Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Zeno Clash - Source motorral (Hírek)

Zeno Clash

Zeno Clash
A legutóbbi Zeno Clash cikkek, hírek
32667 levél
Válasz 09.07.19. 13:54 #1
Creativ3Form
Kitolva

Nos...igen...ez egy...eléggé érdekes game. A grafikai megjelenítés és a világ, amiben játszódik, nagyon tetszetős. Kicsit morbid, amolyan Tim Burton féle atmoszféra, de ez kevés. Kevés, ugyanis maga a játékmenet nem nagy durranás. Adott a főhős, aki megöli a saját Apj-anyját (Father-Mother) és menekülnie kell. Menekülnie a testvérei és az apj-anya csatlósainak haragja elől. A keret ennyi, de ahogy haladunk előre még történnek érdekességek, de ebbe most nem megyek bele. Túl hosszú lenne és bonyolult is. A lényeg, hogy minden pályán ugyan az van. Elindulsz A pontból, és az utadba kerülő ellenfeleket vagy levered, vagy lelövöd ha éppen az utadba akad egy a pályán elszórt stuki vagy puska és...ennyi. Aztán elérsz B pontba és vége a pályának. Annyi nehézség és változatosság van, hogy a vége felé már egyre több és erősebb ellenfeleid lesznek, de addigra már annyira megszoktad a harcrendszert, hogy semmi nehézséget nem jelent eljutni a stáblistáig. Néha akad egy-két kisebb rejtvény, de ezek olyan primitívek, hogy nem kell okosabbnak lenned egy ötödikesnél ahhoz, hogy túljuss rajta.
A grafika valamint az atmoszféra mellett egyedül a közelharc rendszer érdemel dicséretet, de az nagyon. Rendkívül precízen csinálták meg ezt a részt, komolyan több kombó van, mint egy Mortal Kombatban. Na jó, ennyire azért nem durva, de FPS nézetben kimondottan sok lehetőséged van az ellenfelek agyonverésére. Már-már szimulátor szinten van jelen ez a rendszer, komolyan néha azaz érzésem volt, hogy a következő pofont már érezni is fogom. Erre a részére remélem más játék stúdiók is ráfekszenek vagy csak lekoppintják ezt a részt, mert hatalmas játékokat lehetne kreálni. Teszem azt, egy Harcosok Klubja game FPS nézetben. Igen…na most csorog a nyálam.
Szóval szerintem ez a világ sokkal de sokkal többet érdemelt volna egy egyszerű beat em’ up koncepciónál, ugyanis hiába a szép graf, meg az imént dicsért világ...az összkép kevés az üdvösséghez.

5/10
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 09.07.19. 13:54
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Zeno Clash - Source motorral (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.