Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Combat Mission: Afghanistan bejelentés

A 80-as évekbe, Afganisztán szovjet megszállásának idejére repít vissza minket a Battlefront új játéka.

2010.02.04. 15:04 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Váratlan bejelentést tett ma a Battlefront.com, ugyanis bejelentették a régóta rebesgetett Combat Mission: Afghanistan című játékukat. Ez két szempontból is meglepetés: egyrészt mert az új motorral (CMx2) ellátott II. világháborús játékot (a Normady-t) vártuk előbbre. Másrészt szintén meglepő, hogy nem egyedül, hanem egy orosz fejlesztő csapattal - a Snowballal - közösen hozzák tető alá a projektet. Valószínűleg az orosz csapat a járművek és katonák modelljeit, valamint a küldetéseket dobja össze, míg a Battlefront a motort adja.
Az új játék a Shock Forcehoz hasonlít majd a legjobban, de nem kiegészítő, hanem önálló játék és olyan régi - a CM korábbi részeiben már létező - célok kerülnek vissza bele, mint a pálya szélén lévő Exit Zone, melyet elérve kikerülünk a pályáról, de megkapjuk érte a megfelelő pontozást. A bejelentés szerint a játék a második negyedévben várható.
Én már tudom mi lesz az első küldetésem címe ebben a játékban: Camping Afganisztán... ■

előző
következő
Combat Mission: Afghanistan bejelentés
Combat Mission: Afghanistan bejelentésCombat Mission: Afghanistan bejelentésCombat Mission: Afghanistan bejelentésCombat Mission: Afghanistan bejelentésCombat Mission: Afghanistan bejelentésCombat Mission: Afghanistan bejelentésCombat Mission: Afghanistan bejelentésCombat Mission: Afghanistan bejelentés
Combat Mission: Afghanistan
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Combat Mission: Afghanistan

hozzászólások (13)

Lacko
Lacko 2010.02.05. 13:41
Tudjátok, hogy mennyire becsülöm a véleményeteket. És én meg azt tudom, hogy Mo-n gyakorlatilag egyedül játszom CM:SF-t. De az az igazság, hogy nekem NAGYON tetszik. Tény, hogy én a gépemet arra vettem, hogy az ArmA2 is fusson rajta és ezért nem szaggat a CMSF. De a játékstílus és a játékélmény nagyon bejön. Tudom, hogy az álló screenshotok (ahogy CMBO és CMBB esetében is) elég elkeserítőek, de játék közben, amikor minden mozog és füstöl és porzik és nyomjelzők és robbanás.... Szóval az nagyon klassz és hangulatos is.

Azt is megértem, hogy ez a modern dolog nektek annyira nem jön be. Meg azt is, hogy a CMSF az asszimetrikus hadviselésről szól, ami meglepő lehet egy II.VH-val sokat játszónak. De nekem akkor is a szívem csücske lett ez a játék :love:. És lehet, hogy ez az Afganisztán nem fog tetszeni, de a Normandy-val biztosan fogok játszani. És igazából még ezzel az alap CMSF-fel is sokáig elleszek.
Herrera
Herrera 2010.02.05. 14:05
Lacko, én is tolom néha az alapjátékot (semmi mod, 1.20-as verzió). Valóban hangulatos tud lenni, ahogy pl. a gépfegyverek kidobják az üres töltényhüvelyt - és a játékélmény sem marad el a megszokott CM-estől. Ha ez a motor egy keleti frontos játék alatt dübörögne, mind a tíz ujjunkat megnyalhatnánk. Ott nem lenne negatívum az aszimetrikus hadviselés sem...Ez az afganisztáni hülyeség meg felejtős, így is elég rétegjáték a CM, minek ezt fokozni???
Lacko
Lacko 2010.02.05. 14:29
Azért PrasCo meg Szedrencs az alap CMSF-fel sincs kiegyezve, amit én meg is értek, csak hát én attól még nagyon csípem.
Pras
Pras 2010.02.05. 14:39
Valójában semmi "objektív" problémám nincs a szerintem indokolatlan gépigényen kívül. Hogy személy szerint nem fekszik, az egyéni "problémám", meglehet, ha erősebb vasam van, megkedvelem. :) Az viszont igaz, hogy "magánérdekem" révén szerencsétlen, üzleti szempontból pedig irracionálisnak érzem, hogy nem a keleti front - vagy akár a világháború - mellett döntöttek. Elismerem, a téma nincs feldolgozva, ellentétben a világégéssel, amivel már hatszor felmosták a padlót, de azt hiszem, a CMBB által beetetett bázis stabil bevételt pattintana a Battlefrontnak és a fejlesztésnek.
S3ntin3L
S3ntin3L 2010.02.05. 19:24
Szerintem elég gáz ez a játék, az első kép mit ábrázol, a klónok támadását? :D
ajánlott olvasnivaló