Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kész az Alan Wake (Hírek)

Alan Wake (Xbox 360)

Alan Wake (Xbox 360)
A legutóbbi Alan Wake (Xbox 360) cikkek, hírek
5 levél
Válasz 10.04.12. 19:52 #5
Reflective
Azért vannak az konzol exklúzív játékok, hogy vedd meg a konzolt. Én nem fogok semmilyen játék miatt konzolt venni, és szerintem nem sokan fognak. A kontrollert meg utálom, az egeret nem helyettesítheti semmi, szerintem nagyon lerontja a játékélményt bizonyos játékoknál.
1542 levél
Válasz 10.04.09. 18:34 #4
Hofi
Nagyon kíváncsi leszek az eladásokra. Remélem belebuknak...ezek után
12 levél
Válasz 10.04.08. 08:51 #3
zeronero
Senkit nem az bosszant, hogy nem jön ki pc-re, hanem az hogy pofátlanul hazudnak még olyankor amikor egy "nem érdekel minket ez a piac", lelehetne tudni.
1653 levél
Válasz 10.04.08. 07:19 #2
AstorAnt
Miután minden kiadó profitorientált, így persze hogy a pénz érdekli.Aki foglalkozik a játékosokkal, az is azért teszi, mert az üzletpolitikája szerint abban bízik hogy még több pénzhez jut ezáltal. A valóságban egyetlen kiadót sem érdekelnek a vásárlók.
Azt én sem tudom hogy milyen arányban oszlanak szét a konzol és PC-s tulajdonosok, de azt tudom hogy milyen arányban oszlik szét az eladás.Nah az nem a PC felé húz
De PC volt, van és lesz.Maximum az ilyen típusú játékok megszűnnek rá.Igazából régen ritkaság számnak számított egy ilyen játék PC-n, mert mind konzolra jött ki.Lassan visszatérnek azok az idők ismét.

Sry a túlzott pesszimizmusomért, de hát ilyen az élet
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
330 levél
Válasz 10.04.07. 23:00 #1
RUSSIANBOY
A Kedves Microsoft hogy veszi azt a bátorságot hogy ilyen kijelentést tegyen?Honnan tudná melyik platformon élvezhető igazán.Fogadni merek hogy PC-n is lenne olyan szép vagy még talán szebb.Ez csak egy ujabb megerősités azt illetően hogy a kiadokat mindig a pénz érdekli nem a játékos társadalom igényeinek kielégitése.Nemtudom pontosan milyen arányban vannak konzolos és pc-s emberek de szerintem a pc-s emberkék is vannak jo sokan igy csak sajnálhatja hogy nem hozza ki.Önmagával cseszik ki igazán.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
766 levél
Válasz 10.04.07. 23:00
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Kész az Alan Wake (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.