Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Combat Mission: Afghanistan bejelentés (Hírek)

Combat Mission: Afghanistan

Combat Mission: Afghanistan
A legutóbbi Combat Mission: Afghanistan cikkek, hírek
17 levél
Válasz 10.02.05. 19:24 #13
S3ntin3L
Szerintem elég gáz ez a játék, az első kép mit ábrázol, a klónok támadását?
Stay out of the road, if you want to grow old
5255 levél
Válasz 10.02.05. 14:39 #12
Pras
Valójában semmi "objektív" problémám nincs a szerintem indokolatlan gépigényen kívül. Hogy személy szerint nem fekszik, az egyéni "problémám", meglehet, ha erősebb vasam van, megkedvelem. Az viszont igaz, hogy "magánérdekem" révén szerencsétlen, üzleti szempontból pedig irracionálisnak érzem, hogy nem a keleti front - vagy akár a világháború - mellett döntöttek. Elismerem, a téma nincs feldolgozva, ellentétben a világégéssel, amivel már hatszor felmosták a padlót, de azt hiszem, a CMBB által beetetett bázis stabil bevételt pattintana a Battlefrontnak és a fejlesztésnek.
11029 levél
Válasz 10.02.05. 14:29 #11
Lacko
Azért PrasCo meg Szedrencs az alap CMSF-fel sincs kiegyezve, amit én meg is értek, csak hát én attól még nagyon csípem.
636 levél
Válasz 10.02.05. 14:05 #10
Herrera
Lacko, én is tolom néha az alapjátékot (semmi mod, 1.20-as verzió). Valóban hangulatos tud lenni, ahogy pl. a gépfegyverek kidobják az üres töltényhüvelyt - és a játékélmény sem marad el a megszokott CM-estől. Ha ez a motor egy keleti frontos játék alatt dübörögne, mind a tíz ujjunkat megnyalhatnánk. Ott nem lenne negatívum az aszimetrikus hadviselés sem...Ez az afganisztáni hülyeség meg felejtős, így is elég rétegjáték a CM, minek ezt fokozni???
'The owls are not what they seem'
11029 levél
Válasz 10.02.05. 13:41 #9
Lacko
Tudjátok, hogy mennyire becsülöm a véleményeteket. És én meg azt tudom, hogy Mo-n gyakorlatilag egyedül játszom CM:SF-t. De az az igazság, hogy nekem NAGYON tetszik. Tény, hogy én a gépemet arra vettem, hogy az ArmA2 is fusson rajta és ezért nem szaggat a CMSF. De a játékstílus és a játékélmény nagyon bejön. Tudom, hogy az álló screenshotok (ahogy CMBO és CMBB esetében is) elég elkeserítőek, de játék közben, amikor minden mozog és füstöl és porzik és nyomjelzők és robbanás.... Szóval az nagyon klassz és hangulatos is.

Azt is megértem, hogy ez a modern dolog nektek annyira nem jön be. Meg azt is, hogy a CMSF az asszimetrikus hadviselésről szól, ami meglepő lehet egy II.VH-val sokat játszónak. De nekem akkor is a szívem csücske lett ez a játék . És lehet, hogy ez az Afganisztán nem fog tetszeni, de a Normandy-val biztosan fogok játszani. És igazából még ezzel az alap CMSF-fel is sokáig elleszek.
5255 levél
Válasz 10.02.05. 12:28 #8
Pras
Aw, shit! Ha ezzel az (amúgy szerintem optimalizálatlan, fos) motorral (ne magyarázza el nekem senki, hogyan lehet az, hogy azon a gépen, ahol a Medieval 2 egy háromszintes citadella ostrománál gond nélkül mozgat hétszáz embert, ott a CMSF megdöglik négy Abrams fölött) kihozták volna a Keleti Frontot CMBB részletességen, ott egye a rosseb, nem sajnáltam volna érte a 12K-t a csillagharcos megapack-ért, de eeez?! Aw, shit...
A képeket nézegetve mondjuk, talán nem kell a pofával foglalkozni, ezek lényegében textúragebaszok, de az az én fejemben is megpördült párszor, hogy hm-hm, az egyszeri játékos veszíteni akar, vagy strandpapucsos-rakétavetős mókusokkal kíván operálni?

Mindegy, ők tudják.

Keleti frontot!
11029 levél
Válasz 10.02.05. 12:10 #7
Lacko
Az alap CMSF nem olyan rossz. Általában nem mész le a katonák szintjére, mert felülről nézed az eseményeket, amikor játszol. És tényleg a játékélmény a lényeg.

A "kinek adják el" kérdés pedig jogos. Szerintem az van, hogy a Snawball kereste meg őket, mert láttak benne valami fantáziát és maguk a Battlefrontosok egy szalmaszálat nem tesznek keresztbe eben a projektben. Tehát ha bejön valami bevétel, akkor ők már pozitívban vannak. Ha meg nem jön semmi, akkor nem buknak. Ők ugye most a Normandy-ra koncentrálnak.

Én a Snawball-t nem értem egyáltalán. Tényleg az egyetlen értelmes piac a ruszkik maguk, csakhogy ők kevesebb játékot vesznek, mint a magyarok. Ott a hivatalos szoftver boltokban is csak warezt lehet kapni.
4695 levél
Válasz 10.02.05. 11:23 #6
szedrencs
Ezt az endzsint nagyon el kéne felejteni már szerintem, mert botrányosan néz ki - és ezt úgy mondom, hogy általában teszek rá, hogy néz ki egy játék, ameddig stimmel a játékélmény. (Van ebben egyáltalán shader ???)

Aki ezért kiadja a 25-45 dollár közötti összeget, az megérdemli.

Miért nem tudják a ToW motorját aláhegeszteni, akkor elégséges/elfogadható lenne a látvány.

A másik kérdés, hogy ezt kinek akarják eladni?

Amcsik nem fognak játszani szakállas-RPG-s arcokkal, mert épp "Az ellenségeink" feliratú dobozban vannak, oroszokkal miért játszanának, afgánoknál meg ugye kevés a PC.

Oroszoknál el tudnak tolni pár darabot, meg ugye a Snowball is orosz cég, de nem látom benne így koncepciószinten az okosságot, vagy hogy ez miért hozna pénzt.
3973 levél
Válasz 10.02.05. 10:13 #5
Petyo
Nem is igaz, mert én a keleti frontot várom nagyon.
Most nekünk, erőseknek kell elviselnünk a gyengék gyengeségét, és nem a magunk kedvére kell tenni.
11029 levél
Válasz 10.02.05. 09:40 #4
Lacko
Nem akarom védeni, mert tényleg randa. Ráadásul nagyon hasonlít a rajongók által készített Balkán MOD-ra, ami semmi más, csak a textúrák kicserélése sivatagosról, zöldre.

Mondjuk a mákföldön sétáló szakállas, egyen mudzsahedinek nagyon vicces!

A videó nem csak azért gáz, mert még szír katonák vannak benne, hanem azért is, mert senki nem indít lovasrohamot BMP-vel.

Igazából én is - meg ti is, meg mindenki - a Normandy-t várom nagyon. Ez csak egy mellékutca.
16989 levél
Válasz 10.02.04. 18:00 #3
KisCsirkee
És a Teaser videóban kicsit sem vicces, hogy a kilőtt BMP-ket szír gyalogosok hagyják el...
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
3973 levél
Válasz 10.02.04. 16:03 #2
Petyo
meglehetősen. Főleg a rajalakzatban mozgó egyenfelkelők.
De jó látni a ruszki cuccokat.
Most nekünk, erőseknek kell elviselnünk a gyengék gyengeségét, és nem a magunk kedvére kell tenni.
16989 levél
Válasz 10.02.04. 15:32 #1
KisCsirkee
Ez egyenlőre ocseny szarul néz ki...
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
766 levél
Válasz 10.02.04. 15:32
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Combat Mission: Afghanistan bejelentés (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.