Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Kész az Alan Wake

Május közepén kerül a boltokba.

2010.04.07. 18:32 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Microsoft

Elkészült a Remedy horror játéka az Alan Wake és május 14-től már megvásárolható is lesz Xbox360-ra. A jelek szerint a PC-s változat végleg törölve lett, köszönhetően a Microsoft azon véleményének, hogy a játék csak a konzoljukon élvezhető igazán. ■

Alan Wake (Xbox 360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alan Wake (Xbox 360)

hozzászólások (5)

RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.04.07. 23:00
A Kedves Microsoft hogy veszi azt a bátorságot hogy ilyen kijelentést tegyen?Honnan tudná melyik platformon élvezhető igazán.Fogadni merek hogy PC-n is lenne olyan szép vagy még talán szebb.Ez csak egy ujabb megerősités azt illetően hogy a kiadokat mindig a pénz érdekli nem a játékos társadalom igényeinek kielégitése.Nemtudom pontosan milyen arányban vannak konzolos és pc-s emberek de szerintem a pc-s emberkék is vannak jo sokan igy csak sajnálhatja hogy nem hozza ki.Önmagával cseszik ki igazán.
AstorAnt
AstorAnt 2010.04.08. 07:19
Miután minden kiadó profitorientált, így persze hogy a pénz érdekli.Aki foglalkozik a játékosokkal, az is azért teszi, mert az üzletpolitikája szerint abban bízik hogy még több pénzhez jut ezáltal. A valóságban egyetlen kiadót sem érdekelnek a vásárlók.
Azt én sem tudom hogy milyen arányban oszlanak szét a konzol és PC-s tulajdonosok, de azt tudom hogy milyen arányban oszlik szét az eladás.Nah az nem a PC felé húz:D
De PC volt, van és lesz.Maximum az ilyen típusú játékok megszűnnek rá.Igazából régen ritkaság számnak számított egy ilyen játék PC-n, mert mind konzolra jött ki.Lassan visszatérnek azok az idők ismét.

Sry a túlzott pesszimizmusomért, de hát ilyen az élet:D
zeronero
zeronero 2010.04.08. 08:51
Senkit nem az bosszant, hogy nem jön ki pc-re, hanem az hogy pofátlanul hazudnak még olyankor amikor egy "nem érdekel minket ez a piac", lelehetne tudni.
Hofi
Hofi 2010.04.09. 18:34
Nagyon kíváncsi leszek az eladásokra. Remélem belebuknak...ezek után :-)
Reflective
Reflective 2010.04.12. 19:52
Azért vannak az konzol exklúzív játékok, hogy vedd meg a konzolt. Én nem fogok semmilyen játék miatt konzolt venni, és szerintem nem sokan fognak. A kontrollert meg utálom, az egeret nem helyettesítheti semmi, szerintem nagyon lerontja a játékélményt bizonyos játékoknál.
ajánlott olvasnivaló