, Food Poisoning - ételmérgezés, Morning Sickness - reggeli rosszullét
o Scenario Tester - change aspiration - életcél üzenet , get into private school - magániskolába kerülni
o Paul's Reaction Tester – a megjelenő sárga dobozra kattintva a sim mimikái tesztelhetőek.


Column 0
Watch Distressed - válsághelyzet megfigyelése
Whine - nyafogás
Tantrum mild - kisebb dühroham
Laugh mild - kuncogás
Laugh strong - harsány nevetés
Shoo - elhessegetés
Cheer - üdvrivalgás
Boo - búúColumn 1
Laugh at - kinevetés
Yell at - rákiabálás
Disgust - gusztustalan
Pine - sóvárgás
Smell Bad - rossz szag
Annoyed - felcukkolt
Smell Yummy - finomság illataColumn 2
Embarrased - szégyenlős
Shake head - fejrázás
Shocked - sokkolt
Sigh - sóhaj
Cry mild - sírdogálás
Shrug - vállrándítás
Surprise - meglepetés
Startle - ijedelem
Noise bad - zajColumn 3
Lecture mild - szónoklat
Lecture strong - kioktatás
Tantrum strong - dühroham
Why me - Miért pont én?
Approve - tetszés
Admire - dícsér
Disapprove - nem tetszés
Worry - aggodalom
Attraction - vonzalom
You're Crazy - Bolond vagy!
Column 4
Wave - integetés

Yoga - Current Clothes: Simed aktuális ruhájában kezd jógázni.
Workout Current Clothes: Simed aktuális ruhájában kezd edzeni.
o Chance Card Tester - a megjelenő sárga dobozra kattintva a sim karrierjének szövegei tesztelhetőek.
o Drop Wants Test Object - shift+bal kattintás egy vágyon vagy félelmen eltünteti azt.
o Badge juicer - a Megnyitottunk vár az Üzlet kiegészítő pedál-medáljait módosíthatod itt.


--------------------------------------------------------------------------------

1. Shift + bal kattintás a növényeken, ilyenkor a legtöbb eltűnik, hiba jelzéssel
2. Shift + bal kattintás a legtöbb tárgyon: tiszta lesz ha koszos volt, koszos lesz, ha tiszta volt, vagy tárgy törlése, hibeüzenet
3. Shift + bal kattintás a legtöbb háztartási gépen: tönkremegy, bekoszolódik, elöregszik, karbantartási szint állítása, törlés
4. Shift + bal kattintá telefonon: bejövő hívás, törlés
5. Shift + bal kattintás az ablakokon: kinézés, sim törlése, ablak törlése
6. Shift + bal kattintás a lámpákon: tönkretenni, törölni

7. Shift + bal kattintás az ajtókon: törlés
8. Shift + bal kattintás újságon:


• Elhelyezkedés egy munkakörben (lásd idevonatkozó leírásunkat)

• Munkakör szintjének állítása: (10. szintnél elérhetővé válnak a karrierjutalmak)

• Elérhetővé válnak a karrierjutalmak


Athletics - Sport
Business - Üzlet
Criminal - Bűnöző
Culinary - Szakács
Law Enforcement - Jog
Medicine - Gyógyászat
Military - Katonai
Politics - Politika
Science - Tudomány
Slacker - Lógós
Show biz - Szórakoztatóipar
Natural scientist - Természettudós
Paranormal - Természetfeletti
Artist - Művész• Törlés9. Shift + bal kattintás a postaládán:


• Legyen mindenki a sim barátja - Make Sim everyone's friend (kipróbálását NEM ajánljuk: folyton telefonon zargatnak)

• Ismerjen a sim mindenkit - Make Sim know everyone (kipróbálását NEM ajánljuk: folyton telefonon zargatnak)

• Összes szomszéd meghívása - Invite all neighbors over (igen, az ÖSSZES, beleértve a bébiket, akik kinn maradnak a gyepen) (kipróbálását NEM ajánljuk, rettenetesen belassul a játék még a legprofibb gépeken is.)

• Mindenki legyen boldog - Make everyone happy (minden sim szükséglete ideiglenesen teljesül, még a vendégeké is) Roppant hasznos és rá lehet szokni!

• Szükségletek állandó értéken - Make Motives Static (simjeid szükségletei állandóan maximumon!)

• Szükségletek változó értéken - Make Motives Dynamic (visszaállítja a szükségletek fogyását a normális, fogyó szintre.)

• Rablás - Force burglary

• Újság vagy számla kihozatala - Force paper or bill delivery

• Teleportáció - Teleport (Sim egy másik helyre kerül - egyébként jógával érhető el)

• Az aktív sim a postaládához kerül - Active Sim to mail box

• Szülinap megtartása - Trigger birthdays

• Vendégek kitiltása - Disallow visitors

• Arckifejezések megjelenítése - Show all facial expressions

• Gyerekek ötöst hozzanak - Make kids get A+'s

• NJK és városi népség létrehozása - Create NPCs and townies

• Telek értékének feltüntetése - Show lot values

• Összes gondolatbuborék megjelenítése - Show all thought balloons

• Erre sétáló látogató megjelenítése - Force walk-bys and visitors


10. Shift + bal kattintás a számítógépen: ki/be kapcsolás
11. Shift + bal kattintás a zongorán: elhangolás. törlés
12. Shift + bal kattintás a kondigépeken: get fat - kövérség, set maintenance level - karbantartási szint beállítása, break-tönkretenni, make move on own - ?, delete - törlés

13. Shift + bal kattintás tévén: set maintenance/repair level - karbantartási szint meghatározása, delete - törlés

14. Shift + bal kattintás szemetesen: salvage objects - guberálás , make visible - váljon láthatóvá, age duration - kor beállítás, check job status - állás szintje, delete - törlés

15. Shift + bal kattintás bárpulton: clean up - takarítás, delete - törlés

16. Shift + bal kattintás a szekrényen: count outfits you currently own for any age - öltözékek megtekintése, delete - törlés

17. Shift + bal kattintás a lépcsőelemeken: go up or down them - fel/le közlekedés, walk in different ways - különféle séták, delete - törlés (általános lépcső - különféle séták)

18. Shift + bal kattintás a távcsövön: a simet elrabolják az ufók (figyelem, ne állítsd le a játékot, amikor ezt kipróbálod)

19. Shift + bal kattintás a számlákon: behajtóember megjön, meg lehet szerezni a fegyverét


--------------------------------------------------------------------------------

1. Egyedi szükségletek állítása:
Válassz egy simet és nyisd meg szükségleteik paneljét. Kattints bal egérgombbal és húzd az egeret bármelyik irányba az egyik szükségletsáv felett. Így boflyásolhatod szükségleteiket. Így könnyen előhívhatjuk a társasági nyulat vagy simünk akár állva elaludhat.

2. Egyedi kapcsolatok állítása:
Válassz egy simet és nyisd meg kapcsolat paneljét. Kattints báremlyik kapcsolatkijelző sávra és húzd az egeret, hogy megváltoztasd az értékeket! A kölcsönös szimpátiához, vagy ellenségességhez mindkét sim kapcsolati értékeit befolyásolnod kell. Remek módszer a gyorsa barátság kötésre. MEGJEGYZÉS: Mivel kényelmetlen minden látogató kapcsolati sávját állítgatni (ehhez a MAKE SELECTABLE/MAKE UNSELECTABLE parancsot használhatod egyébként, ezért használhatod a Tombstone of L&D és kiválaszthatod a „make me friendly to everyone here” csalást, hogy mindenki a sim barátja legyen).

3. Jártasságok szintjeinek módosítása:
Válassz egy simet és lépj az állás panelra. Az egeret vidd a jártasságpontok fölé, majd bal kattintás után húzd az egeret jobbra vagy balra.
Ha valamit kétszer írtam le akkor bocs.
moveobjects on/off

LSFF-KD2A-6790-6CD2-GVTY
1087 levél
Válasz 10.04.19. 19:56 #72
richy25
Gondolom hsz szerkesztésről nem hallottál.
Am a kieg. magyar címe Sims 3: Álomállások
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
96 levél
Válasz 10.04.19. 19:34 #71
dbence99
Helló
Valaki elmondja mit jelent az Ambitons magyarul?
2 levél
Válasz 10.04.09. 11:27 #70
Batboy007
Most a Sims 3-ban mesterszákács vagyok és kaptam olyan ajánlatot hogy ha viszek a munkahelyemre 4 gránátalmát akkor előléptetést, és fizetésemelést kapok
Hol tudnám megszerezni a gránátalmákat?
Kérlek segítsetek!
Kis Márkó
766 levél
Válasz 10.01.25. 14:30 #69
PC Dome
Új hír a játékról
Sims 3 - gigantikus eladások
A tavaly megjelent harmadik epizód lett 2009 legsikeresebb PC-s játéka.
2745 levél
Válasz 09.07.17. 12:01 #68
cygary
Óó kösz
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
680 levél
Válasz 09.07.17. 08:31 #67
odie992
Értékeljem? 5*/5* Floodért sry, nem családi acc... Egépként, megvettük bátyámmal
You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...
2745 levél
Válasz 09.07.16. 19:56 #66
cygary
1:Flood mehetett volna egybe is
2:Ne várd tőlünk hogy számítsunk arra hogy családi acc. van
3:Kösz hogy értékeled a humorom
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
936 levél
Válasz 09.07.16. 19:50 #65
Feir
Amúgy csak megjegyzem, mert ugye Nekem is szól ez a hsz(letöltési linkek), h az enyém nem letöltési link ám. A Pc Dome online shopra mutat, mintegy célzásképp, hogy nem letölteni kéne hanem megvenni. Csak gondoltam jó, ha tudatom ezt, nehogy félreértés legyen belőle..
680 levél
Válasz 09.07.16. 19:42 #64
odie992
Jah, és tudasítom, azt bátyám írta... Mind1..
You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...
680 levél
Válasz 09.07.16. 19:41 #63
odie992
Szellemes... Nagyon szellemes...
You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...
680 levél
Válasz 09.07.16. 19:41 #62
odie992
Őőőő... Sajnos van csajom, igen.. Vagyis.. Jóvan... NEm kéne lebaszni a sárgaföldik.. Igazából 2 éve járunk (de no para..., úgyis mindig ő szoktot lebaszni, alias lealázni a szarig).
You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...
2745 levél
Válasz 09.07.16. 12:26 #61
cygary
Az anyukájára gondolt
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
20343 levél
Válasz 09.07.16. 12:18 #60
Z-Master
12 évesen ilyen szöveg > "(háát, én nőmtől megkaptam)"
2745 levél
Válasz 09.07.16. 12:11 #59
cygary
Echte ugyanaz mint a 2. Az meg nem érint hogy ha mélyebben beleásnám magam akkor jobb lenne, mert az a játék amely 5 év eltelte után az első 1 órában nem tud újat mutatni az nem tud érdekelni.
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
680 levél
Válasz 09.07.16. 11:31 #58
odie992
Re: szinte mindent meg lehet benne csinálni....

Mondjuk a sims 3 nem nagyon favorit a World of Conflict-hoz Sims 3. Háború.. lol
You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...
680 levél
Válasz 09.07.16. 11:30 #57
odie992
Igen, igaz hogy pofátlanság, de több újjítás + letölthető (háát, én nőmtől megkaptam), végülis; Letöltöd, olvasol pár tippet/cikket a neten, leírod egy lapra a cheateket, és kész Pendrive meg külön lehet venni, talán jobb is, hja nem olyat veszel.
You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...
2745 levél
Válasz 09.07.13. 15:26 #56
cygary
És legalább 13 ezer forint!

Amúgy persze igazad van, csak azért ez EA részéről is pofátlanság!
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
680 levél
Válasz 09.07.13. 12:32 #55
odie992
Vedd meg eredetiben, hisz gyűjtői változat.. Abba legalább van ismertető, stb...
You haven't failed, old man... you've done exactly as you were meant to do. However... I am not the Archangel Tyrael...
118 levél
Válasz 09.07.13. 12:20 #54
Szultán
Hogy hogyan tudnál segíteni magadon?

Csak egy mondás jut eszembe: Hülyegyereknek az anyja veri ki a ...
20761 levél
Válasz 09.06.21. 10:07 #53
Eric
Szeretném nyomatékosan felhíni mindenki a figyelmét, hogy a warez témákat(letöltési linkek, serialok, tört játék telepítési leírásai, stb.) a PC Dome fórumán hanyagolja!

THX!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
936 levél
Válasz 09.06.20. 18:27 #52
Feir
Hát ebben az esetben van egy megoldás amivel megoldható a problémád. Itt találsz bővebb infot.
553 levél
Válasz 09.06.20. 17:58 #51
Banane
Mondjuk ha már letöltöd akkor várakozz szépen türelmessen...
1 levél
Válasz 09.06.20. 09:24 #50
kapdor
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Most töltöm le a Sims3-at és eddig a letöltéssel minden rendben mert de az utóbbi pár órában nagyon lelassult mert túl sokan lettünk a letöltésen! HOgyan tudnék magamon segíteni? Mert nem szivesen kapcsolnám ki a letöltést mert már 83%-on túl vagyok!

Elöre is köszönöm a segítséget: kapdor
4 levél
Válasz 09.06.19. 23:56 #49
Szaki (Fixer)
Ezt nem értem!

Azt írják róla, hogy szinte mindent meg lehet benne csinálni.
Ez hogy van? Én úgy képzelem, hogy először elnök leszek, aztán átmegy World in Conflictba az egész, mert kitört a háború.

Kár olyan játékot csinálni, amiben a valóságot akarják utánozni, mert elég nehéz, szinte lehetetlen.

Nekem nem tetszik. Én inkább Fps fan vagyok.

És az ára! 13000 Ft? Szerintem elírták!

Persze aki szereti a Simset, az nyugodtan játszon vele, én tiszteletben tartom, és nem akarom elvenni senkinek a kedvét a gém-től.

De ez az én véleményem.
228 levél
Válasz 09.06.16. 17:25 #48
Amadeus
Hát, én szeretem a simst, és már vártam a sims 3- at, de esélytelen megvenni, mert nem fog menni a gépemen... Azért meg most nem fogok gépet újítani, hogy ezt elvigye.
I am your Angel of Music
20 levél
Válasz 09.06.14. 19:59 #47
Metrix
Hello!Én megvettem a játékot és tök tuti de van egy negy gond amiért most nem játszom vele:az hogy játék köszben mindenféle színes villogó alak jelenik meg(három szög négyszög(nem szabájosak))
Létszi segítsetek hogy tudom ezt a gondot kiküszöbölni.

Előre is kössz.
24 levél
Válasz 09.06.11. 23:01 #46
Bigdawe
hát nemtom h egy ennyire új játékhoz vannak e ien netes "csalások", de amikor az eredeti lemezt kéri akk crackelni kell (remélem tod h miaz), regisztrációs kódot általában a serials.ws-ről szoktam (ide nem lehet linkelni de írd be a googleba) remélem tudtam segíteni...
am most nézem a serial kód fennvan, a cracket már nehezebb lesz megkeresni
én asszem még 1 darabig elleszek a fullos sims 2-mel (összes kieg+cuccok...sztem se ér sokat ez az alapjáték kieg nélkül
SCS Softvare 4 ever:):P
2 levél
Válasz 09.06.11. 10:22 #45
anna3232
mond már meg nekem honnan töltötted le mert én is letöltöttem de nem lett jó mert kérte az eredeti lemezt vagy a regisztrácios kódot privibe megirhatnád nekem nagyon szeretném de nekem nem veszik meg a szüleim mert nincs rá pénz.nagyon hálás lennék érte kérlek segitsetek megszerezni nagyon szeretném emil: hidegido@citromail.hu nagyon nagyon nagyon köszönöm aki segit
anna3232
553 levél
Válasz 09.06.04. 20:25 #44
Banane
Szerintem pedig úgy ahogy van szar az egész,egy fullos Sims2 többet ér ennél...Warezfogásról meg annyit hogy rohadtul meg fogom venni csak azért mert a hiányos Sims3-ban nem lehet virágot locsolni,nem is beszélve arról hogy azt is majd le fogja tölteni aki már megtette,mondjuk én tutira nem.
10 levél
Válasz 09.06.03. 13:33 #43
Aereo
Szerintem azért nem tudod megfektetni mert a hölgy még csak fiatal felnőtt.Nekem legalábbis ez volt, én is hetekig szenvedtem a dologgal és nem akart összejönni és akkor nézem hogy még nem felnőtt
4 levél
Válasz 09.06.03. 11:08 #42
piefucker
Letöltöttem!!! Haverom agyon dicsérte. Először tényleg nagyon királynak tűnt, de később kezdtem rájönni, hogy basszus, hát ez azért nem nagy durranás. A fejek tényleg nyomik, egy szép nőt sem találtam az egész városban :S . Mindnek akkora víz feje van, hogy hányás xD ááá ... nagynehezen összeszedtem egy hölgyeményt akivel együtt vagyok már vagy 6 napja .. együtt töltik az egész napot ... tiszta romantika már minden, de még mindig nem engedi magát megszúratni XD ... (mondjuk ez így korrekt mert a valóságban is ilyen tapasztalataim vannak xD)
A kiegészítős dolgot már én is kifejtettem egy másik sims3 fórumban .. és egyetértek az előttem szólókkal.
Tetszik viszont, hogy több időm van mindenre. Ha ki kell ruccannom a városba nem halok bele a végelgyengülésbe 2 óra alatt ... +pont.
Hiányolom az időjárást!!! Eshetne néha az eső .. hatalmas ötlet lett volna :\ .. havazás, levélhullás .. valami .. remélem kiegészítőkben ezt már beleteszik ... simünk eszköztárában immár úgyis elfér egy esernyő ...
Szóval nagyon jól meg lehet ezt még csinálni és kb úgy teintek rá mint egy béta verzióra ... a fejeket meg remélem kijavítják mert NYOMI -.-'
We Love Szakmári Kisfröccs

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.