Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» ACDSee Pro 3

15516 levél
Válasz 09.12.20. 12:45 #3
Silent
Skacok, most megint akadt egy probléma.

Miért van az, hogy ha felrakok egy codec -et, K-Lite Megapackot, az ACD See álladóan kérdezi, hogy melyik lejátszóval játsszon le... De ha intézővel indítom el a videót, akkor rendben van. Automatikusan a Win Media Playert futtatja. De ACD See -nél állandóan kérdezi. Hogy a faxomba lehet megoldani, hogy ne kérdezze mindig, hanem csak Media Playerrel toljon.
Ki is pipáltam, hogy a következő lejátszásakor már a média playerrel játsszon, de akkor se...
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
6388 levél
Válasz 09.11.11. 19:02 #2
Beny12
Társítást próbáltad? Ott azt hiszem van egy olyan genyó, amit ha kipipálsz, akkor az éppen kiválasztott program lesz az alapértelmezett.
15516 levél
Válasz 09.11.11. 18:54 #1
Silent
Azoknak nyitottam topicot akinek van ilyen progija.

Nem rég használom a progit, s baszott jó. De egyetlen egy dolog bassza fel az agyam: mégpedig az, hogy hogy a retkes szarba lehet megcsinálni azt, hogy a videókat és az mp3 -akat ne az ACDSee játsza le, hanem maga a Windows Media Player.

Már 20 perce próbálok rájönni. a pluginoknál kiszedtem az összes videótípust s audiótípust, s még mindig az ACDSee nyitja meg, de már nem játsza le. File Associations -nél is kiszedtem, de akkor se tudom megnyitni media playerrel.

Ötlet?
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.