Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Környezetbarát csomagolás a Ubisoft játékainak

Elektronikus kézikönyv és újrahasznosított műanyag dobozok.

2010.04.19. 19:14 | szerző: Dino | kategória: Üzleti

A Ubisoftról játékai mellett mostanában leginkább a pozitívnak semmiképpen nem nevezhető fogadtatású DRM megoldás kapcsán voltak hírek mindenfelé. A most érkezett közlemény talán nem fog ennyi ellenérzést kiváltani, bár bizonyos tekintetben ez is értelmezhető visszalépésnek a jelenlegi állapotokhoz képest. Arról van szó, hogy az új PS3 és X360 játékokhoz mostantól (egész pontosan az ősszel érkező Shaun White Skateboarding játéktól) már nem gyárt nyomtatott kézikönyvet, ehelyett minden ilyen fontos információt a játékon belül lehet majd elérni. Ezzel egyúttal azt is ígérik, hogy jóval alaposabb instrukciókat tartalmazhatnak majd a játékok, amellett, hogy megkímélnek rengeteg fát a kivágástól. PC fronton Észak-Amerikában történik meg először egy további lépés: az április 30-án boltokba kerülő Splinter Cell: Conviction PC-s változatának DVD tokja teljes mértékben újrahasznosított műanyagból készül. (Az USA-ban és Kanadában boltokba került PC-s játékok esetében már ez év márciusa óta elektronikus formában olvasható a kézikönyv.) ■

hozzászólások (13)

AstorAnt
AstorAnt 2010.04.20. 13:18
Az újrahasznosított műanyag szerintem nagyon jó ötlet, remélem a többi kiadó is átfog állni erre a megoldásra.
speedy249
speedy249 2010.04.20. 13:28
Miért nem csinálják azt mint a valve? Beletesznek egy lapos kis izét amin az irányitás van oszt jónapot. Bár igaz ha kacifántos az irányítás azért jól jön egy kézikönyv
archee95
archee95 2010.04.20. 16:41
nem azért de a ubisoft nem francia?:-D
speedy249
speedy249 2010.04.20. 17:24
de francia
JimmyHD
JimmyHD 2010.04.20. 21:49
Persze,környezetvédelem,megeszem a nem létező kalapomat ha tényleg így van. A környezetvédelem mint maga fogalom se létezne ha a földön levő összes ember életmódja,felfogása,gondolkodása radikálisan más lenne.És persze a válság miatt is most spórolni akarnak a papíron,minden cent számít.

Ha nem lenne/lett volna a válság akkor most ez a cikk nem is létezne,az biztos.Attól még ezek a lépések nem fogják megoldani a klímaváltozást,túlnépesedést,fajvédelmekkel/megmentésekkel kapcsolatos problémákat(globális problémákat.).
Aki ezt a cikket(tartalmát) jelentős lépésnek tekinti az kicsit elvakult.
Ennek kb annyi értelme van, mint annak az hogy 1 órára kapcsold ki az áramot(föld napja):-).Több százezer/millió év kéne hogy helyreálljon a klímája a földnek,de persze ez csak az emberiség nélkül lehetséges,amíg itt vagyunk ezen a földön addig nem fog változni semmi,elhihetitek.
De gondolom a sok kocka amúgy is leszarja most ezt.
ajánlott olvasnivaló