Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Környezetbarát csomagolás a Ubisoft játékainak (Hírek)

126 levél
Válasz 10.04.20. 21:49 #13
JimmyHD
Persze,környezetvédelem,megeszem a nem létező kalapomat ha tényleg így van. A környezetvédelem mint maga fogalom se létezne ha a földön levő összes ember életmódja,felfogása,gondolkodása radikálisan más lenne.És persze a válság miatt is most spórolni akarnak a papíron,minden cent számít.

Ha nem lenne/lett volna a válság akkor most ez a cikk nem is létezne,az biztos.Attól még ezek a lépések nem fogják megoldani a klímaváltozást,túlnépesedést,fajvédelmekkel/megmentésekkel kapcsolatos problémákat(globális problémákat.).
Aki ezt a cikket(tartalmát) jelentős lépésnek tekinti az kicsit elvakult.
Ennek kb annyi értelme van, mint annak az hogy 1 órára kapcsold ki az áramot(föld napja).Több százezer/millió év kéne hogy helyreálljon a klímája a földnek,de persze ez csak az emberiség nélkül lehetséges,amíg itt vagyunk ezen a földön addig nem fog változni semmi,elhihetitek.
De gondolom a sok kocka amúgy is leszarja most ezt.
96 levél
Válasz 10.04.20. 17:24 #12
speedy249
de francia
5 levél
Válasz 10.04.20. 16:41 #11
archee95
nem azért de a ubisoft nem francia?
"Aim towards the Enemy." - Instruction printed on US Rocket Launcher
96 levél
Válasz 10.04.20. 13:28 #10
speedy249
Miért nem csinálják azt mint a valve? Beletesznek egy lapos kis izét amin az irányitás van oszt jónapot. Bár igaz ha kacifántos az irányítás azért jól jön egy kézikönyv
1653 levél
Válasz 10.04.20. 13:18 #9
AstorAnt
Az újrahasznosított műanyag szerintem nagyon jó ötlet, remélem a többi kiadó is átfog állni erre a megoldásra.
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
176 levél
Válasz 10.04.20. 12:19 #8
gamator
Elfogadható megdolsá szerintem, különösen tucatjátékok esetén.
De ha már kevesebb dolog lesz a dobozban, akár olcsóbb is lehetne a játék?
Ha már a környezetvédelem a cél, és a profinövelés
558 levél
Válasz 10.04.20. 07:55 #7
Drukala
Erre még azt mondom, hogy elmegy. Persze, én is nagyon szívesen olvasgatom a mai napig a Diablo II-höz kapott könyvecskét (akkoriban még a fordítás is tűrhető volt), de ez zavar a legkevésbé. Nekik is csökken a kiadásuk és papírból is kevesebb fogy, mindenki jól jár (kivéve persze a játékosokat, de az a szűk réteg kit érdekel a játékpiacon?). Egy beépített (de átugorható) tutorial és leírás pedig elfogadható alternatíva véleményem szerint.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
1219 levél
Válasz 10.04.20. 04:16 #6
Wotan
Nem értem miért zavar bárkit is, hogy nem lesz benne kis könyvecske. Most őszintén, kb 10 éve ezek a könyvek 3 oldalasak és mindegyik ugyanazt írja: epilepszia veszély, hogyan installáld és hova telefonálj be supportért. Ez aztán tényleg marha nagy veszteség. Aki fotelben akar olvasgatni az vegyen rendes könyvet Még a collectors editionös könyveken sincs mit olvasni, rajzok vannak bennük és ennyi.
"Mortui solum finem belli viderunt"
8074 levél
Válasz 10.04.20. 00:22 #5
Gerry
Tény, hogy bár biztos vannak a hír hallatán tapsikoló zöldek (a környezetvédelemmel semmi problémám, de mint minden témában a nyugati világban, úgy itt is hatalmas mennyiségben találhatóak a valóságtól elrugaszkodott, beszűkült vadbarmok), alapvetően mintha ez a kiadó költségeit csökkentené, hiszen nem kell kézikönyvet nyomtatni...pontosabban azt a pár oldalas füzetet, amit "kézikönyv"-nek neveznek. De persze, emellett védjük a környezetet jól, nyílván csakis ez számít, evidens, és roppantul hihető
Roppant érdekes egyébként, hogy miközben a kiadók sipítoznak az eladások szerényebb mivoltán (persze alapvetően pc-n), az utóbbi évtizedben a fene nagy keresletélinkítés céljából sikerült lemenniük alfába; a korábbi szép nagy papírtokokat felváltották a dvd tokok, a részletes kézikönyveket a kis füzetecskék, az extra tartalmakat pedig a nagy semmi; igaz persze, hogy pár éve rájöttek a kiadók arra, hogy CE-re van igény, hiszen azokban legalábbis normálisan kap valamit a vásárló a pénzéért. Az már mondjuk más kérdés, hogy sokszor egy-egy mai CE tartalmaz annyi extrát, mint tizenöt éve egy átlag mezei játék..
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
481 levél
Válasz 10.04.20. 00:10 #4
Sir Spike
Elmehetnek a pi***ba!
Ezzel az erővel dvd-n se adják ki a programokat.Jó lesz nekünk letöltve is, nehogymár valami kézzelfoghatót kapjunk a pénzünkért.
A környezetvédelem is kezd már kiakasztani.A civilizált helyeken egy kivágott erdő helyére kettőt ültetnek,ezért ott nincs gond.

Ez az E-olvasás(a hírben szereplő játékba integrált is beleértve) pedig nekem teljesen idegen.Nincs jobb érzés mint amikor egy jó kis könyvvel leülhetek a fotelba olvasni és nem kell semmiféle masinát bekapcsolnom hozzá. Olvastam már e-book-ot is,de teljesen más élmény.Részemről maradnék a könyveknél/kézikönyveknél.
212 levél
Válasz 10.04.19. 22:38 #3
Kopiati
Ma a kézikönyv, holnap a kenyééér!!!!
67 levél
Válasz 10.04.19. 21:59 #2
DJ yugi
Hát, de pedig jó volt a kezünkből olvasni a szép színes kézikönyvet már amelyik játéknak volt. Most ezt az örömet is elveszik?
1087 levél
Válasz 10.04.19. 20:00 #1
richy25
Miért van az az érzésem, hogy ez nem környezetbarát, hanem inkább pénztárcabarát megmozdulás akar lenni a részükről?
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
766 levél
Válasz 10.04.19. 20:00
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Környezetbarát csomagolás a Ubisoft játékainak (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.